Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Sürprizlere Açık Olun! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Aralık 2023, Perşembe

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, birlikte olduğunuz kişiyle aranızı düzeltmeye çalışın. Anlaşmazlıkların son bulması için elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Hata yapmamanız gerekiyor.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışın. İstenmeyen tüm sorunların ve sıkıntıların son bulması için elinizden gelenin en iyisine ihtiyaç duyacaksınız.

Maddi kaynakların yönetimi konusunda daha tedbirli olmalısınız. Her şeyin daha iyiye gitmesi için biraz daha zamana ihtiyacınız var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Siz çabaladıkça hayatın ve çevrenizin size nasıl hizmet ettiğini görebilirsiniz. Bu motivasyonu kaybetmeyin. Önemli pozisyonlardaki kişilerin dikkatini çekebilirsiniz.

14 Aralık 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal olarak biraz dalgalı bir gün geçirebilirsiniz, Balık. Derin hisler içinde olabilir ve duygusal olarak karmaşık bir hâl alabilirsiniz. Daha hassas olabilir, çevrenizdeki insanların enerjilerinden etkilenme eğilimi gösterebilirsiniz. Bu nedenle, kendinizi korumak için zaman ayırmanız önemlidir. Ayrıca, iç dünyanızda dengeyi sağlamak için meditasyon veya yoga gibi rahatlama tekniklerine başvurabilirsiniz. Her şeye rağmen, yaratıcı ve sezgisel güçleriniz bugün ön plana çıkabilir, bu yüzden bilinçaltınıza güvenin ve iç sesinizi takip edin. İş ve ilişkilerde, içgörü ve anlayışınızı kullanarak çözümler bulabilirsiniz. Sağlık konusunda ise bedeninizi dinlendirmek ve iyi beslenmeye dikkat etmek önemlidir.Umarım bu yorum size yardımcı olur! Her gün burç yorumlarını takip etmek isterseniz bir astrolog ile görüşebilirsiniz. İyi günler dilerim!

14 Aralık 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün 11. Evinizde Merkür Retrosu gerçekleşiyor. Oldukça bonkör olabilirsiniz. İlişkisi olmayan bir Balık burcuysanız ve kalbinizi aşka kapattıysanız sürprizlere hazırlıklı olun. Aşk sizi yarım bırakmayacak. Çalışan bir Balık burcuysanız, çalışma koşullarınızdaki vitesi yükselteceksiniz. Kulağınıza gelen haberlere hemen inanmamanızda fayda var.

14 Aralık 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ek işinizi ana işiniz haline getirecek bazı gelişmeler yaşanabilir ya da bu konuda bir girişimde bulunabilirsiniz. Hayatı aynı seviyede ilerletmekten vazgeçtiğinizde farklı seviyeleri ve bunların getirilerini daha iyi göreceksiniz. Kendinize, imkanlarınıza sınırlar koymayın.

14 Aralık 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili beklentileriniz için bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Kendinizde parlatmak istediğiniz yanlarınız olabilir. İç uyumunuza önem verdiğiniz bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz işlere daha fazla yaratıcılığınızı katmak isteyebilirsiniz. Sosyal konular gündeminizi meşgul edebilir. Arkadaşlarınıza zaman ayırmak isteyeceksiniz.

14 Aralık 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda değiştirmek istediğiniz alanlarla alakalı çalışmak için uygun bir gündesiniz. Düşünce biçiminizi olumlu tutmalı ve iyi tarafını görmelisiniz.

14 Aralık 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kariyerin için önemli olacak ilhamı bulman daha mümkün bugün. Karşına çıkacak fırsatları değerlendirmek çok farklı alanda ilerlemene vesile olabilir. Bunların arasından senin için önemli olanını seçip ilerlemek özgüvenini tazeleyebilir.

14 Aralık 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bu günlerde mümkün olduğunca net bir şekilde iletişim kurmak en iyisi olabilir. Konu başkalarını anlamak ve mesajınızı iletmek olduğunda bu biraz kafa karıştırıcı olsa da iletişimin ana fikrine odaklandığınız sürece idare edebilirsiniz. Bugün ayrıca geçmiş dostluklara veya projelere artan bir ilgiyle yöneliyor olabilirsiniz. Geçmişteki bir hedefin veya hayalin hatırlatıcıları ortaya çıkabilir. Genel anlamda, uzun vadeli hedefleriniz, grup ilişkileriniz veya belirli bir arkadaşlığınız ile ilgili bazı iç gözlemlerden yararlanabilirsiniz.

14 Aralık 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birçok olayı içinizde yaşamaktan yanasınız. Duygularınızı yeniden yapılandırmak için uygun bir gün içindesiniz. Kendinizi yargılamak istemiyor ve bazı beklentilerinizi yaşama geçirme konusunda beklemeyi tercih ediyorsunuz.

14 Aralık 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işler pek de iyi gitmiyor. Günlük işlerinize konsantre olmakta güçlük çekiyorsunuz. Kendinizi motive etmeniz güç olsa da, karamsar olmanıza gerek yok. Elinizden gelenin en iyisini yaparsanız bir miktar başarıya ulaşabilirsiniz, ancak şimdilik fazlasını beklemeyin. Huzurunuzu ve özgüveninizi yeniden elde ettiğinizde, sorunlar da çözümlenmeye başlayacak.

14 Aralık 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Ani seyahat, eğitim kararı yapabilirsiniz. Yakınlarınızla ilgili şok edici gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

14 Aralık 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni heyecanlara açık olduğunuz bir gün. Anlayış, derin sempati ve nazik ruhunuz ilişkinizdeki özeni gösteriyor. Bu yaşam tarzından olan memnuniyetiniz birlikteliğinizi mutlu kılıyor. Kararlar almadan önce anlayışlı yaklaşımınızla yeniliklere ve değişimlere açık olduğunuzu gösterin. Mesleğinizde cesur hareket ederseniz, istediğiniz sonuçları elde edebilirsiniz. İş ilişkilerinizde hissedilir bir hareketlenme var.Para konularında daha sakin ve tedbirli davranmalısınız.

14 Aralık 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 00' 06" R
Ay
Boğa
01° 38' 01" R
Merkür
Başak
19° 10' 13" R
Venüs
Terazi
26° 48' 15" R
Mars
Yengeç
09° 08' 16" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 20"
Satürn
Balık
15° 05' 52"
Uranüs
Boğa
27° 06' 33"
Neptün
Balık
28° 31' 47"
Plüton
Oğlak
29° 45' 02"
Chiron
Koç
22° 16' 52"
Lilith
Terazi
09° 12' 13"
True Node
Koç
06° 37' 25"
Son Güncelleme : 20/09/2024 14:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>