Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Uykunuzu Düzenlemek İstiyorsunuz Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Kasım 2023, Pazartesi

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınıza karşı olan bakış açınızın değişiklik gösterme ihtimali var. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları çözüme kavuşturmayı başardığınız takdirde her şey daha iyiye gidebilir.

Zorlanacak olsanız da üstesinden gelmeyi başaracaksınız. Dengelerin lehinize dönebileceği bu süreci en iyi şekilde değerlendirmeye çalışmalısınız.

Maddi fırsatlar konusunda daha atak olmalısınız. Beklemede kalmak, daha fazla sorunla karşılaşmanıza neden olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçinizden geçenleri paylaşmak istemeyebilirsiniz. Bu konuda zorlanacağınızı, dayanamayacağınızı düşünüyorsanız günü sakin yerlerde ve mümkünse tek başınıza geçirebilirsiniz. Kişisel bakımınızla ilgilenmek, fazla eşyalarınızdan ve sizi rahatsız eden konulardan kurtulmak adına iyi bir gün olabilir.

20 Kasım 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal yönden biraz karmaşık hissedebilirsiniz. Duygusal iniş çıkışlar yaşayabilir, içsel dünyanızda derin bir arayış içine girebilirsiniz. Kendinizi daha iyi anlamak ve içsel huzuru bulmak için zaman ayırmak önemli olacak. Ayrıca, yakın ilişkilerinizde anlayışlı ve empatik davranarak, karşılıklı iletişimi güçlendirebilirsiniz.Eğer bir ilişki içindeyseniz, partnerinizle duygusal olarak daha derin bir bağ kurabilirsiniz. Duygusal açıdan birbirinizi daha iyi anlamak için iletişimi açık tutmak ve karşılıklı güveni korumak önemlidir. Eğer bekar bir Balık burcuysanız, yeni bir ilişki veya romantik bir karşılaşma yaşama ihtimaliniz yüksek olabilir. Ancak, bu ilişkilere adım atmadan önce dikkatli olmanızda fayda var.Bugün finansal konularla ilgili daha dikkatli olmanız gerekebilir. Harcamalarınızı kontrol etmek ve bütçenizi gözetmek önemlidir. Ayrıca,yerinde veya projelerde daha analitik ve detaylı bir yaklaşım sergileyebilirsiniz. Planlama ve organizasyon becerilerinizi kullanarak işlerinizi daha verimli bir şekilde yönetebilirsiniz.Sağlığınıza özen göstermeniz de bugün önemli olacaktır. Fiziksel ve zihinsel sağlığınızı desteklemek için sağlıklı beslenmeye dikkat edin ve kendinize zaman ayırarak stresi azaltmaya çalışın.Bugün, içsel yolculuğunuza odaklanmak ve kendinizi keşfetmek için fırsatlar bulabilirsiniz. Ruhsal büyüme ve duygusal denge için zaman ayırmanız, günün keyfini çıkarmanızı sağlayacaktır.

20 Kasım 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni işe başlamış Balık burcuysanız, işe ortamına adapte olmanız düşündüğünüzden de hızlı oluyor. Bu işin tam da size göre olduğunu düşüneceksiniz. Gün içerinde fazla kafein tükenmeniz uyku düzeninizi olumsuz etkiliyor. Kahve tüketiminizi azaltmak isteyebilirsiniz. Yakın bir akrabanız hiç beklemediğiniz bir anda sizi ziyarete gelebilir.

20 Kasım 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aklınızdaki ile hayatınızdakiler arasında bir dengesizlik, tutarsızlık fark edebilirsiniz. Davranışlarınızın, isteklerinizi nasıl etkilediğini gördüğünüzde kendinize bu konuda yeni hedefler çizebilirsiniz. Yeni bir eğitime başlayabilir, başvuru işlemlerinizle ilgilenebilirsiniz. 

20 Kasım 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk saatlerinde kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Bazı işlerinizde sonuçlanmalar gecikebilir. Gizli kalan şeyler olabilir. Gün içindeki boşluklarınızı sanatsal konularla ilgilenerek geçirebilirsiniz. Yakın çevrenizden istediğiniz yardımı alabilirsiniz. Arkadaş çevrenizdeki değişikliklerden etkilenebilirsiniz. Kendinizi daha farklı ifade etmek isteyebilirsiniz.

