Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Kendinizi İhmal Etmek İstemiyorsunuz Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Kasım 2023, Cuma

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, uzun süredir devam eden yalnızlığınız, çevresel anlamda baskı görmenize neden olabilir. Siz yine de acele etmemeye çalışın. Sabırlı davranırsanız, hayalini kurduğunuz ilişkiye ulaşabilirsiniz.

Sınırları zorlamaktan kaçınmayacaksınız. İstediklerinize ulaşmak için uygun süreçten geçiyorsunuz. Kontrol sizin elinizde olduğu sürece her şey daha iyiye gidebilir.

Maddiyatla ilgili konuları şekillendirmek için biraz daha zamana ihtiyaç duyabilirsiniz. Hızlı ve fevri davranmaktan kaçının.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İşle ilgili fikirlerinizi konuşmayı değil uygulamayı denemelisiniz. Kendi tarzınızı ve seçimlerinizi yansıtacağınız işler yapabilirsiniz. Fevri değil heyecanlı olduğunuzda, istediğiniz etkiyi doğru ve büyük bir şekilde yansıtabilirsiniz.

24 Kasım 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal açıdan oldukça dengeli bir gün geçirebilirsiniz. Kendinizi rahat ve huzurlu hissedeceksiniz. İçsel yolculuklarınıza odaklanarak, kendinizi keşfetme fırsatı bulabilirsiniz. İnsanlarla iletişiminiz oldukça güçlü olacak ve başkalarının duygusal ihtiyaçlarına anlayışlı bir şekilde yaklaşabileceksiniz. Bunun yanı sıra, yaratıcı potansiyelinizi ortaya çıkarmanın da önemli bir gün olduğunu unutmayın. Gücünüzü ve yeteneklerinizi sergilemek için fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Özel ilişkilerinizde de uyumlu bir gün geçirebilirsiniz. Sevdiklerinizle duygusal olarak daha fazla bağ kurabilir ve derin bir anlayışla ilişkinizi geliştirebilirsiniz. Ancak, tüm bu olumlu etkilerin yanı sıra, karşılaşabileceğiniz bazı zorlukları da sakın ihmal etmeyin. Dengede kalmaya özen gösterin ve olumsuz etkileri üzerinize almadan halletmek için çözümler üretmeye çalışın. Unutmayın, içsel denge ve huzur sizin elinizde.

24 Kasım 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aldığınız kararlarda duygusallığınızın ön planda olması sizi olumsuz etkileyebilir. Mantığınızla hareket etmeye özen göstereceksiniz. Sorumluluklarınızı biraz ertelemek isteyebilirsiniz. Zaman akıp giderken kendinizi ihmal etmek istemiyorsunuz. Çocuğu olan Balık burcuysanız, çocuğunuzun okul hayatında düzenlemeler yapmak isteyebilirsiniz.

24 Kasım 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaşlarınızla aranızdaki parasal görüşmeler bugün gündeminize gelebilir. Kayıplar yaşadığınız durumlar karşısında düşüncelerinizi ifade etmelisiniz. Kendi fikrinizin ve duruşunuzun bilinmesini istiyorsanız, saklandığınız yerden çıkmalısınız.

24 Kasım 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev ve aile hayatınızdaki ilişkilere dikkat etmelisiniz. Her insanın hayatında sorunlar olabileceği gibi ailenizdeki bireylerin de sorunları olabilir. Her ne olursa olsun, anlayışlı olmaya ve alttan almaya çalışın. Ayrıca, dostlarınızla aranızdaki ilişkilerinizi de gözden geçirebilirsiniz.

24 Kasım 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyerinizde önünüz açık olsa da kendi düşüncelerinizle kendinizi sabote edebilme potansiyeliniz var. Elinizden gelenin en iyisini yapın yeterli.

23 Kasım 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aklına geleni yazman veya çizmen gereken bir gün olabilir. Zihnindeki dağınıklığı engellemek ve kafanı toparlamak için elini meşgul tutman da gerekebilir. Daha dikkatli bir gün geçirmek için bir şeyleri yazman önem kazanacak.

24 Kasım 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, hedeflerinize yeniden bağlanmanızı veya onları amacınıza daha iyi uyacak şekilde ayarlamanızı hatırlatıyor. Şu an için gidişatın tersine gitmek için ideal bir zaman değil. Bir düzeyde test edildiğinizi hissedebilirsiniz ve elinizden gelenin en iyisini yapmayı hedeflemek ve sabırlı olmak daha iyidir. Kısa vadeye odaklanmak yerine, uzun vadeli başarıyı veya mutluluğu en üst düzeye çıkarmanın yollarını arayın. Özgüveninizin azaldığını düşünüyorsanız, bunu yeniden inşa etmenin küçük yollarına odaklanmak da yararlı olabilir. Gün ilerledikçe baskılar hafifleme eğilimindedir. Pratik ihtiyaçlara odaklanma eğilimindesiniz ve yaratıcı enerjiyi uygun kanallara yönlendirmeyi daha kolay buluyorsunuz.

24 Kasım 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Konuşarak halledeceğiniz bazı konular gündemde olacak. Yollarla ilgili bazı gelişmeleri takip etmek isteyebilirsiniz. Araştırmacı yönünüzü güçlendiriyorsunuz. İsteklerinizde önemli artışlar var ve kendinize güveniyorsunuz.

24 Kasım 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizi her zamankinden daha fazla baskı altına alacak zorluklarla karşılaşacaksınız. Her şeyin sorumluluğunu üstlenmek yerine, biraz ortalıktan çekilmeniz iyi olabilir. Bu size, her şeyden önce işinizde gerçekten önemli şeyler için enerji toplamanızda yardımcı olacak. Sağlığınızı da düşünün. Enerjinizi tamamen tüketmek yerine saklamanız çok daha yararlı.

24 Kasım 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün para, kazançlarla ilgili düzenlemeler, yatırım fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz. Sosyal çevrenizden dolayı harcamalarınız artabilir. Harika bir gün geçirin.

24 Kasım 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle evliliğe doğru bir adım atmak sizin elinizde. Sizden gelecek bir cevapla evlilik konusunda ciddi kararlar alınabilir. Sabah saatlerinde gerekli görüşmelerinizi planlamanız size zaman kazandıracak. İş arkadaşlarınızla ilişkilerinizde anlayışlı tutumunuz onların da işlerini kolaylaştıracak. Beklediğiniz paranın elinize geçmesi zaman alabilir. Sağlığınıza özen göstermeli ve korumalısınız. Bitkisel çaylar içmek ve beslenmenize dikkat etmek sizi koruyacaktır

24 Kasım 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 17' 12" R
Ay
Boğa
05° 58' 01" R
Merkür
Başak
19° 42' 43" R
Venüs
Terazi
27° 09' 35" R
Mars
Yengeç
09° 18' 04" R
Jüpiter
İkizler
20° 46' 23"
Satürn
Balık
15° 04' 35"
Uranüs
Boğa
27° 06' 17"
Neptün
Balık
28° 31' 17"
Plüton
Oğlak
29° 44' 52"
Chiron
Koç
22° 16' 09"
Lilith
Terazi
09° 14' 10"
True Node
Koç
06° 37' 36"
Son Güncelleme : 20/09/2024 21:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>