Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Uzman Görüşü Alabilirsin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Eylül 2024, Çarşamba

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 80%

Balık burcu bugün aşk hayatında daha huzurlu ve mutlu hissetme olasılığı taşıyor. Duygusal bağlarınızı güçlendirmek için sınırlarınızı net bir şekilde belirlemeniz faydalı olacaktır. Bugün, mutluluğunuzu artıracak fırsatlarla dolu; bu fırsatları yakalamak için açık olun.

İş hayatında, doğru bildiklerinizi uygulamak bugün sorun yaşamamanızı sağlayabilir. Balık burcu olarak, içinde bulunduğunuz koşullara uygun adımlar atmanız gerekmekte. Dikkatinizi dağıtacak unsurlardan uzak durarak, işinize odaklanmalısınız.

Bugün maddi konularda herhangi bir sorunla karşılaşmanız beklenmiyor. Elinize geçen fırsatları iyi değerlendirmeniz, finansal durumunuzu olumlu yönde etkileyebilir. Olumsuz düşünceleri geride bırakıp, fırsatlara odaklanmanız gereken bir süreçtesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal konularda kararlar alırken geçici hislerinizin etki etmediğinden emin olmalısınız. Ani çıkışlar ve kıskançlık hisleri size istemediğiniz konuşmalar yaptırabilir. İlişkilerinizi birbiriniz için kolay ve keyifli hale getirmelisiniz.

25 Eylül 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün ilişkilerinizde daha hassas olabilirsiniz. Sevdiklerinizle olan iletişiminizi güçlendirmek için daha anlayışlı ve sabırlı olmaya çaba göstermelisiniz. Kendinize zaman ayırarak stresinizi azaltacak aktiviteler yapabilirsiniz. Sağlık konularına dikkat etmek ve beslenmenize özen göstermek bugün önem kazanacak. Enerjinizi olumlu ve yapıcı yönde harcamaya özen gösterin. Her şey gönlünüzce olsun!

25 Eylül 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır eklem ağrıları yaşayan bir Balık burcuysan bu problemin ile ilgili bir uzman görüşü almak istiyorsun. Bunun için bir aile dostundan doktor önerisi alabilirsin. Gün içinde yediğin besinleri bir denge içinde tüketiyorsun. Biraz kilo vermiş olmak sana iyi gelebilir. Kişisel bakımın için harcadığın süreler artış gösterecek.

25 Eylül 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aldığınız kararlar, vazgeçtiğiniz duygular ve yenilikler, hayatınızda belirleyici olacak ve dış dünyaya yansımanızı değiştirecektir. İhtiyaçlarınızı, arzularınızı ve ilişkilerinizi gözden geçirerek, gereksiz eşyaları ve olumsuz etkileri hayatınızdan çıkarabilirsiniz. 

25 Eylül 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evde biraz yalnız kalmak ve dinlenmek isteyebilirsiniz. Ancak gün içinde yalnız kalmanız pek mümkün olmayabilir. Ancak planlarınızdaki değişiklik hoşunuza gidecek. Hobilerinize daha çok vakit ayıracaksınız. Çocuklarla vakit geçirmek için son derece uygun bir gündesiniz. Para konularında eliniz açık olacak.

25 Eylül 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizle olan ilişkinizde beğenmediğiniz noktalar bağlamında konuşmayı ertelememeniz gereken bir gündesiniz.

25 Eylül 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bilmediklerinizi öğrendiğinizde tepkilerinizi olumlu yönde değiştirmelisiniz. Kendinize ya da çevrenize yüklenmek yerine anlamaya ve neler yapabileceğinize odaklanmanızda fayda var. İnsanlara bazı konularda prim vermediğinizden emin olun.

25 Eylül 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, sorunların üstesinden gelme ve merakınızı harekete geçirme şansınız var. Can sıkıcı bir ilişki sorununa çözüm bulabilir veya hayatınızdaki önemli biri hakkında yeni bilgiler edinebilirsiniz. Çevrenizdeki insanlar size destek olabilir ve önemli tavsiyeler sunabilir. Arkadaşlarınızla yapacağınız sohbetler keyifli geçebilir. Yine de gün ilerledikçe bazı belirsizlikler yaşayabilirsiniz. Acele sonuçlara varmaktan kaçının ve dikkatli olun. Dikkatiniz zaman zaman dağılabilir ancak bu, yaratıcı düşünme için güçlü bir zamandır. Biraz alan ve özgürlük verildiğinde, yenilikçi fikirler ortaya çıkabilir.

25 Eylül 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Önemli psişik sezgilerin var. Gözükenin arkasındaki olaylar ileri gitmeni engelleyecek. Korkularından kurtul lütfen. Olaylar çok hızlı şekilde ilerliyor ve gecikmeler sona eriyor. Her şey bir anda oluyor, odaklan lütfen. Vizyonunla hareket et ve senden beklenilen gibi bir lider ol. Yaratıcı birisinden tavsiyeler alacaksın. Çevrendeki insanlara karşı motive edici ve idealist olmalısın.

25 Eylül 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedefiniz, değişen koşullar nedeniyle bir kez daha ellerinizden kayıp gidiyor. Bunun moralinizi bozmasına izin vermeyin ve oturup durumunuzu enine boyuna düşünün. Belki de her şey ilk bakışta göründüğü gibi değildir ve bazı tedbirler alarak hasarı azaltmanız mümkün olacaktır. Olmasa bile şöyle düşünün: varılacak yerden ziyade yolculuktur önemli olan.

25 Eylül 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün aşk, tatil, çocuk, hobilerinizle ilgili koşuşturmalı bir gün geçirebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

25 Eylül 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Uzakta olan sevgilinizden alacağınız haberler sizi mutlu edecek. Böylece içine düşmüş olduğunuz endişe ve kuruntulardan kurtulacaksınız. Gün içinde dostlarınızla beraber geçireceğiniz vakit sizi olumlu etkileyecek. Kariyerinizi ilgilendiren konularda sizden tecrübeli, üst düzeydeki insanların sözlerine kulak verin. Ayrıca hayata geçirmeyi düşündüğünüz projelerinizle ilgili işlerde ortaklaşa çalışmalar söz konusu. Sizi etkileyen maddi sorunları ortadan kaldıracaksınız.

25 Eylül 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 13' 05" R
Ay
Yengeç
16° 02' 51" R
Merkür
Akrep
14° 31' 02" R
Venüs
Yay
06° 26' 36" R
Mars
Yengeç
25° 23' 37" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 02" R
Satürn
Balık
13° 09' 53"
Uranüs
Boğa
26° 14' 09"
Neptün
Balık
27° 41' 04"
Plüton
Oğlak
29° 40' 18"
Chiron
Koç
20° 49' 44"
Lilith
Terazi
12° 49' 15"
True Node
Koç
06° 23' 52"
Son Güncelleme : 23/10/2024 06:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>