Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Eskiler Aklınıza Geliyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ekim 2023, Perşembe

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade etmek isterken sorunlar yaşanabilir. Koşullara uygun adımlar atabildiğiniz sürece her şey daha da iyiye gitmeye başlayacak.

Mesleki olarak kendinizi net olarak ifade etmeye çalışmalısınız. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız takdirde herhangi bir sorun yaşanmayacak.

Maddi çıkarlarınız doğrultusunda hareket ederken zorluk yaşamayacaksınız. Sınırların daha da belirleyici olabileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşamsal olarak yoğun tempo içerisindesiniz. Her şeyin üstesinden gelmekte sorun yaşamayacaksınız. Her şeyin istediğiniz gibi olması için gerekli olan adımları atacaksınız. Dengeleri zorlamadığınız sürece her şey daha da iyiye gidebilir.

19 Ekim 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün yakın çevrenizle daha fazla vakit geçirebilir ve ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Yaratıcı düşüncelerinizi paylaşmanız gereken bir gün olacak. İş hayatınızda da başarılı sonuçlar alabilirsiniz.

19 Ekim 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olmayan bir Balık burcuysanız, bugün aklınıza eski ilişkileriniz ve anılarınız gelebilir. Her ne kadar eskiye dönmek istemeseniz de özleminizi durduramıyorsunuz. Henüz yeni mezun olmuş bir Balık burcuysanız,bulamadığınız her gün kaygılarınız artabilir. Zamanınızı boşa geçirmek yerine, kendinizi geliştirebileceğiniz kurslara katılabilirsiniz. Akşam saatlerinde kendi kabuğunuza çekilebilirsiniz.

19 Ekim 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İnançlarınız doğrultusunda hareket ederken insanların bu etki altında bırakmaya zorlamadığınızdan emin olmalısınız. Manipülatif ve kırıcı gelişmelerin ortasında kalmamak için herkesin birbirinin sınırını bileceği bir ortam oluşturabilirsiniz. Seyahat planları gündeme gelebilir.

19 Ekim 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızla ilgili ani gelişmeler olabilir. Adımlarınızı daha sağlam atacaksınız. Güçlü kişilerle görüşmeler yapabilir, işlerinizle ilgili destek alabilirsiniz. Göz önünde olmak isteyebilirsiniz. Teknik konularda değişiklikler olabilir. Gün içindeki aksaklıklar işlerinizi istediğiniz hızda yapmanızı engelleyebilir.

19 Ekim 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki alanda kendinizi gösterebileceğiniz ve bildiklerinizi herkesle paylaşabileceğiniz bir dönemden geçmektesiniz. Her alanda bereketlenebilirsiniz.

19 Ekim 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşlerinin ilerleyişi konusunda endişelenmek kendini gereksiz yere yormana sebep olacak. Bazen her şeyi akışına bırakmak daha iyi olabilir. Elinden geleni yaptığını bilerek gerisini hayatın akışına bırakmak ister istemez daha rahat olmanı sağlayacak.

19 Ekim 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Motivasyon seviyeleri biraz düşebilir ancak bu yeniden toplanmanın bir işareti olabilir. Geçmişteki bir ilişki veya sorun üzerinde çok fazla durduğunuzu ve bunun size gereksiz yere yük getirdiğini fark edebilirsiniz. Artık onu aşıp yolunuza devam etme ihtiyacını hissediyorsunuz. Bugün pratik görevlere istediğiniz kadar odaklanmak zor olabilir ve ekstra dinlenme için zaman ayırmak önemlidir. Kişisel ilginize veya öğrenme fırsatına zaman ayırmak daha iyi olabilir. Daha derin duygularınız, ilgileriniz ve takıntılarınız hakkında bazı suçluluk, rahatsızlık veya kafa karışıklığı duyguları yaşayabilirsiniz. Eğer öyleyse, bu duyguların mutluluğunuzu engellememesine dikkat edin.

19 Ekim 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevreniz için zor bir kişi olarak tanınabilirsiniz. Aklınıza ve yeteneğinize güveniyorsunuz. Sosyal hayatınız oldukça renkli seyrederken, eğlenceli ortamlardan sıkılabilirsiniz. Birlikte hareket edeceğiniz kişilere dikkat.

19 Ekim 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizi her zamankinden daha fazla baskı altına alacak zorluklarla karşılaşacaksınız. Her şeyin sorumluluğunu üstlenmek yerine, biraz ortalıktan çekilmeniz iyi olabilir. Bu size, her şeyden önce işinizde gerçekten önemli şeyler için enerji toplamanızda yardımcı olacak. Sağlığınızı da düşünün. Enerjinizi tamamen tüketmek yerine saklamanız çok daha yararlı.

19 Ekim 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bir dönemin ya da durumun sonu geliyor senin için. Ruhsal bir dönüşüm var şu an hayatında. Unutma ki kaldığın yerden devam edebilirsin. Ani dikkatini gerektirecek bir olay meydana geliyor çok yakında. Zaman çok önemli senin için, zamanlamayı iyi ayarlarsan eğer çok iyi fırsatlar yakalayabilirsin. Ayrıca tutkulu, maceraperest, kendinden emin, tez canlı ve atak olursan da hayat sana ödüllerle geliyor. Yaşayacakların için evrene şimdiden sevgi enerjisi yollasan iyi edersin.

19 Ekim 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün duygusal anlamda çok inişli çıkışlı bir gün geçireceksiniz. Gerek aşk, gereksekonularında kıskanç davranmamaya çalışın. Gevşemeye ve hayattan zevk almaya bakın. Beklediğiniz gelişmelerin olması anlamında sizi umutlandıracak adımlar atabilirsiniz. Bugünyerinde küçük sorunları büyütebilir ve sağlıklı düşünemeyebilirsiniz. Günün sonuna doğru alacağınız bir haberle kafanız biraz karışabilir. Harcamalarınızda tutumlu, duygularınızda cömert davranmalısınız

19 Ekim 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 51' 25" R
Ay
Boğa
14° 33' 04" R
Merkür
Başak
20° 47' 45" R
Venüs
Terazi
27° 52' 15" R
Mars
Yengeç
09° 37' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 28"
Satürn
Balık
15° 02' 01"
Uranüs
Boğa
27° 05' 43"
Neptün
Balık
28° 30' 19"
Plüton
Oğlak
29° 44' 32"
Chiron
Koç
22° 14' 43"
Lilith
Terazi
09° 18' 02"
True Node
Koç
06° 37' 60"
Son Güncelleme : 21/09/2024 11:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>