Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Her Türlü Sorumluluğu Üstleniyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Haziran 2023, Cuma

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 90%

İlişkiler konusunda hatalarını görmezden gelebiliyorsun. Ancak bugün sevdiğin kişi ile aranızdaki mevzuları açık açık konuşmanız gerekecek. Bazı konuları çözmek için bugünden hareket etmen sana daha iyi gelebilir ilişkiler bakımından.

Çevrenizdekilere biraz daha temkinli davranmalısınız. Sizin kariyerinizle uğraşan bir arkadaşınızın yapmak istedikleri, sizin hayrınıza değil gibi. İyi niyetinizi fazla sergiliyorsunuz.

Bugün bazı işlerinde aksama yaşanabilir. Normalde hızlı akan bazı işler biraz zaman isteyebilir. Parasal konularda aceleci olmaman ve biraz zamana bırakman gerekebilir bazı şeyleri.

Yediklerine dikkat etmek sana daha iyi bir enerji sağlayacak. Gün boyu enerjini düşürmemek için hem yediklerine hem de içtiğin su miktarına dikkat etmen gerekebilir. Vücudunun ihtiyacı olan vitaminleri tükettiğinden emin olmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendini daha iyi ifade edebileceksin. Seçtiğin kelimeler, konuştuğun konular daha yapıcı olabilir. İş ve kariyer konularında daha rahat olabilir ve bu alanlarda güzel başarılar elde edebilirsin bugün.

16 Haziran 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün hazırlıklı ve organize olursanız sorunsuz bir gün sizi bekliyor. Günün enerjisinin yüksek olduğunu fark edeceksiniz. Bu keyifli günün tadını çıkartmaya çalışın. Normal rutinden ayrılma hakkını kazandınız. Bununla birlikte, görevlerinizi gevşetiyorsanız, şimdi yetişmek ve ileriyi planlamak için biraz zaman ayırmanız gerekecek.

16 Haziran 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendini fazlasıyla kısıtlanmış hissedebilirsin. Bu yüzden özellikle çalışma ortamında, kendini ifade ederken sert bir dil kullanabilirsin. Gün içerisinde yakın arkadaşınla yaşayacağın tartışmadan dolayı bir süre görüşmeme kararı alabilirsin. Burcunda hareket eden Satürn yavaşlıyor. Yaşam standartlarını yükseltmek adına her türlü sorumluluğu alabileceksin. Başkalarına yardım etme ve empati gösterme isteği seni tatmin edebilir.

16 Haziran 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşantınızı nasıl sürdüreceğinizle ilgili nihai kararı siz verseniz de bunda etkili olan geri dönüşlere kulağınızı kapatmamalısınız. Bir çıkmazın içinde yer aldığınız, size böyle hissettiren işlere ve insanlara karşı yeni bir tutum geliştirmelisiniz. Kolay kazanmadığınız hiçbir şeyi kolayca geri vermeyin.

16 Haziran 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ailevi konular sizi etkileyebilir. Ev hayatınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları iyi hale getirmek için çabalayabilirsiniz. Üstlerinizle ilgili konularda mücadele etmeniz gerekebilir. Bazı konularda alternatif planlar yapabilirsiniz. Gün içinde kişisel konularda kırıldığınızı hissedebilirsiniz.

16 Haziran 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş yerindeki bir konuda sizin yaptığınız katkının çok önemli olmadığını düşünüyorsanız tamamen yanılıyorsunuz. Kendi değerinizi hafife almayın. Siz, bu ekibin vazgeçilmez bir parçasısınız.

16 Haziran 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün içinde bulunmak istemediğin ortamlara girmeme konusunda çaba göstermen gerekebilir. Sana sıkıntı veren durumların dışında kalmak kendi işlerine yoğunlaşıp daha yaratıcı olmana yardımcı olacak çünkü. Her ortama girmemen en iyisi bugün.

16 Haziran 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kapsamlı değişiklikler yapma arzusu bugün aniden ortaya çıkabilir. Günlük işlerinizi ve rutinlerinizi, çalışmalarınızı veya projelerinizi geliştirmek veya ilerletmekle özellikle ilgileniyorsunuz. Sağlık veya zindelik de bugünlerde daha güçlü bir odak noktası. Her şey planlandığınız gibi gitmese de yeni yöntemlere duyulan ihtiyacı fark etmek için güzel bir gün. Beklenmedik olaylar veya ani dürtüler, programınızı yeniden düzenlemenize veya birveya sağlık sorununun sorumluluğunu üstlenmenize yol açabilir. Duyguları netleştirmeye yardımcı olan konuşmalar veya ilham, tüm bunlarda güçlü bir şekilde yer alabilir. Kişisel ilgi alanlarınız heyecan vericidir ve sizi daha çok veya daha akıllıca çalışmaya motive edebilir!

16 Haziran 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın konumu, evle ilgili yapmanız gereken bazı işleri gündeme getiriyor. Çevrenizde sizinle aynı fikirde olan kişilere yaklaşım tarzınız daha esnek oluyor. Bugün, sizden yaşlı kişilerin fikirlerinin etkisinde kalacaksınız.

16 Haziran 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerindeki çalışmalarınız bir sınamadan geçecek. Kapasitenizi gösterebildiğiniz sürece endişelenmenize gerek yok. Özel hayatınızda da test ediliyorsunuz ve bu sefer kendi bakış açınızı savunmanız gerekecek. Bazı kararların verilmesi zor olsa da, gerçekte ulaşmak istediğinizin ne olduğunu asla aklınızdan çıkarmayın. Her türlü sağlık sorununuzla dinlenerek başa çıkabilirsiniz. Hayat bir yarış değil – kazanmak için hep bu kadar sıkı savaşmanıza gerek yok.

16 Haziran 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün yakın çevre, eğitim, seyahat, kardeşlerle ilgili beklenmedik durumlar gerçekleşebilir. Trafikte dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum. Çalışma hayatınızda veya gündelik rutinlerinizde sorunlar içinde kalabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

16 Haziran 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün,yaşantınızla ilgili bir yoğunlaşma söz konusu. Ele attığınız her konu, sizde yeni bir çalışma sistemi içinde olmanızı sağlıyor. Çevresel koşullarınızı zorlayarak bazı olayların gündeme gelmesini sağlayacaksınız. Üstün nitelikli kişilerin size sağlayacağı avantajları yok saymadan, mantıklı bir yaklaşım içindesiniz.

16 Haziran 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 35' 20" R
Ay
İkizler
09° 48' 42" R
Merkür
Başak
24° 05' 07" R
Venüs
Akrep
00° 01' 44" R
Mars
Yengeç
10° 36' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 54' 22"
Satürn
Balık
14° 54' 18"
Uranüs
Boğa
27° 03' 56"
Neptün
Balık
28° 27' 23"
Plüton
Oğlak
29° 43' 34"
Chiron
Koç
22° 10' 20"
Lilith
Terazi
09° 29' 48"
True Node
Koç
06° 39' 02"
Son Güncelleme : 23/09/2024 06:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>