Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Teklif Alıyorsunuz Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Aralık 2023, Salı

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda duygusal olarak kendinizi toparlamaya çalışmalısınız. Etkin adımlar atmak için uygun zamandasınız. Sorunların ve sıkıntıların son bulmasıyla beraber her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmamanız gerekiyor.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışın. Karmaşık durumlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Kendinize güvendiğiniz takdirde pek sorun yaşamayacaksınız.

Maddiyatla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Sorunların ve sıkıntıların son bulması için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız. Bakış açınızın değişmesi, beklentilerin de değişmesine neden olabilir. Makul olana yönelmeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ev kazalarına karşı dikkatli olmalısınız. Herhangi bir konuya duyduğunuz üzüntü ve öfkeyi, yaşadığınız alanlara yansıtmak yerine sınır koymayı bilmelisiniz. İşlerde ve sorunlarda destek almak iyi hissettirebilir.

26 Aralık 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal olarak daha hassas olabilirsiniz, Balık. İç dünyanızda derinlemesine düşüncelere dalmak ve duygusal deneyimlerinizi anlamak isteyebilirsiniz. İyi bir zaman dilimi olabilir, çünkü bu size kendi içsel huzurunuzu keşfetme fırsatı verebilir. Ancak, aşırı duygusal olma eğiliminiz nedeniyle dikkatli olmanız da önemlidir. Kendinizi gereksiz endişeler veya karamsarlık içine çekmek yerine, pozitif düşünmeye ve olumlu enerjiye odaklanmayı deneyin. İçsel dengeyi korumak için meditasyon veya yoga gibi rahatlama tekniklerini deneyebilirsiniz. Ayrıca, sevdiklerinizle bağlantı kurma ve duygusal destek arama konusunda da açık olmanız önemlidir. Unutmayın, en önemli ilişkiniz öncelikle kendinizle olan ilişkinizdir.

26 Aralık 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizdeki kişilerin size ayak uydurmakta zorlandığını görebilirsiniz. Duygularınızı gizlemeyecek ve önünüze çıkacak fırsatları değerlendireceksiniz. Çalışan bir Balık burcuysanız, yeni birteklifi alabilirsiniz. Değerlendirip değerlendirmeme konusunda kararsız kalacaksınız. Uzun zamandır gitmek istediğiniz yere sonunda gidiyorsunuz.

26 Aralık 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızın değişmeye başladığını çevrenizdeki insanlardan ve deneyimlerinizden fark edebilirsiniz. Bazı dersleri artık öğrenmelisiniz. Bugün bu deneyimlere göre hareket etmenin, yaşamanın gerekliliklerini düşünerek yaşam alanlarınızda küçük yenilikler yapmanın önemini daha iyi idrak ederek, deneyimlerinizin sayısını çoğaltın. 

26 Aralık 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular gündeme gelebilir. Sabah saatlerinde evde oluşabilecek küçük kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Bazı dikkatsizlikler yaşanabilir. Gün içinde kendinizi doğru ifade edebileceksiniz. Tartışmaları fazla uzatmamakta fayda var. Yaratıcılığınızı kullanmanız gereken işlerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

26 Aralık 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zaman içerisinde edinimleriniz size oldukça fayda sağlayabilir. Kendinizi ve limitlerinizi zorladığınız ancak bu sayede geliştiğiniz bir süreç içerisinde olabilirsiniz.

26 Aralık 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bu güne kadar maddi açıdan elde ettiklerinin şanstan çok sıkı çalışmanın sonucu olduğunu bilmen gerekebilir. O yüzden de hafta başında çalışma düzenini koruyup gelişime gereken önemi vermek daha da başarılı olman için gerekli olabilir. İyi bir plan ve programa sahip olman şart.

26 Aralık 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, eğlenceli, heyecan verici fikirleri ve kendinizi ifade etmeyi destekliyor. Gün özellikle kabul etme, anlama ve affetme konusunda size güç verir. Önemli bir bilgi alabilirsiniz ve bu, bir şeyin bitmesine izin vermenizi ve ardından onun ait olduğu yere giden yolu bulacağına dair evrene olan inancınıza sarılmanızı gerektirebilir. Yeni deneyimler aramak ve başkalarına ulaşmak için doğal enerjiniz yanınızda. Şimdilik harekete geçmek yerine ilgi çekme eğilimindesiniz ve bu en iyi yaklaşım gibi görünüyor. Enerji, ilişkiler ve yaratıcı arayışlar için özellikle iyi akar.

26 Aralık 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sağlıklı düşüncelerin sağlam kafadan çıktığını biliyorsunuz ve görüştüğünüz kişilerin hayallerinden çok, akılcı yaklaşımlarına ihtiyacınız var. Spor yapmak için kendinize zaman ayırmalı ve eğlenceli ortamlarda bulunmalısınız.

26 Aralık 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşılaştığınız herkes size son derece sıcak ve olumlu yaklaşacak. Size verilen bu sevgiye siz de aynı ölçüde karşılık vermeye özen gösterirseniz, hayat boyu sürecek arkadaşlıkların temelini atmış olacaksınız. Hatta belki de meşhur “hayat arkadaşınızla” tanışabileceksiniz.

26 Aralık 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün ev, aile konuları ön planda ancak sosyal çevrenizden dolayı sorunlar gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

26 Aralık 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, huzurlu ve sakin bir yaşam çerçevesi çizmekten yanasınız.Bakış açınız son derece esnek ve akıcı olsun istiyorsunuz. Yaşam kalitenizi yükseltici arayışlar içinde olacaksınız. Partnerinizin istekleri doğrultusunda para harcayabilirsiniz.Amaçlarınıza uygun hareket etmediğiniz zaman huzursuz olabilirsiniz. Bütçenizi dengelemelisiniz.

26 Aralık 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 49' 31" R
Ay
Koç
28° 56' 20" R
Merkür
Başak
18° 50' 07" R
Venüs
Terazi
26° 35' 02" R
Mars
Yengeç
09° 02' 11" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 40"
Satürn
Balık
15° 06' 40"
Uranüs
Boğa
27° 06' 43"
Neptün
Balık
28° 32' 05"
Plüton
Oğlak
29° 45' 09"
Chiron
Koç
22° 17' 18"
Lilith
Terazi
09° 11' 01"
True Node
Koç
06° 37' 19"
Son Güncelleme : 20/09/2024 10:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>