Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Sağlığına Dikkat Ediyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Nisan 2024, Salı

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda biraz daha sabırlı olmalısınız. Düşündüklerinizi uygulamak için zamana ihtiyaç duyabilirsiniz. Huzur ve mutluluk aslında çok da uzağınızda olmayacak.

Çabalamaya devam etmeli ve elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Problemleri ortadan kaldırmak için doğru zamanı beklemeniz gerekiyor. Her türlü sorunu ve sıkıntıyı geride bırakmayı başarabileceksiniz.

Maddi anlamda biraz daha kontrollü olmaya çalışın. Gelir ve gider arasındaki sorunları ortadan kaldırmak için elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize yeni hedefler koymanız gerektiğini düşünebilirsiniz. Bunu yaparken, daha önceki hedeflerin neden tutmadığını bilmek ve bunların üzerine gitmek etkili olacaktır. Aynı sonucu alacağınız hareketlerden kaçınmak için iyi bir gündesiniz.

2 Nisan 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Balık burcunu bekleyen olumlu gelişmeler var. İletişim becerileriniz yüksek olacak ve insanlarla kolayca anlaşabileceksiniz. İçsel huzurunuzu korumaya özen göstermelisiniz, çünkü bugün dış etkenler sizi fazlasıyla etkileyebilir. Sağlıkla ilgili konularda dikkatli olmanızda fayda var. Enerjinizi olumlu yönde kullanarak güzel bir gün geçirebilirsiniz.

2 Nisan 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailesinde kronik hastalıkları olan Balık burcuysan, güzel haberler alabilirsin. Hayattaki en önemli şeyin sağlık olduğunu bir kez daha çok iyi anlıyorsun. Sevdiklerinle daha fazla vakit geçirmeye özen göstereceksin. Uzun zamandır istediğin elbiseyi almak için bugün alışveriş merkezine gidebilirsin.

2 Nisan 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kazancınızı geliştirmek için doğru yatırımlar yapmak önemlidir. Bugün birikim ve yatırım konularıyla ilgilenebilir, ödemelerinizi tamamlayabilirsiniz. Aynı düzeni manevi kazançlar ve yatırımlar konusunda da kurmanız gerekebilir; insan ilişkileriniz önem kazanıyor.

2 Nisan 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşten yana size destek olabilecek yeni insanlarla tanışacaksınız. Projelerinizden bahsetmek için uygun bir ortam oluşabilir. Bu fırsatı iyi değerlendirip çevrenizdekilerle iletişiminizi güçlendirmeye bakmalısınız. Gün içinde işten gelen paralar konusunda olumlu gelişmeler olabilir. Ancak planlı ve diplomatik davranmalısınız.

2 Nisan 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi yalnız hissedeceğiniz bu günlerde yalnızlığı kötü bir şey gibi görmek yerine içinde huzurunuzu yakalamayı ve geleceğinizi inşa etme potansiyelini ortaya çıkartın.

2 Nisan 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün çevrendeki insanlarla daha keyifli bir vakit geçirebilirsin. Hem eğleneceğin hem de önemli konulara değineceğin bir gün olabilir. Algılarının açık oluşu, bazı konularda diğer insanların önüne geçirecek seni.

2 Nisan 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün yakın zamanda söylenen veya başlatılan şeyler söz konusu olduğunda fikir veya ilgi değişikliği, hatta muhtemelen biraz pişmanlık bile olabilir. Ayrıca mali durumunuzu veya bütçenizi gözden geçirmeniz gerekebilir. Bu dönemde, gelir kaynaklarınızı ve paranızı nasıl harcayacağınızı yeniden düşünmek için zaman ayırmayı hedefleyinancak şimdilik önemli herhangi bir şeyi sonuçlandırmayı erteleyin. Nitekim kontrolünüz dışındaki koşullar nedeniyle bazı para kazanma fikirleri veya girişimleri askıya alınabilir.

2 Nisan 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal paylaşımlara oldukça açık bir gün, arkadaşlarınızla, dostlarınızla bir araya gelebilir, onların yanlarında duygularınızı daha çok ortaya koyabilir, fikirlerinizi, görüşlerinizi paylaşabilirsiniz.

2 Nisan 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizin hedeflerinizle çevrenizdekilerin hedefleri örtüştüğünden, bu dönemde yapacağınız her türlü işbirliği verimli olacak. Fiziksel enerjinizi ve zekânızı özellikle takım çalışmalarına yönlendirin. İkili ilişkileriniz de bu dönemde uyumlu ve verimli bir şekilde ilerleyecek.

2 Nisan 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz ancak para konusunda bazı sorunlar gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

2 Nisan 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal derinliğiniz size ve ilişkinize zarar veriyor; çünkü sevdiğiniz kişinin sizi yeterince anlamadığını düşünüyorsunuz. İş ortamında kırıcı davranışlarınızdan dolayı gerginlik yaratıyorsunuz. Koruyucu, otoriter, kural koyan yapınız, beraber çalıştığınız insanlarla problem yaşamanıza neden olabilir. Herkesin bir şansa daha sahip olması gerektiğini unutmayın. Para sizin için güç ve güven demek, fakat bazı durumlarda kaybetmeyi göze almalısınız. Uykusuzluk probleminiz giderek artıyor

2 Nisan 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 53' 46" R
Ay
Akrep
09° 53' 25" R
Merkür
Aslan
28° 20' 15" R
Venüs
Terazi
11° 37' 31" R
Mars
Yengeç
01° 56' 27" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 20"
Satürn
Balık
16° 02' 16"
Uranüs
Boğa
27° 14' 22"
Neptün
Balık
28° 52' 10"
Plüton
Oğlak
29° 54' 15"
Chiron
Koç
22° 44' 54"
Lilith
Terazi
07° 49' 38"
True Node
Koç
06° 41' 54"
Son Güncelleme : 08/09/2024 04:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>