Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Fırsat Yakalıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Temmuz 2024, Pazar

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 70%

Daha sabırlı olmalı ve elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. İlişkinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli etmeye çalışın.

Kendinizi zaman zaman köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Üstünüz olan kişilerle aranızdaki sorunları tamamen çözüme kavuşturmaya çalışın.

Maddiyatla ilgili bazı sorunlar yaşanacak olsa da üstesinden gelebilirsiniz. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun hareket etmeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal hayatınızda seçici olun ve size iyi gelen ortamlara odaklanın. Geçtiğimiz günlerde bu konularda yaşadıklarınızı göz önünde bulundurmak, size seçim yapma konusunda kolaylık sağlayabilir. Yeni hedefler koymadan önce duygusal engelleri yıkmaya çalışın.

21 Temmuz 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün için duygusal ve hassas bir gün geçirebilirsiniz. İlişkilerinizde karşı tarafın duygularına dikkat etmeniz önemli olacak. İş hayatınızda ise yaratıcı ve hayalperest projelere odaklanabilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermekte fayda var, ruhunuzu dinlendirecek aktivitelere zaman ayırabilirsiniz. Her şeyin istediğiniz gibi olmasını beklemek yerine, esnek olmaya ve gelişmelere adapte olmaya çalışın. Eğitim veya yeni bir konu hakkında araştırma yapmak da bugün için size iyi gelebilir. Umarım keyifli bir gün geçirirsiniz!

21 Temmuz 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Üniversitede eğitim gören Balık burcuysan, okuduğun bölümün sana göre olmadığını düşünmeye başlayabilirsin. Farklı bir bölüme geçmek ya da sınava yeniden hazırlanmak için ailenden fikir almak isteyeceksin. Enstrüman çalan Balık burcuysan, alanında çok iyi olan bir müzisyenle tanışma fırsatı yakalayabilirsin.

21 Temmuz 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni yerler görmek sizi rahatlatabilir. Fiziksel olarak gitmeniz mümkün değilse bile sosyal ağlar üzerinde araştırmalar yapabilir, online müze ve gezi içeriklerini inceleyebilirsiniz. İnsanın hayatta istediği her şeyin farklı bir versiyonu vardır; bakış açınız değiştiğinde bunları görmeniz kolaylaşır.

21 Temmuz 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gerçekleşen dolunay özellikle gelecek yönünde ve arkadaşlar içinde bazı hassasiyetleri öne çıkarmakta. Öğleden sonra düşüncelerinizi toparlamaya çalışmalısınız.

21 Temmuz 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başkalarına gerektiği kadar önem vermeniz gerektiğini anlamanız gereken bir gündesiniz. Sınır çizmeyi öncelikle öğrenmeli ve huzuru aramaya başlamalısınız.

21 Temmuz 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni arkadaşlar edinebileceğin bir gündesin. Farklı konulara odaklanmak ve yeni yüzlerle bir araya gelmek bazı olaylara bakış açını da etkileyecek. Yeni kararlar almak için bir ilham bulabilirsin bugün.

21 Temmuz 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugünün enerjileri özellikleprojeleri ve yöntemlerinde atılımları destekliyor. Ayrıca parayla ilgili yeni fikirler bulabilirsiniz. Sahip olduklarınızı en iyi şekilde değerlendirdiğinizde oldukça becerikli bir zamandasınız. İlginç alışverişler yapabilirsiniz ancak genel olarak idare edilecek şeyler için dürtüsellik veya daha büyük bir iştah olabilir. Doğru bilgileri veya kaynakları bulmak için iyi bir gün olabilir. Bunlara ulaşmak için başta biraz zorluk çekebilirsiniz ancak elde ettikleriniz buna kesinlikle değecek!

21 Temmuz 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizde istediğiniz konuma gelmek istiyorsanız daha sabırlı olmayı denemelisiniz. Bugün yakın ilişkilerinizden farklı anlayış ve duygusallık bekliyorsunuz. Çevrenizle aranızda gelişen bir rekabet duygusu var, oysa buna gerek yok.

21 Temmuz 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son zamanlarda belirsizlikten bıktıysanız ve bir türlü karar veremiyorsanız, sonunda her şeyi daha parlak bir ışıkta görebileceksiniz. Kendinizi, verdiğiniz bir kararın iyi sonucunu görebilecek kadar aklı başında hissedeceksiniz. Artık sorunlara farklı perspektiflerden bakabilecek ve tüm açılardan kabul görecek bir uzlaşma noktası bulabileceksiniz.

21 Temmuz 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün duygusal olarak içe çekilebilir, kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Ailenizle, evinizle ilgili konularda şans sizinle olacak. Gününüz şahane geçsin.

21 Temmuz 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, yapmak istediğiniz çok şey var ve yaşantınızda önce kendi duygularınızı ön plana çıkarmak istiyorsunuz. Hırslı ve atılgan yönünüzü ortaya çıkarmaktan hoşlanacaksınız. İkili ilişkilerinizde tavırlarınızı ortaya koyarken, sonradan vazgeçeceğiniz sözler vermemelisiniz. Temkinli olmanızda yarar var.

21 Temmuz 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 04" R
Ay
Koç
09° 46' 22" R
Merkür
Başak
16° 28' 57" R
Venüs
Terazi
25° 02' 04" R
Mars
Yengeç
08° 19' 14" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 50"
Satürn
Balık
15° 12' 19"
Uranüs
Boğa
27° 07' 51"
Neptün
Balık
28° 34' 11"
Plüton
Oğlak
29° 45' 56"
Chiron
Koç
22° 20' 22"
Lilith
Terazi
09° 02' 35"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 03:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>