Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Kendinizi Önemsiyorsunuz Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ekim 2023, Çarşamba

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 90%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacaksınız. Tüm olumsuzlukların son bulma ihtimali var. Atacağınız adımları ona göre atın.

Mesleki olarak biraz daha sabırlı olmalısınız. Gereğinden fazla hızlı kararlar almaktan da kaçının.

Aldığınız ve alacak olduğunuz kararların arkasında durmaya çalışın. Kontrollü olduğunuz sürece her şey daha iyiye gidebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçmişte yaşanan bazı sorunlar ve sıkıntılar yeniden gündeminizi meşgul edebilir. Dengeleri zorlamadığınız sürece her şey istediğiniz gibi olmaya başlayacaktır. Hata yapmadığınız takdirde güzel gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

18 Ekim 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugünkonularında dikkatli olmanız gereken bir gün olabilir. Planlarınızı gözden geçirmek ve detaylara dikkat etmek önemli olacak. Kendinizi ifade etmek için fırsatlar yakalayabilirsiniz.

18 Ekim 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı yakınlarınızın sosyal medya paylaşımlarından rahatsızlık duyabilirsiniz. Bu kişileri kişisel hesabınızdan silip silmeme konusunda kararsız kalacaksınız. Yurt dışına çıkma hayallerinizi hayata geçirme konusunda somut adımlar atmaya karar vereceksiniz. Bu noktada yeni bir dil öğrenmeye başlayabilirsiniz. İlişkisinde problemi olan Balık burcuysanız önceliğinizi artık kendinize vermek isteyeceksiniz.

18 Ekim 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İstemenin bedeli bunun gerekliliklerini yerine getirmektir. Bunu ne kadar yapabildiğinizi, yapamadığınız zamanlarda bunların nedenini düşünme işini bırakarak gündeminize odaklanmalısınız. İnsan kazanmak önemli ama insan önce kendini kazanmalıdır; bugün kendinizi kazanmaya çalışın.

18 Ekim 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kariyerde sizi tatmin eden pek çok yenilik söz konusu olabilir. Toplumda bir yer kazanma arzunuz güçleniyor. Kendinizi geliştirdiğiniz son dönemin üzerine yeni eğitim temalarını ekleyebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konulardahayatınıza yansıyan gelişmeler olabilir. Evde yaşanan yenilenmelerin ardından ailenizle keyifli süreçler deneyimleyebilirsiniz.

18 Ekim 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sabırla dayanıklılık gösterdiğiniz konularda olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Beslenme ve sağlığınıza göstereceğiniz özen beklediğinizden hızlı sonuç getirebilir.

18 Ekim 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlarınla bir arada olmak senin için önemli olacak. Onlarla birlikte bir gün geçirmek günün senin için daha verimli olmasını sağlayabilir. İşlerini hallederken onlardan yardım istemekten çekinmemelisin.

18 Ekim 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, partneriniz veya yakın arkadaşınızla ilişkilerinizde zorlu bir enerji yanınızda. Bununla birlikte, soruların nasıl ifade edildiğine ve konuşmaların tonuna biraz daha kafa yorarsanız, hayat sakinleşme eğilimi gösterir. En başarılı ilişkiler, her bireyin esnek "kurallara" ve izinlere sahip olduğu durumlarda gerçekleşir ve elbette bunun her iki tarafta da olması gerekir. Memnuniyeti hedefleyin ve biraz belirsizliğe izin verin. Biraz sabır ile her şey normale dönecek. Bugünün ilerleyen saatlerinde profesyonel hayatınızda biraz daha hedef odaklısınız ve genel olarak rahat bir ruh halindesiniz.

18 Ekim 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal konularınıza ailenizin karışması hiç de hoş olmuyor. Onların fikrini almak için danıştığınızda, bazı konular başınızaaçabilir. Karşı tarafın olayları büyüterek gereksiz bir şekilde başınızı ağrıtmasını istemiyorsunuz.

18 Ekim 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzdeki engelleri her zamanki alışılmış yollarla çözmeye kalkışırsanız çözemeyeceksiniz. Yaklaşımınızı değiştirin. Yeni bir strateji geliştirin ve başkalarının fikrinizi değiştirmesine veya planlarınızla fazla oynamasına izin vermeyin. Çözüm tamamen ulaşabileceğiniz bir noktada. Biraz özgüvenle bu sorunların üstesinden gelebilir ve ipleri yine elinize alabilirsiniz.

18 Ekim 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kariyer,hayatınıza odaklanabilirsiniz ancak ortağınızla bazı sorunlar gerçekleşebilir. Size harika bir gün dilerim.

18 Ekim 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte olduğunuz kişiyle dünya bakışınız farklı olmasına rağmen, ortak bir görüş geliştirmemeniz için bir sebep yok. Sabırlı olun ve birbirinizi anlamaya çalışın. İş ortamınızdaki bir sorun,yaşamı dışındaki huzurunu da olumsuz etkiliyor. İşyerinizde sorun yaşadığınız bir kişi, önümüzdeki günlerde size başka bir nedenle ve iyi niyetle yaklaşmak durumunda kalabilir. Bir satın alma işinizi ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Hareketsizlik bedeninizi hamlaştırır

18 Ekim 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 51' 00" R
Ay
Boğa
14° 26' 59" R
Merkür
Başak
20° 46' 59" R
Venüs
Terazi
27° 51' 44" R
Mars
Yengeç
09° 37' 24" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 26"
Satürn
Balık
15° 02' 03"
Uranüs
Boğa
27° 05' 44"
Neptün
Balık
28° 30' 20"
Plüton
Oğlak
29° 44' 32"
Chiron
Koç
22° 14' 44"
Lilith
Terazi
09° 17' 59"
True Node
Koç
06° 37' 59"
Son Güncelleme : 21/09/2024 11:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>