Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Huzur İstiyorsunuz Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Aralık 2023, Pazar

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda kendinizi çok daha duygusal hissedeceksiniz. Belirsizliklerin önüne geçmeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Hata yapmamaya çalışın. Kontrollü olmanız, sizin açınızdan çok daha iyi olabilir.

Mesleğinizle ilgili konularda daha sabırlı olmaya çalışın. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmanız, sizin açınızdan çok daha iyi olabilir.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Fırsatlar üzerindeki etkinliğinizi doğru anlamda yönetmelisiniz. Kontrollü olmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Düşüncelerinizi dile getirmek isteyebilirsiniz. "Artık ne olursa olsun" demek yerine olabileceklere müdahale edebilecek şansınız varsa buna göre hareket etmelisiniz. Bir şeye körü körüne inanmanın değil, inandıklarınızın uyarlanabilir olmasına göre hareket etmenin önemli olduğu bir gündesiniz.

10 Aralık 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün içsel bir huzur ve sakinlik hissi içinde olabilirsiniz. Duygusal olarak istikrarlı bir döneme adım atabilirsiniz. İletişim yetenekleriniz yüksek olacak ve çevrenizdeki insanlarla uyumlu ilişkiler kurabileceksiniz. İş hayatında ise yaratıcılığınızı konuşturabileceğiniz fırsatlar karşınıza çıkabilir. Kendinize daha fazla değer vermek ve hedeflerinizi belirlemek için iyi bir gün olabilir. Enerjinizi doğru yönlendirmeyi başarırsanız, istediğiniz sonuçları elde etmek için önemli adımlar atabilirsiniz.

10 Aralık 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün güne güzel bir kahvaltı yaparak başlayabilirsiniz. Uzun zamandır kendinizle baş başa kalmadığınızı fark ediyorsunuz. Sosyal medya hesabınız hacklenebilir. Dikkat etmenizde fayda var. Özellikle bilmediğiniz linklere tıklamamanızda fayda var. Aile üyelerinizden beklenmedik jestler görebilirsiniz.

10 Aralık 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınıza özen göstermelisiniz. İyi işler yapmak, hayatı belli bir seviyede tutmak için kendinizi de iyi seviyelerde tutmanız gerektiğini unutmamalısınız. Bugün fiziksel olarak neye ihtiyacınız olduğunu anlamaya, eksik ya da rahatsız hissettiğiniz konuların çözümü olan takviyelere, tedavilere yönelin.

10 Aralık 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaratıcılığınızı kullanmaya bakın. Bugün kendinizi mutlu hissedebileceğiniz uğraşlara yönelmelisiniz. Aynı zamanda sürpriz haberler de alabilirsiniz.

10 Aralık 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenize yardım yapmadan önce yatırımınızı kendinize yapmayı tercih ediyorsunuz. Maddi konularda harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekmekte.

9 Aralık 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevdiğin insanlarla keyifli zamanlar geçirmek bir lükstür aslında. Bu lükse sahipsen eğer sonuna kadar değerlendirmen gerekecek. Onlarla planlar yapmak ve keyifli bir gün geçirmek zihnen sana çok iyi gelebilir.

10 Aralık 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugünlerde etrafınızdaki dünyayı öğrenmeye, bağlantı kurmaya ve deneyimlemeye daha fazla ilgi duyuyorsunuz. Gün, son zamanlarda yaşanan aşırılıkları oldukça belirgin hale getirebilir. İlişkilerinizde büyüme ve gelişme duygusu arzuluyorsunuz. Bugün harika fikirler ve coşku olabilir ancak aşırıya kaçmamak için dikkatli olmak isteyebilirsiniz. Sıra dışı deneyimlere yönelik dürtüler sizi gerçekten ihtiyacınız olan şey yerine maddi veya boş zevklere odaklanmanıza yol açabileceğinden, şimdi öz farkındalığınıza odaklanmayı hedefleyin. Aşırılıklara ve bir konu hakkında çok erken konuşmaya dikkat edin.

10 Aralık 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İçeriğini iyice bildiğiniz konularda kimseye söz hakkı vermiyorsunuz. Hatta, bu konuda sözünüzü kesenlere ciddi kızıyorsunuz. Biraz daha toleranslı olun. Hala bazı konulara şüphe ile yaklaşmanız doğru bir hareket tarzı değil.

10 Aralık 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fikirleriniz veyahayatınız bir şekilde sınavdan geçirilecek. Sınav iyi gitmezse suçu başka birisinin üzerine atmaya çalışabilirsiniz. Oysa bunun yerine uyanık ve sabırlı davranırsanız, bu zor zamanı sadece kalıcı bir hasara uğramadan atlatmakla kalmayıp, olaylardan kendinize ders bile çıkarabilirsiniz.

10 Aralık 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün seyahat, eğitim, yurt dışı veya uzak çevrenizle ilgilenebilirsiniz. Trafikte dikkatli olmanız tavsiyedir. Gününüz güzel geçsin.

10 Aralık 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızı ilgilendiren hayallerinizin ve amaçlarınızın hayata geçişi, size mucizevi bir yaşam gücü verecek. Bugün yüksek enerjinizi olumlu kullanmalı ve yapıcı konulara kanalize etmelisiniz. Yaptığınız işi sonuna kadar götürme kararlılığı ve cesareti içinde olmanız, ekonomik başarınızın başlıca dayanağı olacak. Bugünlerde bir satın alma işiniz var, iyi masraf yapacaksınız. Gözünüzle ilgili bir problem hissedebilirsiniz, ihmal etmek problemi büyütebilir. Bir uzmana danışın

10 Aralık 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 02' 08" R
Ay
Boğa
02° 09' 03" R
Merkür
Başak
19° 14' 06" R
Venüs
Terazi
26° 50' 47" R
Mars
Yengeç
09° 09' 26" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 28"
Satürn
Balık
15° 05' 43"
Uranüs
Boğa
27° 06' 31"
Neptün
Balık
28° 31' 43"
Plüton
Oğlak
29° 45' 01"
Chiron
Koç
22° 16' 47"
Lilith
Terazi
09° 12' 27"
True Node
Koç
06° 37' 26"
Son Güncelleme : 20/09/2024 15:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>