Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Önemli Adımlar Atıyorsunuz Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Kasım 2023, Cumartesi

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen çözüme kavuşturma şansınız var. Her türlü sorunu ve sıkıntıyı ortadan kaldıracak yaklaşımlar ortaya koyabilirsiniz.

Sabırlı olmayı başardığınız sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. Çabalarınızın karşılığını almak için biraz daha beklemeniz gerekiyor.

Gelir ve gider arasındaki sorunları çözüme kavuşturmaya çalışın. Etkin adımlar atmak ve maddi olarak rahatlamak için biraz daha sabırlı olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Mesafelerin kilometrelerden ibaret olmadığı ilişkiler için her zaman bir şansınız olabilir. Bugün dostlarınızla aranızdaki iletişimin gücünü düşünerek bu şansı nasıl arttıracağınızı bulabilirsiniz. Kendinizi, şartlar ne olursa olsun buradan çıkarabileceğiniz derslere ve kazanımlara odaklamalısınız.

25 Kasım 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi daha enerjik ve hevesli hissedebilirsiniz. İçsel motivasyonunuz yüksek olacak ve çevrenizdeki insanlara pozitif enerji yayabileceksiniz. İletişim becerileriniz gün geçtikçe gelişiyor ve insanlarla daha kolay etkileşim kurabiliyorsunuz. İç dünyanızda ise derin düşünceler ve duygusal dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Özellikle geçmişe dair bazı konuları halletmek ve kapatmak için içsel bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak meditasyon veya yoga gibi rahatlama tekniklerini deneyebilirsiniz. Bugün yeni başlangıçlar yapmak veya bir projeye başlamak için de uygun bir zaman olabilir. İç sesinizi dinleyerek kendinize doğru yönleri belirleyebilirsiniz. Sevdiklerinizle keyifli vakit geçirmek için de bu enerjiyi kullanabilirsiniz.

25 Kasım 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır ilişkisi olan Balık burcuysanız, sevgilinizi ailenizle tanıştırmak isteyebilirsiniz. İlk başlarda gergin olsanız da ailenizle partnerinizin anlaşması sizi mutlu ediyor. Hayata ne açıdan baktığınızı anlamak istiyorsunuz. Huzurunuzu kaçıran dürtünün, kötü ihtimallere yakın duran bir ruh halinin ürünü olduğunu fark edeceksiniz.

25 Kasım 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mesafelerin kilometrelerden ibaret olmadığı ilişkiler için her zaman bir şansınız olabilir. Bugün dostlarınızla aranızdaki iletişimin gücünü düşünerek bu şansı nasıl arttıracağınızı bulabilirsiniz. Kendinizi, şartlar ne olursa olsun buradan çıkarabileceğiniz derslere ve kazanımlara odaklamalısınız.

25 Kasım 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zekanızı ve yeteneklerinizi özellikle yapıcı bir şekilde kullanabilirsiniz. Sanatsal çalışmadır içinde özellikle güzel bir gündesiniz.

25 Kasım 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal yükselişleriniz hususunda dikkatli olmanız gerekmekte. Emin olmadığınız dedikodular dolaylarında kimseyi yargılamadığınızdan emin olmalısınız.

25 Kasım 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gerginlikle başa çıkmak zorlaşabilir bugün. Zihnen kendini zorlaman gerekebilir hatta. Sen her ne kadar bir şeylere olumlu yaklaşmak istesen de çevrendekiler sana bunun için fırsat vermeyebilir. En iyisi kendini koruma altına almak olacak bugün.

25 Kasım 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bir ilişkide veya projede ani bir enerji eksikliği yaşarsanız, bunun muhtemelen geçici olduğunu bilin. Bir an için bir konuda kararsız kalmanız, bazı şeyleri derinlemesine düşünmeniz gerekebilir. Bu, kendinizi bölünmüş veya tükenmiş hissetmenize neden olabilir ancak aynı zamanda perspektif kazanmanıza da yardımcı olabilir. Sizi rahatsız eden tavsiyeler alabilirsiniz ancak bunun bir kısmının yararlı olabileceğini düşünün. Otoriteye uymak şimdi zaman zaman zorlayıcı olabilir ancak siz de bu enerjiyi kullanabilir ve daha iyisini yapmak için kendinizi biraz zorlayarak bundan yararlanabilirsiniz.

25 Kasım 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Konuşarak halledeceğiniz bazı konular gündemde olacak. Yollarla ilgili bazı gelişmeleri takip etmek isteyebilirsiniz. Araştırmacı yönünüzü güçlendiriyorsunuz. İsteklerinizde önemli artışlar var ve kendinize güveniyorsunuz.

25 Kasım 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacaksınız ve bunları çözmeye çalışırken her zamankinden daha çok zorlanacaksınız. Moralinizi bozmayın ve farklı cevaplar bulmaya bakın. Öte yandan, bu sorunun sizi aslında ne kadar etkilediğini de değerlendirin. Belki de en iyisi hiçbir şey yapmayıp, her şeyin kendi kendine hallolmasını beklemek.

25 Kasım 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün seyahat, eğitim, kardeşlerle ilgili ani kararlar alabilirsiniz. Maddi kazançlarınızda artış gerçekleşebilir. Harika bir gün geçirin.

25 Kasım 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinize duyduğunuz hayranlık gözlerinizden belli oluyor, ama bu arada içinizdeki anlayamadığınız güvensizliği de gizleyemiyorsunuz. İş yerinde sevilen birisiniz. Önemli sorumluluklarınız var. Ama siz bu sorumlulukların hepsinin altından kalkıyorsunuz. Bir dostunuz kefil olmanızı isteyebilir. Arkadaşınız kötü niyetli olmasa bile bu işte sizi biraz üzecek gibi görünüyor. Sinirlerinizin gerginliği sırt ve boyunda kasılmalara ve ağrılara yol açabilir

25 Kasım 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 16' 48" R
Ay
Boğa
05° 51' 50" R
Merkür
Başak
19° 41' 57" R
Venüs
Terazi
27° 09' 04" R
Mars
Yengeç
09° 17' 50" R
Jüpiter
İkizler
20° 46' 22"
Satürn
Balık
15° 04' 37"
Uranüs
Boğa
27° 06' 17"
Neptün
Balık
28° 31' 18"
Plüton
Oğlak
29° 44' 52"
Chiron
Koç
22° 16' 10"
Lilith
Terazi
09° 14' 07"
True Node
Koç
06° 37' 36"
Son Güncelleme : 20/09/2024 21:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>