Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Çevrenize Destek Oluyorsunuz! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ekim 2023, Perşembe

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, ufak tefek gerginlikler yaşanacak olsa da üstesinden gelebilirsiniz. Hislerinizi belli etmekte zorlanacaksınız. Hata yapmamalı ve kontrolü genel olarak elinizde bulundurmalısınız. Güzel gelişmeler için biraz daha beklemede kalın.

Mesleki olarak kendinizi gereğinden fazla zorlama ihtimaliniz var. Amaçlarınızın dışına çıkmamalı ve ona göre adımlar atmalısınız. Her türlü sorunun ve sıkıntının geride kalabileceği zamanlar için biraz daha sabırlı olmanız gerekiyor.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda biraz daha sabırlı olmanız gerekiyor. Her şeyin istediğiniz gibi olması için zamana ihtiyaç duyacaksınız. Amaçlarınıza uygun adımlar atmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kişisel olarak ön planda olmak isteyeceksiniz ancak bu konuda biraz olsun zorluk yaşayabileceğinizi de unutmamanız gerekiyor. Davranışlarınız konusunda daha kontrollü olmalısınız. İçinde bulunduğunuz durumlar ne kadar karmaşık olursa olsun, istediğiniz sürece çözüm bulmakta zorluk yaşamayacaksınız. Hata yapmamanız gereken bir gün.

12 Ekim 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün iletişim becerilerinizi kullanarak duygusal konuları açığa çıkarabilirsiniz. İfade etmek ve ifade etmek için güçlü hisleri olan bir gün. İkili ilişkilerde özenli ve anlayışlı olun.

12 Ekim 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş arayışı içerisinde olan bir Balık burcuysanız, CV’nizi düzenleyerek daha etkili bir hale getirebilirsiniz. Yakın bir tarihte arkadaşınız yahut kardeşiniz evlenecekse, eve dair alışveriş, dizayn etme gibi birçok detayda desteğiniz çok kıymetli olacak. İlişkisi olanlardansanız, sevgilinizin sizinle yeterince ilgilenmediğini düşünmeniz, aranızda tartışma yaşanmasına neden olabilir. Eksikliklerinizi tamamlıyorsunuz.

12 Ekim 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hislerinizin yoğunluğunu olumlu bir şekilde kullanmalısınız. Çevrenizle iletişime geçmek, çocuklarınızla etkinlikler yapmak ya da bir fikrin peşinden koşmak üzerinizdeki ağırlığı faydalı bir şekilde dağıtabilir. Ödemelerinizi düzenlemeye, alacaklarınızı tahsil etmekle başlayabilirsiniz.

12 Ekim 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda sorumluluklarınız artabilir. Gün içindeki değişim içinde olduğunuz konular sizi duygusal olarak etkileyebilir. Çocuklarınızla ilgili mücadele vermek durumunda kalabilirsiniz. İlişkilerinizle ilgili ani kararlar vermeyin. Bazı konularda yardım almak isteyebilirsiniz. Ticari konularda esnek davranmakta zorlanabilirsiniz.

12 Ekim 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda yapınızda iletişim yetenekleri olsa da yine de bu yetenekleri bilgece kullanmanız gerekebilir. Nazara dikkat etmeniz gereken bir gün.

12 Ekim 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayal gücünü harekete geçirecek şeylerin peşinde koşup seni olumlu etkileyecek insanlarla konuşmaya devam etmelisin. Hayata sürekli iyi yönünden bakmaya çalışmak daha mutlu olmanı sağlayacak.

12 Ekim 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu sıralar işleri fazla ciddiye almayın. Kafanızı karıştıran her ne ise, sonuçlanmadan önce kat edilmesi gereken uzun bir yol var, bu yüzden biraz rahatlayabilir ve bir süreliğine işten biraz geri adım atabilirsiniz. Bunu yapmak moralinizi yüksek tutmanıza ve gülümsemenize yardımcı olacaktır; bu da yeni bir şeye başlamak istiyorsanız çapkın bir bağlantı kurmanızı çok daha kolay hale getirecektir. Yavaşlamak ve basit şeylerle yeniden tanışmak iyi hissettirecektir. Bugün ekonomi ile ilgili yoğun bir araştırma yapmaya ve bunların mevcut mali durumunuza nasıl uygulanacağını görmeye karar verebilirsiniz. İyi gidiyorsun ve bunu yapmaya devam etmelisin.

12 Ekim 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş yaşantınızda gösterdiğiniz çabaların, sizi kazandıracağı prestijleri unutmamalı ve geleceğe yatırım yapmaktan çekinmemelisiniz. Kendi değer yargılarınızdan yola çıkıp da, hatalarını sizin kadar sahiplenen çok az kişi vardır.

12 Ekim 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üstesinden gelinemeyecek sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Umutsuzluğa kapılmayın! Bakış açınızı değiştirin, çözüm hızla kendini belli edecektir. Başkalarından tavsiye istemekten çekinmeyin! Özel hayatınız şu sıralar dengesiz sayılır. Beklenmedik değişiklikleri sakince ele almalısınız. Daha fazla dinlenmeniz, sorumluluklarınızdan biraz uzaklaşarak kendinize zaman ayırmanız gerekiyor. Güzel bir kitap okuyarak veya küvette uzun bir banyo keyfi yaparak rahatlayın.

12 Ekim 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün partner, ortaklık veya evlilik konuları ön plana çıkabilir. Seyahat, eğitim planı yapabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

12 Ekim 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşadığınız bir güvensizlik, belli nedenlere dayalı da olsa, onu ortaya çıkarma çabanız aşk hayatınıza zarar verebilir. Hassas konuların üzerine hassasiyetle gidilmesi gerektiğini unutmayın. Birlikteyaptığınız ortaklarınıza karşı ilişkilerinizi tekrar gözden geçirmeniz gerekiyor. Üstüne gidilmedikçe bazı davranışlar, ihtimal vermediğiniz olasılığın ortamını hazırlayabilir. Para ilişkilerinde uğradığınız bazı haksızlıkları hiç hak etmiyorsunuz. Yediklerinize içtiklerinize özenli olmanız mide sağlığınız için önemli olacak

12 Ekim 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 56' 42" R
Ay
Boğa
15° 52' 08" R
Merkür
Başak
20° 57' 49" R
Venüs
Terazi
27° 58' 51" R
Mars
Yengeç
09° 40' 39" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 46"
Satürn
Balık
15° 01' 37"
Uranüs
Boğa
27° 05' 38"
Neptün
Balık
28° 30' 10"
Plüton
Oğlak
29° 44' 29"
Chiron
Koç
22° 14' 30"
Lilith
Terazi
09° 18' 38"
True Node
Koç
06° 38' 03"
Son Güncelleme : 21/09/2024 13:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>