Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Sosyal Hayatın Etkilenebilir Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Eylül 2024, Pazar

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 70%

Balık burcu bugün aşk hayatınızda ufak tefek sorunlarla karşılaşma ihtimaliniz var, ancak bunların üstesinden gelme şansınız yüksek. Düşüncelerinize uygun adımlar atmanız gereken bir gündesiniz. Olumsuzluklara fazla takılmamayı ve ilişkinize odaklanmayı unutmamalısınız.

İş ve kariyer alanında, bugün sınırlarınızı genişletmek isteyecek ve adım adım ilerlemenin yollarını arayacaksınız. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmanız önemli. Kontrolü elinizde bulundurmanız gereken bir gündesiniz; bu, hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olabilir.

Bugün, finansal durumunuzu zorlayabilecek durumlardan uzak durmalısınız. Ufak aksaklıklar yaşanabilir, ancak bunların üstesinden gelme şansınız var. Sorunların ve sıkıntıların tamamen geride kalabileceği bir süreçtesiniz; bu fırsatı değerlendirmekte fayda var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ortaklıklarınızda bazı sorunlar daha görünür hale gelebilir. Anlaşmaya gönlü olanın çözümden yana olacağı bir gündesiniz. Kendinizi ya da partnerinizi olmayacak durumlar için zorlamayın, kimsenin de sizi etki altında bırakmasına müsaade etmeyin. Sınırlı ve dengeli bir yaklaşım benimsemelisiniz.

29 Eylül 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün duygusal olarak hassas olabilirsiniz, kendinizi biraz kırılgan ve savunmasız hissedebilirsiniz. Yakın ilişkilerinizde anlayışlı ve nazik olmaya özen göstermek önemli olacaktır. İş hayatında ise yoğun tempoda ilerlemeye devam edebilirsiniz, fakat dikkatinizi dağıtacak konularla karşılaşabilirsiniz. Ruhsal anlamda dengeyi sağlayacak meditasyon ya da yoga gibi aktivitelere zaman ayırmak size iyi gelebilir. Enerjinizi doğru yönlendirmek için spor yapmak da faydalı olacaktır. Umuyorum ki gününüz keyifli geçer!

29 Eylül 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bu kadar hareketli bir güne uyanmayı sen de beklemiyordun. Yakın bir arkadaşının ilişkide yaşayacağı sorunlar senin sosyal hayatını etkileyebilir. Kendini bu konudan soyutlamak isteyebilirsin. Arkadaşından seni yanlış anlamamasını istiyorsun. Akşam ailen ile uzun bir sohbet yapabilirsin.

29 Eylül 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal ortaklıklar ve borçlarla ilgili konular öne çıkabilir, bu yüzden ilişkilerde sınır koyarak bağımsız hareket etmeniz gerekebilir. Psikolojik olarak yüklerinizden kurtulma ve kişisel gücünüzü öne çıkarma zamanı; ödemelerinizi tamamlayabilir ve hukuki işlemlerde şansınızı artırma fırsatına sahip olabilirsiniz. Ayrıca, estetik işlemler ve sağlık konularında dikkatli olmanız önemlidir.

29 Eylül 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında düzen gerektiren konular ve zaman alan işler söz konusu olabilir. Öğleden sonra eşinizle ya da karşılıklı konular içinde düşünmeniz gereken durumlar var.

29 Eylül 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle işinizde tecrübeleriniz sizi daha güçlü yapar ve eleştirel tarafınız sizi kısıtlar bu yüzden başaramadıklarınızın altındaki nedenleri bulmaya çalışın.

29 Eylül 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kazanç sisteminizin yenilenmesi, kararları kendinizin alması sizin için hayati önem taşıyabilir. Yüzünüzde güller açacakken bahçenize dikenlerin değmesine karşı duruşunuzu değiştiriyorsunuz. “Bundan sonra önce ben” demeyi öğreneceksiniz.

29 Eylül 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, mevcut geçişler hayatınızda daha fazla çeşitlilik ve farklılık arzusunu nazik ve keyifli bir şekilde uyandırıyor. Zevkleriniz, insanlara ve mekanlara olan ilginiz biraz daha sıradışı hale gelebilir. Macera ve keşif ruhunuz oldukça güçlü. İnsanlar, kişiliğinizi daha sık sevgiyle takdir ettiklerini gösteriyorlar. Özel birisiyle kişisel felsefenizi paylaşmak, bir ilişkiyi yeni bir seviyeye taşıyabilir. Bugün, yaratıcı dürtülerinizi takip etmek veya hayallerinizden birini gerçekleştirmek için harika bir zaman. Kariyerinizi, profesyonel yaşamınızı veya toplumsal hayatınızı geliştirme konusunda harika fikirler aklınıza gelebilir. Hedeflerinizi ilerletmek için size yardımcı olabilecek insanlarla bağlantı kurmak ve ihtiyaç duyduğunuzda alabileceğiniz desteğin varlığını hissetmek için de mükemmel bir zaman.

29 Eylül 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Paranın satın alamayacağı tek şey zamandır, lütfen onu boşa harcama. İşine, ailene, aşkına ve kendine vakit ayırmalısın. Tüm yaraların ilacı zamandır, bunu unutma. Sana verilen kısıtlı zamanı çok iyi kullan. Zaman yönetimini iyi yapmalısın. Bu sayede sağlık, para ve aşk olanaklarını da kaçırmamış olursun. Yakın zamanda sana iyi gelecek bir ruh eşi kapını çalabilir.

29 Eylül 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fikirleriniz veyahayatınız bir şekilde sınavdan geçirilecek. Sınav iyi gitmezse suçu başka birisinin üzerine atmaya çalışabilirsiniz. Oysa bunun yerine uyanık ve sabırlı davranırsanız, bu zor zamanı sadece kalıcı bir hasara uğramadan atlatmakla kalmayıp, olaylardan kendinize ders bile çıkarabilirsiniz.

29 Eylül 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün evlilik, ortaklık, ilişkileriniz ön planda olabilir. Gününüz şahane geçsin.

29 Eylül 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beraberliğiniz gittikçe bir sorun yumağına dönüşmeye başladı. Karşılıklı olarak bunun için bir şeyler yapma niyetleriniz, yöntem değişikliğini gerektirebilir. İş çevrenizde, alıngan olduğunuz, küçük sorunları büyüttüğünüz şeklinde düşünceler var. Son zamanlarda sorun ettiğiniz birtakım olayları yeniden ele almanız ve değerlendirmeniz, sizi daha esnek tavırlara yöneltebilir. Uzun zamandır yaşadığınız ekonomik sorunlar giderek çözülüyor. Sağlık sorunlarıyla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

29 Eylül 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 07' 42" R
Ay
Yengeç
14° 51' 28" R
Merkür
Akrep
14° 22' 52" R
Venüs
Yay
06° 20' 04" R
Mars
Yengeç
25° 21' 20" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 17" R
Satürn
Balık
13° 10' 06"
Uranüs
Boğa
26° 14' 21"
Neptün
Balık
27° 41' 11"
Plüton
Oğlak
29° 40' 16"
Chiron
Koç
20° 49' 58"
Lilith
Terazi
12° 48' 39"
True Node
Koç
06° 23' 60"
Son Güncelleme : 23/10/2024 04:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>