Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Dikkat Çekiyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ocak 2024, Cuma

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal belirsizliklerden uzak durmaya çalışın. Karmaşık durumlar söz konusu olsa da üstesinden gelebilirsiniz. Her şeyin daha da iyiye gidebileceği bir gün.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışın. Öncelikleriniz konusunda biraz daha sabırlı olmanız gerekiyor. Belirsizlikleri ortadan kaldırmaya çalışın.

Parasal sorunlarınızı tamamen çözüme kavuşturmaya çalışın. Amaçlarınıza uygun hareket edebildiğiniz sürece sorun yaşamayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafınızda dönen olaylar karşısındaki tutumlarınızı gözden geçirmelisiniz. Olaylar sizin dışınızda gibi görünse de sizin müsaade ettiğiniz kadarıyla hayatınıza etki eder. Bugün alacağınız haberler bazı insanlarla aranıza mesafe koymanızı, çevrenizi ve paylaşımlarınızı değiştirmenizi gerektirebilir.

12 Ocak 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal olarak daha hassas olabilirsiniz. İçsel dünyanızda derin düşünceler ve duygular yaşayabilir, kendinizi başkalarının yerine koyarak empati yapabilirsiniz. Bu durum sizi biraz yorgun hissettirebilir, bu yüzden kendinize zaman ayırarak dinlenmeye çalışın. İlişkilerinizde anlayışlı ve fedakar bir yaklaşım sergileyerek, karşı tarafın duygusal ihtiyaçlarına odaklanabilirsiniz. İş hayatınızda ise dikkatinizi yaratıcılığa ve detaylara odaklayarak başarılı olabilirsiniz. Kendinizi mümkün olduğunca motive etmeye çalışın ve hedeflerinize odaklanın. Bu sayede önemli adımlar atabilirsiniz. Sağlık açısından ise uyku düzeninize dikkat etmek önemlidir. Bol su içmeyi unutmayın ve stresten uzak durmaya çalışın.

12 Ocak 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Jenerasyon gezegeni ile Ay son kez toprak burcunda kavuşuyor. Çalışan bir Balık burcuysan, sert konuşmalar yapmamaya özen göstermelisin. İlişkisi olmayan Balık burcuysan, arkadaş çevrene yeni dahil olan kişinin senden hoşlandığını öğrenebilirsin. Geçmiş tecrübelerine dayanarak yeni bir ilişkiye başlama konusunda daha temkinli davranmak isteyeceksin. Dış görünüşünün ön planda olacak.

12 Ocak 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hislerinizi mantığınızla birleştirmelisiniz. Bugün alacağınız kararları tek bir bakış açısıyla almak yerine üzerine neler koyabileceğinizi, bu şartlarla ne sonuçlar elde edebileceğinizi iyi düşünün. Geri dönüşü olmayan, iz bırakan konuların sizi yaraladığı zamanlara gidin ve orada yaşadıklarınızdan ders alarak bunlardan farklı bir yol izleyin.

12 Ocak 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Size destek veren ve rahatlatan koşullar olduğu söylenemez. Belirli konularda kafanız karışık olabilir. Özellikle geçmişle ilgili deneyimlerin yeniden gündeme geldiği şartlar sizi hassas kılacaktır. Biraz kendi iç sesinizi dinlemeniz ve kabullenme içinde olmanız gerek. Eğitimle ilgili çalışmalarınız hızlandığı bu süreci olumlu değerlendirme şansı bulabilirsiniz.

12 Ocak 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni biri ile tanışmak ya da mevcut ilişkinizi düzeltmek için uygun bir gündesiniz. Neşenizin yerinde olacağı için herkesin dikkatini kolaylıkla çekebileceksiniz.

12 Ocak 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bazen, sahip olduğumuz arkadaşlıklar, ailelerimizden daha büyük destek olurlar. Bugün, arkadaşlarından gelen tekliflere açık olmalı ve onlara derdini anlatabilmelisin. Arkadaşlarının sana güzel etkileri olacak bugün.

12 Ocak 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün bazı şüpheler veya endişeler olsa da gün güçlü bir büyüme ve gelişme arzusuyla ilerliyor. Başkalarından ve başkaları aracılığıyla öğrenmeye açıksınız ve uzmanlığınızı paylaşmak faydalı olabilir. Parayla ilgili iyi haberler olabilir veya sahip olduğunuz şeylerin benzersiz bir takdiri, ruhunuzu beslemek için uzun bir yol kat edebilir. Ayrıca paranızın sizin yararınıza çalışmasını sağlayacak şekilde iyi bir konumdasınız ve kariyeriniz veya itibarınızla ilgili umut verici gelişmeler olabilir.

12 Ocak 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlık ilişkilerinizde dengeli olmak zorundasınız. Aşk ve dostluk kavramlarını karıştırmamalısınız. Seçimlerinizi her zamankinden daha dikkatli davranmalısınız. Engellerin sizi etkilemesine asla izin vermemelisiniz.

12 Ocak 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Doğal bir uyum içinde olduğunuzdan, grup ortamlarındayken taviz vermeniz gerekmeden ve serbestçe hareket edebileceksiniz. Bu gücü eğlenceli sosyal aktivitelerde kullanabilir veya işyerinizde başkalarıyla birlikte çalışarak verim sağlamak için kullanabilirsiniz.

12 Ocak 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün içe kapanık bir tutum sergileyebilirsiniz. Sağlık, hastane gibi konular gündeme gelebilir. Ayrıca iletişim, seyahatler, yakın çevrenizle ilgili bazı sorunlara karşı sakin kalmanızı tavsiye ederim. Gününüz güzel geçsin.

12 Ocak 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin bazı şikayetleri size dış kaynaklı geliyor. Birkaç arkadaşının size olumlu bakmadıklarını biliyor ve ilişkinizin onlardan etkilendiğini düşünüyorsunuz. İşinizle ilgili uzun süredir boğuştuğunuz sorunlar, bugün yine karşınıza çıkabilir. Yorgunluğunuzun yanı sıra, yaşadığınız sorunlar da motivasyonunuzu etkiliyor ve bütün bunların sonucunda çevrenizdekilerle problemler yaşayabiliyorsunuz. Bir yakınınıza verdiğiniz parasal destek, sıkıntıya düşmenize neden olabilir.

12 Ocak 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 34' 55" R
Ay
Koç
25° 12' 14" R
Merkür
Başak
18° 22' 22" R
Venüs
Terazi
26° 16' 48" R
Mars
Yengeç
08° 53' 47" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 45"
Satürn
Balık
15° 07' 46"
Uranüs
Boğa
27° 06' 57"
Neptün
Balık
28° 32' 29"
Plüton
Oğlak
29° 45' 18"
Chiron
Koç
22° 17' 54"
Lilith
Terazi
09° 09' 22"
True Node
Koç
06° 37' 11"
Son Güncelleme : 20/09/2024 04:21

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>