Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Düşüncelerini Dile Getiriyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Temmuz 2024, Cuma

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 80%

Bugün, birlikte olduğunuz kişiyle aranızda ne kadar sorun varsa onu çözümlemeye çalışmalısınız. Şansın sizden yana olabileceği bir sürece giriyorsunuz. Dengeler karmaşık gibi görünüyor olsa da üstesinden gelebileceksiniz.

Hata yapmaktan kaçınmalı ve çabalamaya devam etmelisiniz. Aldığınız ve alacak olduğunuz kararları uygulamanın yollarını aramanız gerekiyor. Şansın sizden yana olabileceği bu süreçten en iyi şekilde yararlanmanız gerekmekte.

Elinize geçen finansal gücü en doğru şekilde kullanma şansınız var. İstenmeyen ne kadar sorun varsa çözüme kavuşturmayı başaracaksınız. Adım adım ilerleyebileceğiniz bir sürece giriyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlişkilerde açık iletişim kurun, net kararlar verin. Ticari ve yasal konularda sağlam adımlar atmanız ekonomik planlarınıza olumlu yönde etki edebilir. Beklentilerinizi şekillendirmek ve buna göre sorumluluk almak adına iyi bir gün olabilir.

26 Temmuz 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim konularına daha fazla odaklanabilirsiniz. Kendinizi rahat ifade etmek ve düşüncelerinizi net bir şekilde karşı tarafa aktarmak için uygun bir gün olabilir. Aynı zamanda içsel denge ve huzur arayışında olabilirsiniz. Enerjinizi pozitif ve yapıcı konulara odaklayarak verimli bir gün geçirebilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

26 Temmuz 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duyguların ön planda. Mantığını kullanmak istemeyebilir, duygularının önderliğinde hareket etmek isteyebilirsin. İş yerinde karşılaşacağın sorunları ertelemekten yana olacaksın. Ancak bu mantıklı bir fikir olmayabilir. Kendi işini kurmak isteyen bir Balık burcuysan, birlikte hareket etmek istediğin kişiyle bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsin.

26 Temmuz 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevreniz ve arkadaş gruplarınızla ilişkilerinizi güçlendirmek için iyi fırsatlar yakalayabilirsiniz. Geleceğe yönelik hedeflerinizi gözden geçirip, bu hedeflere ulaşmak için stratejik planlar yapabilirsiniz. Hayatınızdaki insanların bu konuda fikirlerini almak, profesyonel destek istemek size adım atma cesareti verebilir.

26 Temmuz 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi konularda daha fazla mesai harcayabilirsiniz. Bütçenizi oluşturup yatırım yapmak için çaba gösterebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda eksikleri tamamlamak ve işlerinizi daha iyi hale getirmek isteyebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Alım- satım yaparken dikkatli olmaya çalışın.

26 Temmuz 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularda iyileşme söz konusu. İş konusunda herkesin dikkatini çekeceğiniz ve sevileceğiniz bir gündesiniz.

26 Temmuz 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yerinde duramayacaksın. Sürekli farklı ortamlara girmek, farklı bir konuyla ilgilenmek isteyebilirsin. Tek başına evde oturmak sana iyi gelmeyecek. O yüzden sevdiğin insanlarla keyifli aktiviteler planlamak isteyebilirsin.

26 Temmuz 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün erken saatlerde, bakış açınızı körelten bir kopukluk veya yanlış anlama olabilir ancak gün ilerledikçe birçok şeyi daha iyi anlarsınız. Evde veya ailenizle üretken bir şeyler yapmak için güçlü bir istek veya ani bir ihtiyaç hissedebilirsiniz. Bir şeyleri gerçekleştirmek, ilerletmek ve sorunları çözmek istersiniz. Yaşamınızı yeniden düzenleme veya yeniden organize etme ya da kişisel hayatınızı düzene koyma isteği olabilir. Bir işi tamamlamak için gereken ayrıntıları biliyor olmanız, üretkenliğinize yardımcı olacaktır. Ayrıca sizi duygusal olarak yıpratan bir zorluğun üstesinden gelebileceğinizden artık emin olabilirsiniz!

26 Temmuz 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Üzerinizdeki negatif ve durağan enerjiyi atabileceğiniz bir gün. İhmal ettiğiniz konularda elinizi taşın altına koyabilir, çözüm odaklı bir yaklaşım sergileyebilirsiniz. Sağlığınızla alakalı ihmal ettiğiniz konular bugün gündeme gelebilir.

26 Temmuz 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yolunuzda ilerlemeniz ilk başta düşündüğünüzden daha zor bir hal alıyor. Biri sizi planınızdan vazgeçirmeye hatta engellemeye çalışıyor olabilir. Pes etmeyin – bunu bir meydan okuma ve irade sınavı olarak görün. Ya planlarınızı savunarak ileri doğru bastırın, ya da fikirlerinizi mevcut koşullara uyarlayın. Hangisini seçerseniz seçin, hedefinizin gerçekçi olup olmadığı ve sonuna dek ilerlemenize değip değmeyeceği açığa çıkacak.

26 Temmuz 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün para, kazançlarla ilgili yeni gelişmeler ve şanslarla karşılaşabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

26 Temmuz 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, etrafınıza enerji saçıyorsunuz. Güçlü duygularınız sizi yorgun ve sinirli yapabilir. Düşüncelerinizde ısrarcı davrandığınız için çevrenize ters gelebilirsiniz. Sizi anlamakta zorluk çekebilirler. Aşk ilişkilerinizde farklı bir değişim söz konusu. Arkadaş çevrenizde size yaklaşmak isteyen kişiler ortaya çıkacak.

26 Temmuz 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 37' 30" R
Ay
Koç
10° 24' 19" R
Merkür
Başak
16° 33' 34" R
Venüs
Terazi
25° 05' 06" R
Mars
Yengeç
08° 20' 39" R
Jüpiter
İkizler
20° 40' 00"
Satürn
Balık
15° 12' 07"
Uranüs
Boğa
27° 07' 49"
Neptün
Balık
28° 34' 07"
Plüton
Oğlak
29° 45' 54"
Chiron
Koç
22° 20' 16"
Lilith
Terazi
09° 02' 52"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>