Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Sürpriz Yapıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Temmuz 2024, Salı

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 60%

Yanlış anlaşılmanıza sebebiyet verebilecek durumlar içerisine girebilirsiniz. Değer verdiğiniz kişiyi kırabilir ve onun sizden uzaklaşmasına neden olabilirsiniz. Ters etkiler aldığınız bugün içerisinde çok daha mantıklı adımlar atmanın yollarını aramalısınız. Duygu ve düşünceleriniz sandığınızdan daha da karmaşık durumda.

Mesleğinizle ilgili konularda kafa karışıklığı yaşanma ihtimali var. İstekleriniz doğrultusunda hareket ederken kendinizi beklenmedik zorluklar içerisinde hissedebilirsiniz. Güç toparlamakta zorlma ihtimaliniz var. Olaylara daha farklı pencereden bakmaya çalışın.

Maddi durumunuzla ilgili konularda kendinizi daha rahat hissetmeye başlıyorsunuz. Yine de düşüncesizce harcamalar yaptığınız sürece istenmeyen sorunlar yaşanabilir. Planlarınızı gerçekleştirmek isterken olası hatalardan da kaçınmanız gerekiyor. Dengeli olursanız, biraz daha rahat edebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İç dünyanızı ve ruhsal gelişiminizi daha fazla ihmal etmemelisiniz. Sizi rahatlatan etkinlikler, mekanlar için zaman ayırmanız gerekebilir. Kurgulamak yerine hayatınızı yaşamayı, yaşadıklarınızı analiz etmeyi planlamalısınız.

23 Temmuz 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, Balık burcundakiler için ilişkilerinde iç huzur bulacakları bir gün olabilir. Sevdikleriyle zaman geçirmek, duygularını ifade etmek ve iletişimlerini güçlendirmek için uygun bir zaman olabilir. Duygusal dengeyi korumak ve iç seslerini dinlemek önemli olacak. Ayrıca, yaratıcı ve sanatsal aktivitelere zaman ayırmak da ruh hallerini dengelemelerine yardımcı olabilir.

23 Temmuz 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır bir türlü gidemediğin tatil tekrar gündeme gelebilir. Bu sefer planının sadece konuşmada kalmasını istemiyorsun. İlişkisi olan Balık burcuysan, söylediğin sözlerin partnerini incittiğini düşünebilirsin. Sevgilinle arandaki sorunları halletmek istiyorsun. Onu güzel bir yemeğe götürmek istemeyebilirsin.

23 Temmuz 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yol göstericilerinizi iyi seçmeniz gerektiğini anladığınız bir gündesiniz. Bunları sadece kişiler olarak düşünmemeli, değerlerinize ve hislerinize aynı şekilde dikkat etmelisiniz. Araştırmadan, emin olmadan hamle yaptığınız konular günün sonunda sizi haksız çıkarabilir; net olandan yana olun.     

23 Temmuz 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bilemediğiniz konulardan dolayı kendinizi keyifsiz hissedebilirsiniz. Bazı işlerinizde aksamalar olabilir. İkili ilişkilerinizi istediğiniz gibi yönetemediğinizi hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları daha iyi hale getirmek için zaman harcayabilirsiniz. Eğitimler gündeme gelebilir. Çalışma hayatınızda daha fazla mücadele etmeniz gerekebilir.

23 Temmuz 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde etrafınızdaki insanlara karşı ben bilirimci bir tutum sergileyebilir, kimseyi dinlememek isteyebilirsiniz.

23 Temmuz 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafında olan bitenin seni kontrol etmesine izin vermemelisin bugün. Yaşanan olayların kontrolünü sen ele almalısın. Bazı konuları daha rahat algılamak ve kontrol etmek, kendine olan güveni artırabilir bugün.

23 Temmuz 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık,ve sağlık konularına odaklanmış bir döneme giriyorsunuz. Bu dönemde, günlük işler ve sağlık konularına dikkat etmek önem kazanacak. Daha çok pratik işlere odaklanıyorsunuz. Endişeler veya korkuların planlarınızı yavaşlatmasına izin vermiyorsunuz. Kararlı bir zihin yapınız var ve bunu nereye kullanacağınızı çok iyi biliyorsunuz. Biraz şans ve iyi tavsiyelerle bugün hedeflerinize ve güzel başarılara ulaşmanız için ideal bir zaman olabilir. Bu enerjilerden iyi yararlanın!

23 Temmuz 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşlerinizi başkalarına emanet ettiğiniz zaman problemler çıkıyor. Çevrenize fazla güvenmemelisiniz. İlişkilerinizde karşı taraftan çok şey bekliyorsunuz. Oysa onun yapabileceği fazla bir şeyi yok . Fazla tepkiselsiniz.

23 Temmuz 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işler pek de iyi gitmiyor. Günlük işlerinize konsantre olmakta güçlük çekiyorsunuz. Kendinizi motive etmeniz güç olsa da, karamsar olmanıza gerek yok. Elinizden gelenin en iyisini yaparsanız bir miktar başarıya ulaşabilirsiniz, ancak şimdilik fazlasını beklemeyin. Huzurunuzu ve özgüveninizi yeniden elde ettiğinizde, sorunlar da çözümlenmeye başlayacak.

23 Temmuz 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün duygusal olarak içe çekilebilir, kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Hastane, sağlık konuları gündeme gelebilir. Gününüz şahane geçsin.

23 Temmuz 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, organizasyonlar konusunda oldukça başarılısınız. Etrafınızdaki kişileri yönlendirme konusunda önemli aşamalar kaydediyor ve bundan büyük keyif alıyorsunuz. Çevrenize karşı mantıklı yaklaşımlar içinde olmanız nedeniyle gelişen süreçleri kısaltmanız, başarı grafiğinizi yükseltiyor. Beklenmeyen düşmanlarınıza dikkat etmelisiniz.

23 Temmuz 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 36' 17" R
Ay
Koç
10° 05' 21" R
Merkür
Başak
16° 31' 15" R
Venüs
Terazi
25° 03' 35" R
Mars
Yengeç
08° 19' 57" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 55"
Satürn
Balık
15° 12' 13"
Uranüs
Boğa
27° 07' 50"
Neptün
Balık
28° 34' 09"
Plüton
Oğlak
29° 45' 55"
Chiron
Koç
22° 20' 19"
Lilith
Terazi
09° 02' 43"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>