Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Odak Noktanı Değiştirmelisin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ocak 2024, Perşembe

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, karmaşık durumlar yaşansa da üstesinden gelme şansınız var. Daha temkinli ve dikkatli olmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Birlikteliğinize zarar verebilecek her ne varsa ondan da uzak durmaya çalışın.

Amaçlarınıza uygun hareket etmeye çalışın. Mesleki olarak kendiniz köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan da uzak durmanız gerekiyor. Hata yapmamaya çalışın.

Maddiyatla ilgili bazı konularda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Harcamalarınız konusunda daha temkinli olmaya çalışın. Önceliklerinizi de doğru belirlemeniz gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çalışmalarınızı geliştirip hayatınıza yeni bir parantez açacak haberler alabilirsiniz. Yönetici profilinde olan kişilerle görüşmek, vizyonu doğrultusunda ilerlemenin püf noktalarını size gösterebilir. Büyük ya da küçük fark etmeksizin, hayatınıza dahil edeceğiniz herhangi bir iyi gelişmeyle her geçen gün daha güçlü hissedebilirsiniz.

11 Ocak 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi daha enerjik ve yapıcı hissedebilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz veya yeni projelere başlayabileceğiniz bir gün olabilir. İletişim becerileriniz artabilir ve başkalarını etkilemek için mükemmel bir zaman olabilir. Kendinizi ifade etmek ve fikirlerinizi paylaşmak konusunda cesur olun. Ancak, dikkatli olmanız gereken durumlar da olabilir. İç huzurunuzu koruyun ve gereksiz streslere karşı tedbirli olun. Özellikle ilişkilerde sabırlı olun ve anlayışlı bir yaklaşım sergileyin. Enerjinizi doğru yönlendirdiğiniz takdirde, güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

11 Ocak 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kötüye odaklanmak yerine iyiye odaklanmayı tercih etmelisin. Çalışan bir Balık burcuysan, mesleğinde ilerlemek için daha fazla çalışmak isteyeceksin. Başarılı olmak özgüvenini de yerine getirecek. Ailesinden ayrı yaşayan bir Balık burcuysan, aileni evine davet edebilirsin. Mutfakta uzun süre vakit geçirmeye hazır olmalısın.

11 Ocak 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi taşımalısınız. Buna gücünüz yetmediğinde gereksiz yük edindiğiniz ya da hiç önemsemediğiniz bazı durumların olup olmadığını düşünün. Çıkarımlarınızı çevrenizle paylaşın, düşüncelerinizi geliştirin ve ileriye doğru gideceğiniz yolda ilerleyin.

11 Ocak 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğiniz yönünde kararlar almak isteyebilirsiniz. İşlerinizde sorumluluklarınız artabilir. Yaşadığınız değişikler sizi yeni planlar yapmaya zorlayabilir. Sorumlu olduğunuz konularda mücadele etmeniz gerekebilir. Başarı için çok çaba sarf edeceğiniz bir gündesiniz. İletişimdeki değişikliklere dikkat etmelisiniz.

11 Ocak 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda yapacağınız bazı açılımların olumlu sonuçlanması sizi ilerisi için cesaretlendirebilir. Cesaretiniz ve motivasyonunuz bugünlerde oldukça yüksek olacak.

11 Ocak 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün çok fazla insan ile konuşmak durumunda kalabilirsin. İşinde de birden fazla kişinin etkisi olabilir üstünde. Gereksiz yere zamanını veya enerjini harcayanlar olursa, onlara hayır demeyi bilmelisin.

11 Ocak 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün iletişim kurmaya ve başkalarına ulaşmaya güçlü bir şekilde odaklanabilirsiniz. Belirli arkadaşlarınızdan memnun değilseniz veya sosyal yaşamınızda kendinizi eksik buluyorsanız, artık sorumluluğu üstlenmeye ve değişiklik yapmaya hazır hissedebilirsiniz. Kendinizden daha büyük bir şeye ait olma duygunuz artık odak noktasında olabilir. Bu aynı zamanda gelecekteki hedefler ve hayaller için tohum ekme zamanı da olabilir. Başkalarıyla birlikte yapılan aktiviteler sizi meşgul ve motive eder. Grup halinde çalışmayı seversiniz veya bağlantı kurduğunuz gruplardan ilham alabilirsiniz.

11 Ocak 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, yaşlı akrabalarınızla birlikte olmak isteyebilir ve onların sorunlarıyla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili değişikler yaşamak istiyorsanız, uygun bir gününüzdesiniz.. Kendinizle ilgili fiziksel değişimler söz konusu.

11 Ocak 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizin hedeflerinizle çevrenizdekilerin hedefleri örtüştüğünden, bu dönemde yapacağınız her türlü işbirliği verimli olacak. Fiziksel enerjinizi ve zekânızı özellikle takım çalışmalarına yönlendirin. İkili ilişkileriniz de bu dönemde uyumlu ve verimli bir şekilde ilerleyecek.

11 Ocak 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün yeni ay ile; sosyal çevre, arkadaşlarınız, topluluk, derneklerden güçlü destekler alabilirsiniz. Seyahat, eğitim veya kardeşlerle ilgili ani sürpriz gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz güzel geçsin.

11 Ocak 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizi kaybetme korkusu yaşıyorsunuz. Bu korkuyu, tatlı bir heyecan boyutunda bırakmanız gerekiyor. Partnerinize açılmak ya da sorunu gizli yaşamak arasında yapmanız gereken tercih oldukça net. Her şeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Geleceğe yönelik projeler ve planlar ön plana çıkacak. Önünüzde birçok fırsat var. Fırsatları kaçırmayın! Bugünlerde biraz karışık bir para meselesinin içinde olacaksınız. Deliksiz bir uyku için kafein ve alkolden uzak durun.

11 Ocak 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 34' 55" R
Ay
Koç
25° 12' 14" R
Merkür
Başak
18° 22' 22" R
Venüs
Terazi
26° 16' 48" R
Mars
Yengeç
08° 53' 47" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 45"
Satürn
Balık
15° 07' 46"
Uranüs
Boğa
27° 06' 57"
Neptün
Balık
28° 32' 29"
Plüton
Oğlak
29° 45' 18"
Chiron
Koç
22° 17' 54"
Lilith
Terazi
09° 09' 22"
True Node
Koç
06° 37' 11"
Son Güncelleme : 20/09/2024 04:21

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>