Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Pürüzler Ortaya Çıkıyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ocak 2024, Cumartesi

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Her şeyin daha iyiye gitmesini istiyorsanız, atacak olduğunuz adımları da ona göre atmanız gerektiğini unutmayın. Karmaşadan olabildiğince uzak durmanız gerekmekte.

Belirsizlikleri tamamen ortadan kaldırmaya çalışın. Zorlanacak olsanız da üstesinden gelebileceğiniz bir gündesiniz. Problemleri tamamen ortadan kaldırma şansınız var.

Gelir ve gider arasındaki olumsuzluklar sizi zorlayacak olabilir. Fırsatları değerlendirmek için uygun zamanı beklemeniz gerekiyor. Hata yapmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eviniz ya da yaşam tarzınızla ilgili fikirlerinizi paylaşmaktan çekinmemelisiniz. Bir aile ortamında, hep birlikte alınan kararlara ailenin bireyi olarak sizin de etki etmenizin normal olduğunu kabul edin. Böylece geri plana attığınız, görmezden geldiğiniz ama sizi memnun etmeyen çoğu şeyi yine onların da desteğiyle değiştirebilirsiniz.

20 Ocak 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal açıdan biraz hassas olabilirsiniz. İçsel dünyanızda dönüşümler yaşanabilir ve biraz derinlemesine düşünme ihtiyacı duyabilirsiniz. Kendinizi biraz geri çekmek ve içsel yolculuğunuza odaklanmak için zaman ayırmanız faydalı olabilir. İletişimde ve sosyal ilişkilerde biraz dikkatli olmanız gerekebilir, çünkü duygusal tepkilerinizi kontrol etmek zor olabilir. İş hayatında sorumluluklarınızı yerine getirmek için motive olmanız önemlidir. Geleceğe yönelik planlar yapmak ve hedeflerinizi gözden geçirmek için bu enerjiyi kullanabilirsiniz. Kendinize güvenin ve içsel ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurun, böylece dengenizi koruyabilirsiniz.Umarım yardımcı olabilmişimdir, güzel bir gün geçirmenizi dilerim!

20 Ocak 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güçlü sezgilerin seni her konuda destekliyor. İlişkisi olan bir Balık bir burcuysan, partnerini kıskanacağın birtakım durumlar ortaya çıkabilir. Evli olanlardansan, eşinle ortak sorumluluk alma noktasında anlaşmazlıklar yaşayabilirsin. Kendini mutlu etmeyi ihmal etmemelisin.

20 Ocak 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İyi niyetli olmak ve bunu korumak her zaman önceliklidir. Bugün bu önceliğinizi geri plana düşüren hislerinizi, endişelerinizi gündeme getirebilirsiniz. Artık aşmanız gereken konulara karşı kayıtsız kalmayı bırakmalı, tam tersi üzerine giderek çözmeye çalışmalısınız.

20 Ocak 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün görüşmeler ve ziyaretler açısından hareketli olabilir. Yeteneklerinizi ortaya koymak için güzel fırsatlar bulabilirsiniz.

20 Ocak 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda kendinizi net bir şekilde ifade etmek isteyebilirsiniz. Motive edici bir tutum sergileyebilir, partnerinize karşı daha sıcak olmayı tercih edebilirsiniz.

20 Ocak 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bazı konulara hevesle atılman gerekecek. Eğer bazı şeyleri zoraki yaptığını düşünürsen hiçbir verim alamayacaksın. Bir süredir emek verdiğin konularda bugün ayak diretmek veya insanlara ters düşmek sana beklediğinden daha azını getirebilir. O yüzden dikkatli olmalısın.

20 Ocak 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün arkadaşlık konusundaki korkuların yanı sıra hırslara da ışık tutuyor. Bu sizi düzeltmeler yapmaya, bağlantı kurmaya veya yeniden başlamaya motive edebilir. Bugün, maddi olmayan ve duygusal konularla ilgilenmeniz gerektiğine ışık tuttuğu bir döneme giriyor. Başkalarını affetmek ve gerekirse artık ihtiyacınız olmayan şeylerden vazgeçmek için iyi bir zaman. Kararlar normalden daha fazla zaman gerektirebilir. Büyük ihtimalle bekleyebilirler! Gün sizi daha dünyevi çabalardan biraz uzaklaştırabilir ve iç gözlem için daha fazla zamana ihtiyaç duyabilirsiniz. Bir planın, hayalin ya da tutumun kapısını kapatıyorsanız, daha taze, daha özgün ya da güçlendirici bir döneme yeni bir kapı açacağınızı bilin.

20 Ocak 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizde size yardım edecek ve enerjinizi sizin için kullanacak arkadaşlarınız olacaktır.. Güzel konuşmalarıyla karşı cinsin sizi etkilemeye çalışmaları aşkları da gündeme getirebilir. iskelet sisteminizi korumalısınız.

20 Ocak 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayat yolculuğunuzda üstesinden gelmek zorunda olduğunuz engeller bu dönemde artacak. Fiziksel ve ruhsal açıdan kendinize fazla yüklenmemeye dikkat edin. İyice düşünüp, hangi zorlukların sizi cidden engellediğini ve gerçekten enerjinizi harcamaya değeceğini tespit edin. Yanlış tahminlerde bulunursanız, sağlık sorunları yaşamanız işten bile değil.

20 Ocak 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün seyahat, eğitim, kardeşlerle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Sosyal çevrenizle beraber harekete geçebilirsiniz. Ancakhayatınızda bazı gerçekleri gözden kaçırabilirsiniz. Gününüz güzel geçsin.

20 Ocak 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hüsranla biten ilişkileriniz sizi duygusal anlamda ürkek biri yapmış, gereksiz korkular barındırıyorsunuz. Cesaretli olmak ve şansınızı zorlamak için uygun bir dönem! Mesleki konularda nazik ve şefkatli olmaya çalışın. Gerek üstlerinizle ilişkilerinizde, gerekse çalışma arkadaşlarınızla uyum içinde olacaksınız. Fikirlerinizle ve yaptıklarınızla dikkatleri üzerinize çekmeyi başarabilirsiniz. Borç alışverişlerinde fazla titizsiniz, yine de daha dikkatli olmanızı gerektiren önemli bir konu var!

20 Ocak 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 26' 19" R
Ay
Koç
23° 00' 07" R
Merkür
Başak
18° 06' 04" R
Venüs
Terazi
26° 06' 05" R
Mars
Yengeç
08° 48' 50" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 12"
Satürn
Balık
15° 08' 25"
Uranüs
Boğa
27° 07' 05"
Neptün
Balık
28° 32' 44"
Plüton
Oğlak
29° 45' 23"
Chiron
Koç
22° 18' 16"
Lilith
Terazi
09° 08' 24"
True Node
Koç
06° 37' 06"
Son Güncelleme : 20/09/2024 00:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>