Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Naifsiniz Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Aralık 2023, Cumartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, ilişkinizden yana aktif adımlar atmak isteyeceksiniz. Koşulların değişim gösterebileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Dengeli olmayı başarabildiğiniz sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmayın.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışmalısınız. Daha dengeli ve anlaşılabilir olduğunuz sürece sorun yaşamayacaksınız. Hata yapmamanız gereken bir süreçtesiniz.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Olumsuzlukların son bulması için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız. Hata yapmamanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Beklenmedik insanlardan beklenmedik tepkiler görebilirsiniz. Tek bir şeye inanmakla ilgili düşünceleriniz bu sebeple değişebilir. Olayları doğru anlamaya çalıştığınızda vereceğiniz tepkileri değiştirmeniz kolaylaşacaktır.

16 Aralık 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, duygusal ve hayalci doğanızın etkisini hissedeceksiniz. İçsel dünyanıza yönelerek ruhsal denge ve huzur bulabilirsiniz. Kendinizi yalnızlık hissiyle veya hayal kırıklığıyla mücadele ederken bulabilirsiniz. Özellikle ilişkilerinizde anlayışlı ve sabırlı olmak önemlidir. Başkalarının hislerine ve ihtiyaçlarına özen göstermek sizin için daha iyi sonuçlar getirebilir. Aynı zamanda pratik konularda karar vermek ve işlerinizi organize etmek konusunda dikkatli olmalısınız. Gerçekçi bir perspektif ile olayları değerlendirmek size daha fazla sağlık ve mutluluk getirebilir. Duygusal dalgalanmaları dengelemek için kendinize zaman ayırmanız önemlidir.

16 Aralık 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işini yapan bir Balık burcuysanız, gelen şikayetler üzerine bir çalışanınızla keskin konuşma yapmak durumunda kalabilirsiniz. Uzun zamandır almak istediğiniz bilgisayar için somut adımlar atmaya niyetlisiniz. İlişkisi olan bir Balık burcuysanız partnerinize her zamankinden daha duygusal yaklaşabilirsiniz.

16 Aralık 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yapmakta, uygulamakta zorlandığınız konuların bir geri dönüşünün olacağını unutmayın. Sadece sorumluluklarınıza, kendiniz için iyi olana ve hayatınızı güzelleştirecek konulara odaklanmaya çalışmalısınız. Fiziksel olarak kendinizi yenilemek motivasyonunuzu yükseltebilir.

16 Aralık 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Düşüncelerinizi daha iyi organize etmeye çalışmalısınız. Kimi zaman beklemediğiniz durumlar planlarınızı değiştirebilir.

16 Aralık 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ev ve aile hayatınızla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Sınırlar üzerindeki etkinliğinizden doğru anlamda yarar sağlamayı başarabildiğiniz sürece pek sorun yaşamayacaksınız. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan biraz daha uzak durmanız gerekiyor. Hata yapmamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

16 Aralık 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafınızdaki insanlarla uyumu yakalamakta zorlanmayacaksınız. Genel olarak istediklerinize ulaşabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Karmaşık etkiler alsanız da üstesinden gelmeyi başaracaksınız. Amaçlarınıza uygun hareket edebildiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmayın. Belirsizliklerin ortadan kaldırılması gereken bir gündesiniz.

16 Aralık 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, kariyeriniz veya sosyal konumunuz konusunda oldukça iyimser olabilirsiniz ve içsel bir neşe ve huzur duygusu bugün yanınızda olabilir. Yine de harekete geçmek istiyorsunuz. Yaptığınız şeyde daha fazla anlam bulursanız, daha güçlü bir inanç yanınızda demektir. Bugün, yeni bir planla hayatla mücadele etmeye hazır hissetmeniz için sizi harekete geçirebilir. Hırsınız artar ve engelleri aşmak için fikirleri harekete geçirmeye veya önemli konularda harekete geçmeye her zamankinden daha istekli olursunuz. Pratik meselelere dikkat etmek için iyi bir zaman, çünkü öncelikle mali ve işle ilgili konuları daha açık bir şekilde görüyorsunuz.

16 Aralık 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yollarla ilgili iletişim konuları gündeme gelebilir. Dostlarınızdan beklediğiniz haberleri alacaksınız. Bazılarıyla ortakbirliği içinde olacaksınız. İşlerinizi sağlam zemin üzerine oturtmak için, yenilikleri denemelisiniz.

16 Aralık 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok şey istediğiniz gibi gitmiyor. Nereye baksanız önünüzde engeller görüyorsunuz. Ters gibi görünen bu durumları sakin bir tavırla, meydan okunacak bir oyun gibi kabul ederek halletmeye çalışın. Bir şey sizin dilediğiniz gibi gerçekleşmese de, sonunda hiç beklenmedik faydalarını görebilirsiniz. Yolunuza konulan her engel, yolculuğu daha da ilginç kılar.

16 Aralık 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün duygularınızı ifade ederken zorlanabilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Kardeşler, eğitim, seyahatle ilgili sorunlar gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

16 Aralık 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Oldukça duygusal bir gün olacak. Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Yine de içinizden geldiği gibi davranmaktan sakın vazgeçmeyin. İşyerinizde olan adaletsizliklere karşı tepki gösteriyor ve bu duruma dur diyebileceğinizi düşünüyorsunuz. Oysa yaşananların sizinle ilgisi yok. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklememelisiniz.

16 Aralık 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 56' 53" R
Ay
Boğa
00° 48' 57" R
Merkür
Başak
19° 04' 07" R
Venüs
Terazi
26° 44' 14" R
Mars
Yengeç
09° 06' 25" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 08"
Satürn
Balık
15° 06' 07"
Uranüs
Boğa
27° 06' 36"
Neptün
Balık
28° 31' 52"
Plüton
Oğlak
29° 45' 04"
Chiron
Koç
22° 16' 60"
Lilith
Terazi
09° 11' 51"
True Node
Koç
06° 37' 23"
Son Güncelleme : 20/09/2024 13:21

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>