20 Kasım 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başkalarının üzerinizde kurduğu baskıdan kurtulmak isteyebilirsiniz. Bir süre böyle gitmek sizin için sağlıklı olsa datoplumuna uyum sağlamanız gerekebilir.

20 Kasım 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Daha önceden kapalı olan kapılar bugün sana açılabilir. Tıkanık olan enerjiler daha rahat yolunu bulabilir. Zihnen ve bedenen kendini daha rahat bir günde bulabilirsin. İşlerinin rast gittiği günlerden birisi olacak bugün. Bu enerjiyi doğru biçimde değerlendirmelisin.

20 Kasım 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün sizi olağan rutinden kopmaya teşvik ediyor. Şu anda ihtiyacınız olan şeyin kendinizi baskı altındaki durumlardan kurtarmak olduğu açık olabilir. Eğer duygular sizi çekiyorsa ve içinize bakmaya teşvik ediyorsa, onları dinleyin. İçinizde daha fazla huzur varsa, daha sonra dış dünyada da başarıya ulaşma olasılığınız artar. Bir konu hakkında kararsızsanız belki de bir nedeni vardır! Özellikle gün ilerledikçe yeni şeyler öğrenmek ve bilginizi artırmak için de yaratıcı enerji yanınızda. Kişisel ilgi alanlarınız zengindir ve kendinizi bunların içine atmaya hazırsınız.

20 Kasım 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş yaşamınızda fazla tedirgin davranıyorsunuz. Bugün, sosyal ilişkilerinizde, girişimci yönlerinizi ön plana çıkaracak ve duygusal paylaşımlara yer verecek bir tutum izleyeceksiniz. Şartlar yaratıcı yönünüz ortaya çıkarıyor.

20 Kasım 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Öyle enerji dolusunuz ki, size kalsa tüm dünyayı keşfe çıkacaksınız. İçinizdeki sese kulak verin ve birkaç haftalığına sürpriz bir tatile çıkın. Dünyayı dolaşın; içinizdeki heyecanla yepyeni şeyler keşfedecek, yepyeni işlere kalkışacaksınız. İnsanlarla tanışın, çekinmeyin; doğanın güzelliklerini huşu içinde seyredin. Deneyimler, dostluklar ve unutulmaz yerlerin size yaşatacağı güzelliklerin hayatınızda zengin ve kalıcı bir etkisi olacak.

20 Kasım 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Önemli psişik sezgilere sahip oluyorsun bugün. Gözükenin arkasında olaylar var. İleri gitmeni engelleyecek korkulardan lütfen kurtul. Bu korkulardan kurtulmak için öncelikle meditasyona ihtiyacın var. Kendine vakit ayır. Dua, zikir ve meditasyonla rahatladığının farkına varacaksın. Yalnız kalmaya ihtiyacın var açıkçası.

20 Kasım 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınız zorlu bir dönemden geçiyor, ilişkiniz çetrefilli. Ortamı değiştirebilmek kontrolünüzün dışında gibi. Şimdilik, kendinize güvenin ve tartışmalardan uzak durun. Bugün dikkatli olursanız, büyük birfırsatıyla karşı karşıya gelebilirsiniz. Bu fırsatı kaçırmayın. Önünüzde parlak bir gelecek görünüyor. Acil ödemeniz gereken borçlarınız var, ihmal etmeyin. Stres; boğaz ve gırtlağınızda problemler yaratabilir, fazla soğuk su içmeyiniz ve kendinizi soğuktan daha fazla korumalısınız.

20 Kasım 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 18' 26" R
Ay
Boğa
06° 16' 31" R
Merkür
Başak
19° 45' 03" R
Venüs
Terazi
27° 11' 06" R
Mars
Yengeç
09° 18' 46" R
Jüpiter
İkizler
20° 46' 28"
Satürn
Balık
15° 04' 30"
Uranüs
Boğa
27° 06' 16"
Neptün
Balık
28° 31' 15"
Plüton
Oğlak
29° 44' 51"
Chiron
Koç
22° 16' 06"
Lilith
Terazi
09° 14' 18"
True Node
Koç
06° 37' 37"
Son Güncelleme : 20/09/2024 22:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>