Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Sezgileriniz Size Yol Gösteriyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ağustos 2023, Perşembe

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 100%

Bugün kendi işlerine odaklanmak ve tek başına vakit geçirmek sana daha iyi gelebilir. Sevdiğin kişi ile kendi işlerinize bakmak size çok daha yapıcı bir enerji katacak. Bugün birlikte vakit geçirmek yerine tek başınıza takılmak iyi olabilir.

Dik başlı ve inatçı olduğunuza dair söylentiler var. Oysa ki, çok uyumlusunuz. Uyumlu olduğunuzu kanıtlamak için bir fırsatınız olacak. Bu fırsatı iyi kullanmanız sizin elinizde.

Maddi konulara odaklanmak ve farklı şeylere vakit ayırmamak isteyebilirsin bugün. Parasal konuları bir düzene koymak ve güzel bir strateji geliştirmek bugünün önceliği olabilir.

Bugün vücuduna daha fazla dikkat etmen gerekebilir. Bir süredir çok yoruluyorsan veya meşguliyetinin artacağı bir döneme giriyorsan kendine dikkat etmeli ve hem yediklerine hem de hijyen konularına özen göstermelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün arkadaşlarınla arandaki iletişime dikkat etmelisin. Aranızda bazı gerginlikler oluşabilir. Bu gerginlikler karşısında seçtiğiniz kelimelere özen göstermeniz gerekecek. Ani tepkilerden kaçınmalısın bugün.

3 Ağustos 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün iletişim ve sosyal ilişkilerle ilgili faaliyetler ön planda olabilir. Kendinizi ifade etme ve fikirlerinizi paylaşma fırsatları bulabilirsiniz. Ayrıca, maddi konularda dikkatli olmanız ve bütçenizi kontrol altında tutmanız önemli.

3 Ağustos 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sezgilerinizin kuvvetli olduğunu sizde farkındasınız. Sezgilerinizi doğru alanlarda kullanmak sizin için çok önemli. Çevrenize yaydığınız pozitif enerji herkesin dikkatini çekiyor. Bu sevecen tavrınız sayesinde güzel arkadaşlıklar kurup keyifli günler geçireceksiniz. İlişkisi olan Balık burcuysanız, partnerinizin size sormadan aldığı kararlar tartışmalara yol açabilir.

3 Ağustos 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş düzeniniz ve maddi beklentileriniz konusunda görüşmek isterken bu konuda hangi aşamada olduğunuzdan emin olmalısınız. Geçmişten gelen ve hala çözülmeyen durumları gündeme getirerek bu meseleden kurtulabilirsiniz. Yeni bir şeyi, eskiyi bitirmeden elde edemezsiniz.

3 Ağustos 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken daha canlı ve girişken zamanlar yaşıyorsunuz. Belirsizlik yaratan konulara hâkim olmak adına kararlı adımlar atabilmeniz lazım. Öncelikleriniz ilişkileri içine alacak şekilde değişebilir. Şimdiye dek sorun olan konuları ise kararlı biçimde ele alacaksınız. Yurt dışı bağlantılı konuların getirdiği duygusal tatmin size cesaret kazandıracak.

3 Ağustos 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı istekleriniz konusunda inatçı yer yer obsesif tavıra bürünebilirsiniz. Mesleki konularda bir süre yavaşlayabilirsiniz. Kendinize zaman ayırmayı tercih edebilirsiniz.

3 Ağustos 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzun zamandır görmediğin bir arkadaşınla karşılaşıp günü onunla geçirmek isteyebilirsin bugün. Birlikte geçireceğiniz zaman süresince geçmişten konuşmak, günden daha çok keyif almanı sağlayabilir hatta. Biraz dedikodu da fena olmaz hani.

3 Ağustos 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün ihtiyaçlarınızı ve duygularınızı beyan etmeye veya kişisel görüşlerinizi paylaşmaya daha yatkınsınız. Heyecan yaratma veya fark edilme olasılığınız normalden daha yüksek. Bir hobi veya yaratıcı proje geliştirirken kendinizi özellikle güçlü hissedebilirsiniz ve bugün, ister yeni fikirler, bakış açıları veya deneyimler yoluyla olsun, bunu yapmak için biraz ilham bulmak adına müthiş bir enerji barındırıyor. Size ilham veren şeylere yöneliyorsunuz. Hayatınızdaki biri, doğanızın daha sevecen, romantik veya yaratıcı tarafını teşvik edebilir. Eğlence, yaratıcılık, aşk veya hobilerdeki gelişmeler, ruh halinizi yükselterek dikkate değer olabilir.

3 Ağustos 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün aşkta güç savaşına girmeyin. Daha çok çevresel ilişkilerinizle gündeme geleceksiniz. Sosyal amaçlarınızı doğru kullanacaksınız. Diyetinizi dikkat edin. Yürüyüşler yapın. Bünyenizi fazla yormamalısınız.

3 Ağustos 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sırtınıza bir dolu sorun yüklemişsiniz. Bunları birer birer azaltmaya başlayın, aksi takdirde sorunlar daha da büyüyecek. Mesleki ve özel sorunlarla aynı anda, fazla enerji harcamadan başa çıkmak için bir strateji geliştirin. Ancak bunun üzerinde düşünmek için çok da zaman harcamayın. Her geçen gün bir kayıptır. Bu nedenle işleri daha fazla gecikmeden ele almanın tam zamanı.

3 Ağustos 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün partner veya ortağınızla bazı sorunlar içinde kalabilirsiniz. Ayrıca eğitim, seyahat konularında fırsatlar sizinle olacak. Sağlığınıza dikkat etmenizi tavsiye ediyorum. Gününüz şahane geçsin.

3 Ağustos 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sosyal çalışmalara ağırlık veriyor ve ilginç kişilerle birlikte olmak istiyorsunuz. Bugün partnerinizle birlikte ortak çalışmalar içinde olacak, onun üzerinde etkili olmak isteyeceksiniz. Fikrilerinizde aşırılık görülebilir. Farklı konuları savunarak, onunla birbirinize ters düşebilirsiniz.

3 Ağustos 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 57' 01" R
Ay
İkizler
00° 38' 58" R
Merkür
Başak
22° 52' 24" R
Venüs
Terazi
29° 14' 00" R
Mars
Yengeç
10° 14' 57" R
Jüpiter
İkizler
20° 52' 15"
Satürn
Balık
14° 57' 08"
Uranüs
Boğa
27° 04' 37"
Neptün
Balık
28° 28' 28"
Plüton
Oğlak
29° 43' 55"
Chiron
Koç
22° 11' 57"
Lilith
Terazi
09° 25' 28"
True Node
Koç
06° 38' 43"
Son Güncelleme : 22/09/2024 14:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>