Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Yeni Teklifler Alıyorsunuz Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ekim 2023, Cumartesi

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, doğru olduğuna inandığınız adımları atmakta zorluk yaşanmayacaktır. Belirsizliklerin tamamen son bulması için ne gerekiyorsa onu yapmaya çalışın.

Beklentilerinizin karşılık bulma ihtimali var. İstediklerinize adım adım ulaşabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

Maddi anlamda daha rahat hissetmeye başlayacaksınız. Hataların geride kalabileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kafanızın içinde yer eden sıkıntıları çözüme kavuşturmaya çalışacaksınız. Arayış içerisine girebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Doğru olduğuna inandığınız adımları atmakta zorluk yaşanmayacak. Her türlü sorunun ve sıkıntının çözüme kavuşması için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız.

21 Ekim 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün duygusal olarak daha hassas olabilirsiniz. İletişimde daha anlayışlı ve empatik olmanız önemlidir. Sevdiklerinizle daha fazla zaman geçirmek ve bağlantı kurmak için fırsatlarınız olabilir.

21 Ekim 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evli bir Balık burcuysanız, eşinizle aranızda 3. Kişiler yüzünden tartışma yaşanabilir. Kreatif alanlarla ilgiliyseniz yüzünüzü güldürecek teklifler alabilirsiniz. Kendinizde bazı farklılıklar yaratmak isteyeceksiniz. Özellikle stilinizde ufak tefek değişiklikler yapabilirsiniz. Platonik olarak hoşlandığınız bir kişi varsa, aynı ortamda bulunma fırsatı yakalayabilirsiniz. Sosyal sorumluluk projelerine dâhil olmak isteyebilirsiniz.

21 Ekim 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İyileşmenin sadece fiziksel olarak olmayacağı bir gün olabilir. Kendinizi daha dinç ve motive hissetmek için bunu engelleyen düşüncelerden sıyrılmalısınız. Ek gelir, aile/eş desteği gibi konularla aklınızda soru işareti oluşturan durumlara yeni çözümler bulabilirsiniz.

21 Ekim 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Düşüncelerinizi toparlamaya çalışın. Düzenli ve sistemli çalıştığınızda çok daha iyi sonuçlar alacağınızı görebilirsiniz.

21 Ekim 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi daha verimli ve üretken hissedeceğiniz bir dönemde olduğunuz için kısıtlamalar sizin açınızdan çok bir anlam ifade etmeyebilir.

21 Ekim 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatını düzene sokmaya çalışırken çok farklı zorluklarla karşılaştığını göreceksin. Bunları aşmak için kararlı duruşun yanında kendine de güvenmeye devam etmelisin. Arkadaşlarından yardım istemek engelleri aşmakta yardımcı olacak.

21 Ekim 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, günün ilk yarısında aksiliklere çok fazla anlam yüklememeye dikkat edin. Şu anda deneyimlediğiniz sorunlar, zayıf noktalarınızla daha iyi iletişim kurmanızı sağlayabilir, bu nedenle bunları not almak en iyisidir ancak gün hızla tersine dönerek sıcaklık ve açıklık getirir. Bir duruma dair anlayışınız artar ve bu da ilerlemenize yardımcı olabilir. Kendinizi daha motive ve iyimser hissedebilir, açık ruhunuzla dikkat çekebilirsiniz. Ayrıca nazik jestleriniz birisine yakınlaşmanıza yardımcı olabilir. Şimdi ilham verici ve hatta iyileştirici konuşmalar gerçekleşebilir.

21 Ekim 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Önemli kişilerle bir araya gelme planları içindesiniz. Kendinizi şimdiden güçlü ve sorumluluklarınızın bilincinde hissetmeniz, değişik kulvarlarda önemli adımlar atmanızı sağlayacak. Sadece işlere odaklanmalısınız.

21 Ekim 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir süredir her şey yolunda gidiyordu ama şimdi önünüzde bir şey veya bir kişi engel olarak duruyor. Bu engellerin üzerinden atlamak için ne kadar güce ihtiyacınız olacağını hesaplayın veya bunlardan kaçınmanın daha kolay olup olmayacağını dikkate alın. Gücünüzü akıllıca kullanmanız gerekiyor. Küçük olayların sizi oyalamasına veya dikkatinizi dağıtmasına izin vermeyin. Enerjinizi ve kapasitenizi tek bir yöne odaklayın.

21 Ekim 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Becerikli işlerin ödüllendiriliyor. Bir konu hakkında öğrenilmesi gereken her şeyi öğrenebilirsin. Bu da demek oluyor ki okula geri dönme ihtiyacın olabilir. Akıllıca olmayan bir karar verirsen bile, o durumdan öğrenebileceğin ne varsa öğren. Herkesin amacını kendine göre değerlendirmelisin. Parlak, yeni fikirlerini anımsa ve sana gelen ilhamı değerlendir. Bir durumdaki gerçeği görmen sana zorlu bir başlangıç yaşatabilir.

21 Ekim 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çok sorunlu bir ikili ilişki içindesiniz. Bu ilişkinin, diğer ilişkileriniz açısından da bir an evvel çözüme kavuşması gerekiyor. Bu problemde inatçılık ve kıskançlık temel sorun gibi. Kararlı tavrınız size genellikle kazandırıyor. Ama bir konudaki ısrarınız, siziyaşamınızda dönüşü olmayan bir yola doğru sürükleyebilecek gibi. Kararlılık ve ısrarcılığı ayrıştırabilmeniz gerekiyor. Maddi konularla ilgili önemli konuşmalar ve anlaşmalar yapabilirsiniz. Fiziksel sağlığınızı korumak için spora vakit ayırın.

21 Ekim 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 46' 07" R
Ay
Boğa
13° 13' 49" R
Merkür
Başak
20° 37' 41" R
Venüs
Terazi
27° 45' 38" R
Mars
Yengeç
09° 34' 37" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 09"
Satürn
Balık
15° 02' 25"
Uranüs
Boğa
27° 05' 49"
Neptün
Balık
28° 30' 28"
Plüton
Oğlak
29° 44' 35"
Chiron
Koç
22° 14' 57"
Lilith
Terazi
09° 17' 26"
True Node
Koç
06° 37' 56"
Son Güncelleme : 21/09/2024 09:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>