Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
İlgi Alanlarınız Genişliyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Aralık 2023, Cumartesi

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, ilişkinizdeki sorunları oturup konuşmak ve çözüme kavuşturmak isteyeceksiniz. Her türlü belirsizliğin ortadan kaldırmanız gereken bir gün.

Mesleki olarak kendinizi toparlamanız gerekiyor. İstenmeyen sorunları tamamen geride bırakma şansınız da var. Etkin enerjiye ihtiyacınız olan bir gün.

Dışarıdan elde edecek olduğunuz gelirler konusunda kendinizi daha iyi hissetme şansınız var. Hata yapmamaya çalışın

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Algıda seçicilik kavramına kafa yorabilirsiniz. Düşüncelerinizi bir mantığa oturtmak, bunlara göre hareket etmek isterken neyi düşüneceğinizi seçmek önemli olacaktır. Sorumluluklarınızın değişeceği gelişmeler gündeme gelebilir.

30 Aralık 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi daha özgün ve yaratıcı hissedebilirsiniz. İdeallerinize daha fazla odaklanarak hayal gücünüzü kullanabilirsiniz. İletişim konularında başarılı olabilir ve diğer insanlarla daha iyi iletişim kurabilirsiniz. Ayrıca, duygusal dengeyi korumak için kendinize zaman ayırmanız önemlidir. Enerjinizi doğru yönlendirerek, istediğiniz hedeflere ulaşabilir ve başarı elde edebilirsiniz.

30 Aralık 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Henüz işe yeni başlamış bir Balık burcuysanız uyku saatlerinizi düzenlemek isteyeceksiniz. Spora daha fazla vakit ayırmaya karar verebilirsiniz. Evli bir Balık burcuysanız, ilişkinizin monotonlaştığını düşünebilirsiniz. Eşinizle yeni bir hobi edinmeye karar verebilirsiniz. Akşamları ağır yemekler tüketmemeye özen göstermenizde fayda var.

30 Aralık 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Canınız yandığında konuşmamalısınız. Sözlerinizin nereye varacağını bilmeden hareket ettiğinizde, doğru ifade etmek ve anlaşılmak sizin için zor olabilir. Bugünü daha sakin geçirmek için evinizde kalmanızda, bu süre zarfında da yorucu olmayan işlerinizi tamamlamanızda fayda var.

30 Aralık 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günlük işlerinizi toparlamaya bakmalısınız. Aynı zamanda yaratıcı konularla da ilgilenebilirsiniz.

30 Aralık 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Devam etme isteğinizi kıran şeyleri hayatınızdan uzaklaştırmakta hevesli olduğunuz sürece başarılı olmanız ve sevilmeniz kaçınılmaz olacaktır.

30 Aralık 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayata bakışını derinden etkileyecek insanlarla tanışmak üzere olabilirsin bu aralar. Özellikle de bugün, bu insanlarla konuşmak, fikir alış verişinde bulunmak zihnini açmana yardımcı olabilir. Sosyal etkilerin ne kadar baskın olduğunu görmen senin için önem kazanabilir.

30 Aralık 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün daha güçlü bir amaç veya misyon duygusu yerine gelebilir. Katkıda bulunmak ve fikirleri paylaşmak artık çok tatmin edici olabilir. Bugün size işinizden veya görevlerinizden daha fazla zevk alma, hedeflerinizi yeniden düzenleme ve itibarınızı yumuşatma veya artırma şansı verir. Genel bir uyum ve işbirliği duygusu etrafınızı sarıyor ve en azından huzur içinde çalışmanıza olanak tanıyor. Artık profesyonel ilişkiler veyayoluyla sosyal fırsatlar doğabilir veya profesyonel veya kamusal yaşamınızda son derece sıcak ve çekici bir enerji yansıtıyor olabilirsiniz. Yetenekleriniz veya kişiliğiniz başarınıza katkıda bulunan faktörler olabilir. İnsanlar şimdi sizi iyi bir rol model olarak tanıyabilir.

30 Aralık 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ani gelişen olaylara karşı temkinli ve belirgin bir tavır içindesiniz. Özgürlükçü yapınızın daha fazla ortaya çıkacağı bir gün. Yaşam felsefenizi destekleyici derin düşüncelere sahipsiniz ve paylaşmaktan hoşlanıyorsunuz.

30 Aralık 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik olaylara hazırlanın. Hoş sürprizlerle karşılaşma ihtimaliniz çok yüksek. En önemlisi, partneriniz sizin için özel bir şey hazırlıyor. Ama beklentilerinizi fazla yüksek tutmayın ve gelen ne olursa olsun müteşekkir olun. Arkadaşlarınız size son derece olumlu davranacak. Özellikle olası partnerler sizi beğenecek ve ışıltılar saçan hareketlerinizin cazibesine kapılacaklar.

30 Aralık 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün çalışma hayatı, sağlık veya gündelik rutinlerinize odaklanabilirsiniz. Çalışma hayatınızda düzenleme yapabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

30 Aralık 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kişisel zevklerinizin gündem kazanmasıyla, bütçenizin kapasitesi de önem kazanacak. Partnerinizin sizden yoğun beklentileri olacaktır. Onunla ortak çalışmalarınız için para harcayabilir ve koşullarınızı gözden geçirebilirsiniz. Yaratıcı yönünüzü kişisel aktivitelerinizi için birleştirebilirsiniz.Yaşam kalitenizi yükseltmek istemeniz en doğal hakkınız.

30 Aralık 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 47' 54" R
Ay
Koç
28° 31' 24" R
Merkür
Başak
18° 47' 02" R
Venüs
Terazi
26° 33' 00" R
Mars
Yengeç
09° 01' 15" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 34"
Satürn
Balık
15° 06' 47"
Uranüs
Boğa
27° 06' 45"
Neptün
Balık
28° 32' 07"
Plüton
Oğlak
29° 45' 10"
Chiron
Koç
22° 17' 22"
Lilith
Terazi
09° 10' 50"
True Node
Koç
06° 37' 18"
Son Güncelleme : 20/09/2024 09:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>