Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Maddi Planlamalar Gündeminizde Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Aralık 2023, Perşembe

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak daha iyi hissediyorsunuz. Her şeyin istediğiniz gibi olması için uygun zamandan geçiyorsunuz. Hata yapmamanız gerekmekte.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışın. Enerjiniz yüksek ve bundan doğru anlamda yarar sağlamayı başardığınız sürece her şey daha iyiye gidecek.

Maddiyatla ilgili bazı sorunlar yaşanabilir. Her şeyin daha iyiye gitmesi için daha kontrollü adımlar atmaya çalışın. Beklentilerinizin karşılık bulması için de uygun zamandasınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başka insanlardan önce sizin kendinizi anlamaya ihtiyacınız olacaktır. Bugün kendinize karşı acımasız tavırlarınıza bir son vererek bu konuda bir başlangıç yapabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgilenmek, onlardan ilham alacağınız noktaları size gösterebilir.

28 Aralık 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal bir gün geçirebilirsiniz, Balık. Hem kendi duygularınızı ifade etmek hem de başkalarının hislerini anlamak konusunda daha hassas olabilirsiniz. İçsel bir yolculuk yapmak için mükemmel bir gün olabilir. Duygusal dengeyi korumak için meditasyon veya yoga gibi aktivitelerden faydalanabilirsiniz. Ayrıca, yakın çevrenizdeki insanların duygusal ihtiyaçlarına destek olmaktan kaçınmayın. Kendinizi başkalarının yerine koymak size manevi bir tatmin sağlayabilir.

28 Aralık 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun süredir işsiz olan bir Balık burcuysanız, geçmişte aldığınız birtakım eğitimlerin meyvelerini toplamaya başlayacaksınız. Yıllardır birikim yapmaya çalışanlardansanız, bir süredir hedeflediğiniz para dinamiğini tutturamadığınızı fark ederek yeni planlamalar yapabilirsiniz.

28 Aralık 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eksiklerinizi tamamlamak isteyebilirsiniz. İmkanlarınız ölçüsünde yenilik yapmak bir kısıtlama değildir. Bu düşünceyi değiştirdiğinizde hızlı ve büyük harcamalar yapmaktan kaçınmanız daha kolay olacaktır.

28 Aralık 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız konulara zaman ayırabilirsiniz. Planlarınızdaki değişiklikler nedeniyle toparlamanız gereken işlere yoğunlaşabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda teknik konularla ilgilenebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular sizi oyalayabilir. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınıza zaman ayırabilirsiniz.

28 Aralık 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk hayatınızda atacağınız adımlar konusunda dikkatli olmalısınız. Kusurlarınızı görmezden gelmek yerine çözmek için gerekli çalışmalısınız.

28 Aralık 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni yerler görmek için daha istekli olabilir, bir gezi için bir anda karar verip harekete geçebilirsin. Bu durum hayatına güzel bir etki katabilir. Ufak da olsa bu amaçla planlar yapmakta yarar var o yüzden. Tebdili mekanda ferahlık olabilir senin için.

28 Aralık 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık şimdi bazı tutarsızlıklar ya da yanlış anlamalar yaşanabilir. Odaklanmakta zorluk yaşanabilir. Sorunu daha iyi anlamak için geçici olarak bir fikirden vazgeçmeniz veya bir sorundan biraz uzaklaşmanız gerekebilir. Aksi takdirde üretkenlik düşük olabilir, çünkü rahatlık arzusu normalden daha güçlüdür ve çalışmayı etkileyebilir. Arzularınız alışılmadık veya yerine getirilmesi zor olabilir. Gün ilerledikçe, bir fikir veya proje için filizlenen tutkunun tadını çıkarabilirsiniz.

28 Aralık 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bütünleşme ve harekete geçme konularında oldukça şanslısınız. Her türlü gelişmeyi yakından takip etme şansınız var. Sınırlar üzerinde etkinlik göstermeyi başardığınız sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmayın. Hata yapmamanız gereken bir süreçtesiniz.

28 Aralık 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başkalarının ihtiyaçlarına öncelik verdiğinizden, bugün takım ruhu içinde olduğunuz açıkça ortada. İş arkadaşlarınız da bunu fark edecek. Bu şekilde devam ederseniz çevrenizde itici güç olarak tanınacaksınız. Ailenizi de ihmal etmeyin; şimdi ihtilafları çözmenin tam zamanı. Çözüme giden yolu açmak sizin için kolay olacak. Aile bağlantılarınız sağlığınız açısından da faydalı olabilir, çünkü kendinizi iyi hissetmediğiniz zamanlarda ailenin verdiği güven ve geleneksel tedaviler hem çok işe yarayacak, hem hoşunuza gidecektir.

28 Aralık 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün aşk, tatil, hobi alanlarına odaklanabilirsiniz ve yurt dışı, eğitim, seyahatlerle ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir.

28 Aralık 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arkadaşlarınızınkapasitesi sizin içi çok önem teşkil ediyor. Bugün, kariyerinize katkı sağlayacağınız bazı kişilerle, iletişim içinde olacaksınız. Sakin yapınızın altında güçlü hedefleriniz var. Size sunulacak teklifleri olumlu bir şekilde değerlendirmeli ve sonuçlara mantıklı bir şekilde yaklaşmalısınız.

28 Aralık 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 47' 54" R
Ay
Koç
28° 31' 24" R
Merkür
Başak
18° 47' 02" R
Venüs
Terazi
26° 33' 00" R
Mars
Yengeç
09° 01' 15" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 34"
Satürn
Balık
15° 06' 47"
Uranüs
Boğa
27° 06' 45"
Neptün
Balık
28° 32' 07"
Plüton
Oğlak
29° 45' 10"
Chiron
Koç
22° 17' 22"
Lilith
Terazi
09° 10' 50"
True Node
Koç
06° 37' 18"
Son Güncelleme : 20/09/2024 09:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>