Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Sorumluluklarınızı İhmal Etmiyorsunuz Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ekim 2023, Cuma

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, hiç beklenmedik bazı gelişmeler gündeme gelebilir. Kişisel sorunlarınızı ortadan kaldırmaya ve ilişkinize odaklanmaya çalışın. Duygularınızı net olarak ifade edebilirseniz, her şey daha iyi olabilir.

Enerjinizi daha ekonomik kullanmaya çalışmalısınız. Daha düzenli hareket etmeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Fırsatları net olrarak kontrol altına almaya çalışın.

Parasal durumunuzu zorlayabilecek her türlü harcamadan uzak durmalısınız. Etkin adımlar atmak için biraz daha zamana ihtiyacınız var. Kontrollü olmanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi ifade ederken zorlanmış hissedecek olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Enerjinizdeki yoğunluktan en iyi şekilde yarar sağlamanız gerekiyor. Aski halde, kendi kendinizi sıkıntıya sokabilirsiniz. Değişim gösterecek koşullara uygun adımlar atabildiğiniz sürece her şeyin istediğiniz gibi olabileceğini de unutmamalısınız. Olumsuzluklara çok takılı kalmamanız gerekmekte.

13 Ekim 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün kendinizi daha enerjik ve hızlı hissedebilirsiniz. İş hayatınızda hedeflerinize ulaşmak için hırslı bir şekilde çalışabilir ve projelerinizde başarı elde edebilirsiniz. İletişim yeteneklerinizi kullanarak insanlarla etkileşimde bulunmak, size yeni fırsatlar sunabilir. Ayrıca, hobilerinizle daha fazla ilgilenerek kendinizi motive edebilirsiniz. İlişkilerinizde ise bugün daha romantik ve duygusal bir tutum sergilemeniz gerekebilir. Sevdiklerinize küçük sürprizler yapmak, ilişkinizi güçlendirebilir.

13 Ekim 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kamu alanında çalışan bir Balık burcuysanız, yapılan düzenlemeler sizi tatmin edebilir. Eğer evcil hayvan sahibi değilseniz, evcil bir hayvan sahiplenmek isteyebilirsiniz. Bireysel harcamalarınız için cesur davranamayacaksınız. Biriken borçlar canınızı sıkıyor. Haftanın songününü sakin geçirecek olsanız da evinizde halletmeniz gereken işler olduğunu unutmayın. Yabancı dilinizi geliştirmeye karar verebilirsiniz.

13 Ekim 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Denemelerinizin istediğiniz gibi sonuçlanmaması sizi yorabilir. Bugün bu yorgunluğu daha fazla tetiklememek adına mola vermeyi, sakinleşmeyi ve duygusal olarak iyi hissedeceğiniz alanlarda yer almayı tercih edebilirsiniz. Her nasibin vaktine esir olmasını bir sabır önerisi olarak görmeli, kendinizi bir olmazın içinde bırakmamalısınız.

13 Ekim 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklı para konuları gündeminizi etkileyebilir. Kriz yaratan koşullara karşı kendinizi korumalısınız. Sorumlu olduğunuz konuları daha fazla ele almanız gerekebilir. Finansal konularda yenilenmeye gidebilirsiniz. İşlerinizde artış olabilir. Hızlı kararlar alabilirsiniz. İşlerinizde alternatif planlar yapmanız gerekebilir.

13 Ekim 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda arkadaşlarınızla fikir alışverişinde bulunmak ve onlarla problemlerinizi paylaşarak çözüm üretmekten büyük keyif alabilirsiniz.

13 Ekim 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün çevrenle daha uyumlu olmak isteyeceksin. Sana bir yara sağlamayacak işlerle uğraşmak yerine seni geliştirecek uğraşlar peşinde koşmak daha iyi olacak. Yararlı işlerle ilgilenmek başarıyı sana getirecek.

13 Ekim 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş yerinde, karar verme sürecine daha fazla ve hoşnutsuzarkadaşlarınızın etrafa yaydığı dedikodulara daha az odaklanın. Seçimlerin nasıl yapıldığını derinlemesine incelemek, bir sonraki seçimin ne olacağını tahmin etmenize veyerinizdeki daha önemli ve etkili insanlarla tanışmanıza yardımcı olacaktır. Kişisel yaşamınızda da o özel kişiye karşı dürüst olmanın zamanı geldi. Açılın ve bunların kalbinize kadar girmesine izin verin. Şu anda muazzam bir büyüme yaşıyor olabilirsiniz. Buna odaklanın ve nerede değişiklik yapmanız gerektiğini görün. Fırsatlar sizi bekliyor.

13 Ekim 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kaygıları bir kenara bırakmalı ve başaracağınız işlerden kaçmamalısınız. Sorumluluklarınızın bilincinde olduğunuz için, çevrenizden gelecektekliflerine hazırlıklı olmalısınız. Seçici davranıyor ve direnç gösteriyorsunuz.

13 Ekim 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gitgide daha fazla beklenmedik ve zor olayla karşılaşabilir ve sorumlu olsalar da olmasalar da ilk başta suçu başkalarının üzerine atmaya kalkışabilirsiniz. Belki de hata sizdedir. Bunun yerine, sakin ve rahat olmaya çalışın ve tüm güçlükleri, bu meselelerin çözümlerine yeni bir yaklaşım bulma fırsatı olarak görün. Dinginliğinizi yeniden keşfedin ve bu dönemden çok daha güçlenmiş şekilde çıkın.

13 Ekim 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çok yoğun duygular hissediyor olabilirsiniz. Bu duygu yoğunluğu içinde yolunuzu bulmakta da zorlanıyor olabilirsiniz. Böyle anlarda yapılabilecek en doğru şey bu duyguları bir yere kanalize etmektir. Bunun içinde kendinize bazı sorular sorabilirsiniz: Şu anda bir cevaba mı ihtiyacınız var? Düzeltilmesi gereken somut bir sorun mu var?

13 Ekim 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkiniz ve sevgilinizle ilgili düşüneceğiniz, sorgulayacağınız bir dönem. Tabii ki yaşayacağınız ve etkileneceğiniz olayların sonrasında düşünmeye başlayacaksınız. Fakat sorunları fazla büyütmemeye çalışın. Meslek yaşantınızla ilgili olarak hissettiğiniz umutsuzluk ve gerginlik geçici. Her şeyin düzeleceğini, çok daha iyi bir duruma geleceğine inanmalısınız. Elinizden bir para çıkabilir, canınızı sıkmayın, bu para kısa sürede geri dönecek. Kilo vermek için diyetisyenin uygun gördüğü diyeti uygulayın

13 Ekim 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 56' 18" R
Ay
Boğa
15° 46' 04" R
Merkür
Başak
20° 57' 03" R
Venüs
Terazi
27° 58' 20" R
Mars
Yengeç
09° 40' 25" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 45"
Satürn
Balık
15° 01' 39"
Uranüs
Boğa
27° 05' 39"
Neptün
Balık
28° 30' 11"
Plüton
Oğlak
29° 44' 29"
Chiron
Koç
22° 14' 31"
Lilith
Terazi
09° 18' 35"
True Node
Koç
06° 38' 03"
Son Güncelleme : 21/09/2024 13:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>