Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Harcamaların Artıyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Haziran 2023, Cumartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 100%

Sevdiğin kişinin seni mutlu etmesi ve eğlendirmesi için ona fırsat vermen gerekebilir. Bu kişiye zaman ayırmak ve onunla muhabbet etmek sana daha iyi etkiler sağlayacak bugün. Sevdiğin kişi ile keyifli bir gün geçirebilirsin.

Etrafınızdaki kaos hüküm sürse bile normalde konsantre olmakta ve birikmiş işleri yapmakta çok başarılısınız. Yine de, bugün durum böyle olmayacak. Siz bile düzensizliğin etkisine gireceksiniz. Bütün bu kargaşa ve karmaşa ile daha fazlasını yapmak çok zor. Verim eksikliği sebebiyle içiniz içinizi yemesin. Bu sadece öyle bir gün. Bunlara boyun eğebilirsiniz. Sakin olun, biraz eğlenin. Yarın işlerinizde ilerleyebilirsiniz.

Bugün kendine yatırım yapabilirsin. Sana güzel getirileri olacak eşyalara para ayırmak isteyebilirsin. İlerisi için yatırım yapacağını düşünerek bu tür cihaz ve eşyalara bakman senin için daha iyi olacak.

Egzersiz programlarına özen göstermen gereken bir gün. Tembellik etmemeli ve daha aktif olmalısın. Bir şeyleri yarına ertelemek, enerjini düşürebilir bugün. O yüzden keyif alacağın bir egzersiz programı oluşturman gerekebilir bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Evin için masraflara girebilirsin bugün. Büyük masraflara girmeden önce iki kere düşünmende fayda var. Sürpriz misafirlere ve güzel muhabbetlere de yer açman gerekebilir. Evinde misafir ağırlamak isteyebilirsin bugün.

17 Haziran 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Hiçbir zaman değişiklikten korkmadınız. Varoluşunuzun yönünü değiştiriyor olsanız bile, siz her zaman hayattaki olaylarla en iyi şekilde yüzleşecek kadar iyi bir noktada oluyorsunuz. Bugün etrafınızda bir çok değişikliğin farkına varacaksınız. Bu tarz durumlardan korkmuyorsunuz. Bu değişiklikler yeni şeylere karşı olan susuzluğunuzu giderecek!

17 Haziran 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yapılan planların değiştiği, hiç ummadığın gelişmelerin yer aldığı bir gün seni bekliyor. Bugün gökyüzü üstlendiğin işlerde çok da verimli olamayacağına işaret ediyor. Aile şirketinde çalışan bir Balık burcuysan, ailenle bazı konularda anlaşmazlığa düşebilirsin. Akşam saatlerinde internet üzerinden kişisel bakımına yönelik harcamalar yapabilirsin.

17 Haziran 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hedeflerinizi yazıya dökerek bunları gerçekleştirmenin ilk adımını atabilirsiniz. Sezgilerinizi doğru bir mantıkla buluşturduğunuzda yol haritanız belli olacaktır. Bugüne kadar ertelediğiniz her şeyi gündeminize getirin ve bunlar için çabalamaktan geri durmayın.

17 Haziran 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evde bitmekte ya da tamamlanmakta olan işler olabilir. Geçmişle ilgili konulara daha fazla zaman ayırabilirsiniz.

17 Haziran 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evrenin yardımı ile kendinizi toparlayabilecek daha ferahlamış hissedebileceksiniz. Problemlerin çözümünü görmek sizde başarılı olabildiğiniz hissini yaratacak.

17 Haziran 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendini pek de gününde hissetmeyebilirsin. Bir kenarda sessiz sedasız oturmak yerine kendini eğlendirmeye çalışmak daha yararlı olacak ama. Sevdiğin şeylere öncelik vermek sana gereken enerjiyi katabilir.

17 Haziran 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün değiştiremeyeceğiniz şeyler üzerinde durmaktan kaçınmak ve bunun yerine neler yapabileceğinizi düşünmek en iyisidir. Kendinize odaklanmak ve fikirlerinizi toplamak için biraz zaman ayırabilirseniz, çok daha iyi bir durumda olacaksınız. Kusurlar şimdi büyümüş gibi görünebilir ve bu, tepkinizle artan bir farkındalıktır. Çevrenizdeki zorluklar biraz eksik hissetmenize neden olabilir. Bir öz eleştiri yapmak istemeseniz bile muhtemelen bundan kaçamayacaksınız. Sorun bulmak yerine çözüme odaklanmak için bugünün enerjisini kullanın. Neyse ki, gün ilerledikçe zihinsel olarak yorucu olabilecek bir görev üstlenmekten korkmuyorsunuz ve bu tatmin edici olabiliyor. Bir şeyin onarılması gerekiyorsa sorunları veya yanlış anlamaları düzeltmek için iyi bir zaman.

17 Haziran 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlgi alanınızda farklı değişimler içindesiniz. Kafanızda bir takım yeni düşüncelerin oluşmasına zemin hazırlarken, ilişkilerinizde zor anlar yaşayabilirsiniz. Aşk yaşantınızla ilgili zihinsel dağınıklık söz konusu olacaktır.

17 Haziran 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işler pek de iyi gitmiyor. Günlük işlerinize konsantre olmakta güçlük çekiyorsunuz. Kendinizi motive etmeniz güç olsa da, karamsar olmanıza gerek yok. Elinizden gelenin en iyisini yaparsanız bir miktar başarıya ulaşabilirsiniz, ancak şimdilik fazlasını beklemeyin. Huzurunuzu ve özgüveninizi yeniden elde ettiğinizde, sorunlar da çözümlenmeye başlayacak.

17 Haziran 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık burcu, projelerini yalnız gerçekleştirmen gerekmiyor. Yardım etmeye yakın insanlar var. Olumsuz düşünceler kendini gerçekleştiren kehanetler yaratabilir. Harika bir şey yaratmak için kendini adayan iki ruha sahipsin. Sevdiğin kişilerden umut kesme.

17 Haziran 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizde yaşadığınız somut gerçekleri, ilişkinize yansıtmaktan hoşlanıyorsunuz. Bugün, partnerinizle birlikte yapıcı kararlar alacaksınız. Düşüncelerinizde ileriye dönük çalışmalar içindesiniz. Fikirlerinizde kayda değer bir ilerleme söz konusu olacaktır.Önemli adımlar atamak için, gerekli gelişmelere sahipsiniz.

17 Haziran 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 35' 20" R
Ay
İkizler
09° 48' 42" R
Merkür
Başak
24° 05' 07" R
Venüs
Akrep
00° 01' 44" R
Mars
Yengeç
10° 36' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 54' 22"
Satürn
Balık
14° 54' 18"
Uranüs
Boğa
27° 03' 56"
Neptün
Balık
28° 27' 23"
Plüton
Oğlak
29° 43' 34"
Chiron
Koç
22° 10' 20"
Lilith
Terazi
09° 29' 48"
True Node
Koç
06° 39' 02"
Son Güncelleme : 23/09/2024 06:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>