Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Heyecanlısın Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Haziran 2023, Cumartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 70%

Sevdiğin kişinin ilgisini çeken konulara odaklanman biraz zor olabilir. Onun önem verdiği konulara çok fazla vakit ayıramayabilirsin. Ancak diplomatik davranmalı ve bu konularda dikkatli davranmalısın.

İşyerinizde düzgün ilişkilerin programlayıcısı gibisiniz. İnsanları dinlemeyi iyi bilmeniz ve ağzınızın sıkılığı sizi sırdaş yapıyor. Birkaç görüşme sonra ikna olduğunuz konu, yakında size kolaylıklar sağlayacak.

Bugün maddi konularda etrafındaki insanlara destek olmak sana daha iyi bir etki bırakabilir. Gerek sevdiklerine gerekse etrafında desteğe ihtiyacı olan kişilere karşı cömert olman daha iyi enerjiler toplamanı sağlayabilir.

Vücudunda biriken stresi atmak için kendine zaman ayırmalısın. Sıkıntılı ortamlardan çıkmak ve daha rahat hareket edeceğin ortamlarda bulunmak bu stresi atmanı sağlayabilir. Kendi sağlığına öncelik vermen gereken bir gün olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün rüyalarına dikkat etmelisin. Gördüğün rüyalar seni çok etkileyebilir. Bilinç altının sana anlatmaya çalıştıklarını dikkatle izlemelisin. Rüyanı yorumlamak ve ne anlamlara geldiğini görmek için etrafındakilere danışabilirsin.

10 Haziran 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün kalkıp gitme dürtüsü hissedebilirsiniz. Bu içgüdüyü takip edin ve işe koyulun. Belirli projelerde daha fazla sorumluluk almak istiyorsunuz. Tüm işlerinizi belirli bir sıraya koyarak hareket etmelisiniz. Aksi halde kontrolün sizden çıktığını hissedebilirsiniz.

10 Haziran 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendini heyecanlı ve eğlenceli bir arkadaş çevresinin içinde bulabilirsin. Gün içerisinde başka bir şehirde yaşayan arkadaşın tatil planına seni de ortak etmek isteyebilir. Bu teklif oldukça cazip gelecek ve hemen hazırlıklara başlayacaksın. Sanatsal ve yaratıcı faaliyetlere yönelerek içsel ifade yolunu bulabilirsin.

10 Haziran 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi kanıtlamak isteyebilirsiniz. Bunu yapmak adına yoğun bir çaba vermek size işinizde başarı, evinizde mutluluk getirmeyebilir. Her şeyin bir dozunun olması gerektiğini tepkilerinizin sonuçlarına bakarak daha iyi anlayabilirsiniz.

10 Haziran 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken kendinizi daha hayalci ve etkiye açık bulabilirsiniz. Evinize ve ailenize yönelik konular gündemi daha çok etkileyebilir.

10 Haziran 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde etrafınıza dikkatli bakarsanız kişisel gelişim ve gücünüze büyük katkı sağlayacaksınız ancak bu bazen vazgeçiş gerektirebilir. Dikkatli olmalısınız.

10 Haziran 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün her şeyin senin üstüne geldiğini hissedebilirsin biraz. Sakinliğini koruman gerekecek o yüzden. Olaylara duygusal tepkiler vermek yerine sakin kalarak mantıklı çözümler üretmen gerekebilir. Soğukkanlı davranmak senin için iyi olabilir.

10 Haziran 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, Bugün olağan rutinlerinizden bir adım geri çekilebilirsiniz. Mümkün olduğunca dengeyi hedeflemek en iyisidir. Kuşkusuz, günün enerjilerinden dolayı parçalanmış hissedebilirsiniz ancak gerçek ihtiyaçlar ve isteklerle temasa geçmek bir öncelik olmalıdır. Kendinize biraz nefes almaya ihtiyacınız olduğunu hatırlatın. Neyse ki, geçişler gün geçtikçe yeniliği ve tazeliği destekliyor. Şimdi size büyük zevk veren mükemmel projeyi veya arayışı bulabilirsiniz. İş ve görevler daha keyifli olabilir ve elinizden gelenin en iyisini yapma arzunuzu ortaya çıkarır. Günlük işlerinizin tadını çıkarmanın yeni yolları bugün keşfetmeniz mümkün.

9 Haziran 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün maddi konularınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Birikimlerinizi değerlendirmek isteyebilirsiniz. Yatırımlarınız konusunda size fikir verecek olan ailenizi ön plana çıkaracak, gerekli atılımları sağlayacaksınız.

10 Haziran 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda çıkmaz sokaktasınız. Hiçbir işiniz ilerlemiyor ve kendinizi yenilgiyi kabul etmeye hazır hissediyorsunuz. Bu gibi dönemleri bir irade sınavı gibi görün; planlarınızdan sağmamanızın ne kadar önemli olduğunu yakında anlayacaksınız. Böylece engeller ne olursa olsun ilerlemek için gereken enerjiyi kendinizde bulacaksınız. Aksi takdirde planınızdan vazgeçip, bambaşka bir açıyla yine baştan başlamanız gerekecek.

10 Haziran 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık Burcu, dileklerin gerçekleşiyor, endişeler yok oluyor. Hayat sevgisi geliyor, bolluk var, her şey harika. Şu an sabırlı ol, uzun vadeli planlar yap, iyi ekilmiş tohumların var.

10 Haziran 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, evinizle ilgili bir takım köklü değişimler içindesiniz. Duygularınızı ifade ederken zorlanabilirsiniz. Ebeveynlerinizle bir takım sürtüşmeler söz konusu olabilir. Enerjinizi dışarıya yöneltmediğiniz müddetçe, olaylar karşısında bocalamanız kaçınılmaz olacaktır. Karşı tarafı suçlamadan önce düşünmelisiniz.

10 Haziran 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 40' 13" R
Ay
İkizler
10° 58' 05" R
Merkür
Başak
24° 14' 23" R
Venüs
Akrep
00° 07' 49" R
Mars
Yengeç
10° 39' 24" R
Jüpiter
İkizler
20° 54' 37"
Satürn
Balık
14° 53' 56"
Uranüs
Boğa
27° 03' 51"
Neptün
Balık
28° 27' 15"
Plüton
Oğlak
29° 43' 31"
Chiron
Koç
22° 10' 07"
Lilith
Terazi
09° 30' 21"
True Node
Koç
06° 39' 04"
Son Güncelleme : 23/09/2024 08:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>