Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Mantığın Ön Planda Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ocak 2024, Salı

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha dikkatli olmaya çalışın. İlişkinizden yana sorunlar yaşayacak olsanız da daha anlaşılabilir adımlar atmaya çalışın. Arzu ettiğiniz huzur ve mutluluk aslında çok da uzağınızda değil.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışmalısınız. İletişimden kaynaklı sorunları ve sıkıntıları geride bırakmayı başardığınız sürece kendinizi çok daha iyi hissetmeye başlayacaksınız.

Parasal durumunuzu zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmalısınız. Gelir ve gider arasındaki sorunları tamamen çözüme kavuşturmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize ve uğraşlarınıza emek vermek, hayatınıza bir anlam katmak adına bir şeyler yapma isteğiniz baskın gelebilir. Bunları bir soruna dönüştürmeden hareket ettiğinizde daha az yorulduğunuzu, daha az mutsuz hissettiğinizi görebilirsiniz. Tek bir bakış açısının sizi taşıyacağı noktaları bu şekilde fark ettiğinizde, hayatınızı şekillendirmeniz daha kolay olacaktır.

2 Ocak 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal bir gün geçirebilirsiniz Balık burcu. İçsel dünyanızda derin bir yolculuk yapabilir, duygusal konulara odaklanabilirsiniz. Kendinizi biraz huzursuz hissedebilir ve geçmişte yaşanan olayları düşünebilirsiniz. Ancak, bu geçmişe takılıp kalmak yerine geleceğe odaklanmanız daha sağlıklı olacaktır. İç sesinizi dinleyin ve hayallerinizi gerçekleştirmek için adımlar atmaktan çekinmeyin. Özelliklehayatında yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Kararlı ve sabırlı bir şekilde ilerleyin. Sevdiklerinizle zaman geçirmek ve duygusal bağlarınızı güçlendirmek için iyi bir gün olabilir. Teknolojik aletler konusunda dikkatli olmanızda fayda var.Unutmayın, burç yorumları genel olarak sunulur ve kişinin doğum haritasına göre değişiklikler gösterebilir.

2 Ocak 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, sosyal medyada göreceğin bazı paylaşımlar seni oldukça şaşırtabilir. Bazı kişileri arkadaş listenden çıkartacaksın. Duygularıyla hareket eden bir burçsun lakin kariyerini ilgilendiren konularda mantığınla hareket etmekten geri durmayacaksın. Akşam yeni bir çevreye dahil olabilir, tarzınla ve tavrınla odak noktası haline gelebilirsin.

2 Ocak 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ev kazalarına karşı dikkatli olmalısınız. Herhangi bir konuya duyduğunuz üzüntü ve öfkeyi, yaşadığınız alanlara yansıtmak yerine sınır koymayı bilmelisiniz. İşlerde ve sorunlarda destek almak iyi hissettirebilir. 

2 Ocak 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde duygusal konularda kararsız olabilirsiniz. Ani tartışmalara karşı dikkatli olmalısınız. İşlerinizdeki hız sizi yorabilir. Bazı konularda fazla müdahaleci davranabilirsiniz. Fikir dünyanızdaki konuları çevrenizdekilerle paylaşmak isteyebilirsiniz. Gün içinde eşinizle olan konularda karşıt fikirlere sahip olabilirsiniz.

2 Ocak 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdikleriniz kişilerle kısa sürede olsa ufak tefek tartışma konusu olacak konulardan kendinizi uzak tutun. Bazı sorumluluklarınızda göz ardı etmemelisiniz.

2 Ocak 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendi sağlığına ve günlük hayatındaki gelişmelere odaklanabileceğin bir gün olabilir bugün. Çünkü kendi hayat kaliteni artırmak adına daha fazla çaba gösterebilirsin. Sağlıklı kararlar almak için kendini zorlaman gerekebilir.

2 Ocak 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kalbiniz yeni başlangıçlara açık ve eski alışkanlıkları, fikirleri bir kenara atmaya hazırsınız. Bugün ilerlemek hiç bu kadar iyi hissettirmemişti ve hiç bu kadar mümkün olmamıştı. Kişisel yaşamınızda ilişkinizden gerçekten ne istediğinizi sormaya başlamanın tam zamanı. Bu, genel olarak herhangi bir şeye başlamak için güzel bir gün. Kendinizi kimseye kanıtlamak zorunda değilsiniz, bu nedenle eğer birisi acele etmeniz için size baskı yapıyorsa, ona kendi işlerine bakmalarını söyleyin. Sizin için neyin en iyi olduğunu biliyorsunuz ve bunu kendi hızınızda yapmaya devam etmeniz gerekiyor.

2 Ocak 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Neptün, burcunuzda ilerlerken kuruntulu yönlerinizin, yaratıcılık isteyen çalışmalarınızda daha belirgin olmasına neden oluyor. Küçük hesapları bir kenara bırakıp, sakin bir şekilde olayların gelişimini takip etmelisiniz.

2 Ocak 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ilişkilerin yeni bir seviyeye taşınıyor. Bugün merhametli, empatik, sabırlı ve sevecen ol lütfen. Evet doğru yönde çabalayacakmışsın. Yoğun ve hareketli bir döneme giriyorsun. Sadece kararlı ve iradeli olman gerekiyor. Kendin için çabaladığın gibi başkaları içinde bunu yapabilirsin.

2 Ocak 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün partner veya ortağınızla zaman geçirebilirsiniz. Beraber sosyalleşebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

2 Ocak 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle sıkça gereksiz tartışmalarınız var. Çok hareketli olmayan ortamları tercih ediyor, bu konuda sevgilinizle çelişiyorsunuz. İş yerinde canınızı sıkan bazı huzursuzlukların doruğa çıktığı günler yaşayabilirsiniz. Bazı şeylere kulaklarınız tıkamak size iyi gelecek. Ne de olsa onlarla bir arada çalışıyorsunuz. Duygularınızla düşünceleriniz arasında bazı çelişkiler olabilir. Son zamanlarda maddi konularda oldukça tembel davrandınız ve bir takım sıkıntılar çekebilirsiniz.

2 Ocak 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 41' 23" R
Ay
Koç
26° 51' 36" R
Merkür
Başak
18° 34' 39" R
Venüs
Terazi
26° 24' 53" R
Mars
Yengeç
08° 57' 30" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 09"
Satürn
Balık
15° 07' 17"
Uranüs
Boğa
27° 06' 51"
Neptün
Balık
28° 32' 18"
Plüton
Oğlak
29° 45' 14"
Chiron
Koç
22° 17' 38"
Lilith
Terazi
09° 10' 06"
True Node
Koç
06° 37' 14"
Son Güncelleme : 20/09/2024 07:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>