Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Sağlığınıza Dikkat! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Kasım 2023, Cumartesi

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, hareket geçmek için uygun zamanı beklemelisiniz. Genel olarak her şeyin daha da iyiye gitme ihtimali var. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen çözüme kavuşturmayı başaracaksınız.

Başarıya odaklanmaya çalışmalı ve elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Daha dikkatli olmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Dengeleri çok fazla zorlamamaya çalışın.

Fırsatları değerlendirme konusunda biraz daha sabırlı olmaya çalışın. Etkin adımlar atmak için biraz daha beklemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Potansiyelinizden çekinmemelisiniz. Daha önce yapmadığınız işler, uygulamadığınız planların yanılgısına takılıp kalmayın. İkili ilişkilerde ya da işle ilgili konularda anlaşmazlıklar yaşamanız halinde hukuki müdahaleler hakkınızı korumanıza yardımcı olabilir.

18 Kasım 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Balık burcunun enerjileri sakin ve huzurlu olabilir. İç dünyanızı keşfetmek ve ruhsal olarak beslemek için zaman ayırın. Yakın çevrenizdeki insanlarla iletişim kurarak güçlü ilişkiler inşa edebilirsiniz. Duygusal anlamda hareketli bir gün geçirebilirsiniz, bu nedenle duygularınızı ifade etmekte tereddüt etmeyin. İş hayatında ise yeni projeler veya işbirlikleri için fırsatlar ortaya çıkabilir. Kendinizi ifade etmek için yaratıcı yöntemler bulun. Sağlığınıza dikkat edin ve ihtiyaçlarınızı karşılayacak kadar dinlenmeyi unutmayın. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

18 Kasım 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır ertelediğiniz sağlık problemleri artış gösterebilir. Ailenizin yönlendirmesiyle en yakın tarihe randevu alıyorsunuz. İlişkisi olan Balık burcuysanız, sevgilinizle aynı eve taşınmak isteyebilirsiniz. Bunun için ikinize de uygun olacak bir ev arayışına giriyorsunuz. Fakat ev bulmanın düşündüğünüz kadar kolay olmadığını fark ediyorsunuz.

18 Kasım 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İnsan korktuğu durumlarda kendine dair bir şeyler bulabilir. Kendinizi korkulara esir etmek yerine buradaki konuyu anlamaya odaklanmalısınız. Hayatınızı başkaları için ya da başkalarının söylediklerine göre şekillendirmek, kendi şeklinizi unutmanıza neden olabilir; bugün kendinize hatırlatma yapın.

18 Kasım 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında gelecek yönünde daha planlı düşünmek gerekiyor. Bugünlerde sosyal konulara daha fazla zaman ayırabilirsiniz.

18 Kasım 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar duygusal açıdan kendinizi verimli hissedebilirsiniz. Özellikle aşk hayatınızdaki gizli kalmış noktaları açığa çıkartacak cesareti gösterebilirsiniz.

18 Kasım 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Son zamanlarda kalbini kıran durumlar yaşanmış olsa da bugün bazı şeyler daha iyi bir biçimde yoluna girebilir. Zihnini güzel konulara açabilirsin. Özellikle de aşkta bir şeyler yoluna girebilir. Mutlu olacağın bir gün bugün.

18 Kasım 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün ani veya cesur hareketler yapmak yerine olayların gelişmesine izin vermek doğal. Sezgileriniz çok iyi çalışıyor. Sizi her zamanki rutininizin dışına çıkaran veya düşüncenizi genişleten çabalar en çekici olanlardır. Bir konu veya fikirden özellikle ilham aldığınızı hissedebilirsiniz. Yakınınızdaki insanlarla şefkatli jestler ve etkileşimler olabilir veya artık bir arkadaşınıza veya sevgilinize daha da yakınlaşabilirsiniz. İlgi çekici bir aktiviteden, biraz araştırma yapmaktan veya bir gizemi çözmekten keyif alabilirsiniz.

18 Kasım 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkilerinizde istediğiniz ortak fikirlerin oluşmasınız sağlayacak gerekli şartları oluşturacaksınız. Enerjinizin oldukça yüksek olduğu fakat çok çabuk alınganlık göstereceğiniz bir gün.

18 Kasım 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizin için iyi bir gün olacak. Bu durumdan, geciken tüm projelerinizi tamamlamak için yararlanın ve işiniz bittiğinde, daha heyecanlı projelere hazırlanın. Özgüveninizle baştaarkadaşlarınız olmak üzere başkalarına da esin kaynağı olacaksınız. Bu, takdir edildiğinizi hissetmenizi sağlayacak ve ihtiyacınız olan tek şeyin doğru yer ve zamanda olumlu bir etki yapmak ve başarı kazanmak olduğunu anlamanıza yardımcı olacaktır.

18 Kasım 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün duygularınızı dışa yansıtmakta zorlanabilirsiniz. Finans, özel hayat veya kişisel bakımla ilgilenebilirsiniz. Harika bir gün geçirin.

18 Kasım 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda abartıdan kaçınmalı, her şeyi tadında bırakmalısınız. Küçük tartışmaları büyütmek önemli sorunlara dönüşebilir. Bir aşk arayışı içinde olanlara da bir yıldırım aşk çarpabilir! İş yerinizdeki genel ekonomik sıkıntı artık size de yansıyabilir. Aklınızdan zaman zaman birdeğişikliği geçiyor ama bugünlerde buna cesaret edemeyebilirsiniz. Gelecek günlerde maddi sıkıntı çekmemek için harcamalarınızda kontrollü olun. Yakın bir arkadaşınızın sağlık sorunlarına bugünlerde biraz üzülebilirsiniz.

18 Kasım 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 21' 41" R
Ay
Boğa
07° 05' 51" R
Merkür
Başak
19° 51' 14" R
Venüs
Terazi
27° 15' 10" R
Mars
Yengeç
09° 20' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 46' 40"
Satürn
Balık
15° 04' 15"
Uranüs
Boğa
27° 06' 12"
Neptün
Balık
28° 31' 10"
Plüton
Oğlak
29° 44' 49"
Chiron
Koç
22° 15' 58"
Lilith
Terazi
09° 14' 40"
True Node
Koç
06° 37' 39"
Son Güncelleme : 20/09/2024 23:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>