Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Daha Tutumlu Olabilirsin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Eylül 2024, Salı

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 80%

Aşk hayatınızda beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. İstediğiniz sonuçlara ulaşmak için çaba sarf etmeniz gerekebilir; bu süreç kolay olmayabilir. Olumsuzlukları geride bırakmak için aktif adımlar atmak, ilişkinizi daha sağlıklı bir hale getirebilir.

İş yaşamınızda detaylara odaklanma isteğiniz artacak. Durum değişikliklerine hızlıca uyum sağlama yeteneğiniz, sizi avantajlı bir konuma getirebilir. Her şeyin sizin istediğiniz gibi gelişeceği bir süreçte olabilirsiniz, bu yüzden fırsatları değerlendirmeye hazır olun.

Maddi konularda, dengeleri lehinize çevirmek için dikkatli olmalısınız. İstediğiniz sonuçlara ulaşmak için gereken adımları atarsanız, finansal açıdan rahat bir dönem geçirebilirsiniz. Hatalardan kaçınarak, kaynaklarınızı akıllıca yönetmek bu süreçte size fayda sağlayacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailevi konular ve ev yaşamınızla ilgili eski meseleler tekrar önünüze çıkabilir. Bu durum, ev hayatınızdaki eksikliklerinizi anlamanızı ve bu alanda güç kazanmanızı sağlayabilir. Ekonomik sorunlar, söylentiler, ailenizle ilgili farklı fikirler aranızın açılmasına neden olabilir; önceliği birbirinizi dinlemeye verin.

24 Eylül 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal anlamda yoğun hissedebilirsiniz. Sevdiklerinizle iletişiminizi güçlendirmek için zaman ayırabilir, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak ruhsal dengeyi sağlayabilirsiniz. Karşınızdaki insanlara karşı anlayışlı ve sabırlı olmanız, ilişkilerinizi olumlu yönde etkileyebilir. Bugün hayal gücünüzü kullanarak yaratıcı projelere odaklanabilirsiniz.

24 Eylül 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olmayan bir Balık burcuysan senden hoşlanan bir isim sana duygularını açabilir. Fakat bu konuda çekimser davranıyorsun. Böyle bir durumu zamana yaymak fikrindesin. Aile büyüklerini fazla ihmal ettiğini düşünerek akşam onları ziyaret etmeyi planlayabilirsin. Maddi açıdan daha tutumlu bir tavra giriyorsun.

24 Eylül 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kişisel gelişim ve kendinizi ifade etme konularında önemli adımlar atabilirsiniz. Anlaşılmadığınızı düşündüğünüzde, doğru anlatıp anlatamadığınızı da hesaba katın. Kendinizi birkaç yıl önce hedeflediğiniz yerde görmüyorsanız, o hedefleri yeniden düşünerek neyi eksik neyi fazla yaptığınızı ortaya çıkarın.      

24 Eylül 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün aileye dair konularda yeni gelişmeler ortaya çıkabilir. Ailenizle olan duygusal paylaşımlarınız artarken sorumluluklarınız açısından sizi zorlayıcı durumlar oluşabilir. Aklınıza yatmayan girişimlere onay vermek zorunda değilsiniz. Özellikle babaya dair meselelerde daha sağduyulu ve kararlı olmanız gerekebilir.

24 Eylül 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni bir projeyi değerlendirmek yerine mevcut işinizi geliştirmek için uygun bir gün. Zaman içerisinde karşınıza geçmişte görmediğiniz fırsatlar çıkabilir.

24 Eylül 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Umut etmenin altını doldurabildiğiniz kadar mutlu olabilirsiniz. Bu konuda kendinizi kandırmayın ve somut olmayan, maddi ve manevi kazanımı olmayan heveslerin peşine düşmeyin. Arkadaş ortamlarınızda geçen konuşmalardan kendiniz için bazı çıkarımlar yapabilirsiniz.

24 Eylül 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, ruhsal dünyanızı veya içsel yaşamınızı vurguluyor. Bu süreçte daha gözlemci olabilirsiniz. İçinize bakmanın veya tutkulu bir projeye daha güçlü bir bağlantı kurmanın zamanıdır. Bugünün güçlü bir şifa potansiyeli vardır. Bu aşamada, olayları yüzeysel anlamaktan çok, derinlemesine kazmakla daha çok ilgileniyorsunuz ve bu da bir güçlenme hissi getiriyor. Şimdi ışığınızı, genellikle görüşten gizlenen bazı şeylere tutuyor. Çevrenizdeki koşulların ve insanların daha az belirgin unsurlarına daha fazla dikkat ediyorsunuz. Nitekim günün ihtiyaç duyduğunuz insanlarla, fikirlerle veya bilgilerle bağlantı kurmak için harika bir durumdasınız.

24 Eylül 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mutlu bir sonuca ulaşıyorsun. Başarıya yol açacak yeni parlak fikirlerin var. Kendine güvenirsen, önemli bir başarı yakalayabilirsin. Öz disiplinin ve irade gücün sayesinde toplumda tanınıyorsun. Bu sayede çok büyük bir güç kazanıyorsun. İsteklerini gerçekleştirmek için yeteneğin ve kaynağın var. Hayat büyülü bir şekilde sana geliyor, lütfen onu kabul et.

24 Eylül 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşınıza çıkacak belirsizliklere karşı nasıl bir tavır alacağınıza karar vermelisiniz. Şu anda aleyhinize işleyen eski düşünce tarzınızdan vazgeçmekte zorlanıyorsunuz. Ancak engellerden kolayca kurtulabilmek için esnek ve açık davranmaya çalışın. Kendinizi çok zorlarsanız sağlığınız zarar görebilir.

24 Eylül 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün aşk, tatil, çocuk, hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

24 Eylül 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karşı cinsle ilişkilerinizde yaşadığınız paylaşımlardan etkilenmeniz mümkün. Sorunlarınızı iyimser bir yaklaşımla çözmeye çalışacaksınız. Sizi sınırlayan konuları ortadan kaldırmaya hazırlanın. Farklı bir ortamda tanışacağınız mevki ve kariyer sahibi bir kişiden sürpriz birteklifi alma olasılığınız var. Gereksiz harcamalardan kaçınmayı biliyorsunuz, tasarruf uğruna isteklerinizden fedakarlık yapmanız gerekebilir. Bir süre kırmızı et yememeniz, sağlığınız açısından çok faydalı olacak

24 Eylül 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 12' 16" R
Ay
Yengeç
15° 51' 53" R
Merkür
Akrep
14° 29' 47" R
Venüs
Yay
06° 25' 35" R
Mars
Yengeç
25° 23' 16" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 04" R
Satürn
Balık
13° 09' 55"
Uranüs
Boğa
26° 14' 11"
Neptün
Balık
27° 41' 05"
Plüton
Oğlak
29° 40' 17"
Chiron
Koç
20° 49' 46"
Lilith
Terazi
12° 49' 09"
True Node
Koç
06° 23' 53"
Son Güncelleme : 23/10/2024 06:10

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>