Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Ön Yargılarını Azaltman Gerekebilir Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Temmuz 2023, Cuma

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 100%

Sevdiğin kişi ile sosyal ortamlara girmek size daha iyi gelebilir. Daha farklı insanlarla muhabbet etmek ve arkadaş çevrenizi genişletmek ilişkinize de iyi gelecek. O yüzden bugün kalabalıklara karışmalısınız.

Problemli, dar günleri geride bırakıyorsunuz. İşlerinizde yavaş da olsa gözle görülür bir toparlanma var. Sizin için, başkalarına önemsiz gelen konular fazlaca önem taşıyabiliyor.

Bugün parasal konulara odaklanmak sana daha iyi gelebilir. Diğer konulara kafanı çevirmek ve maddi konulara öncelik vermek gelecek için güzel kararlar almana vesile olacak.

Enerjinin yüksek olacağı bir gün olabilir. Bu güzel enerjiyi daha sağlıklı kararlar alarak kullanmak sana iyi gelecek. Egzersiz konularına öncelik verebilir ve seni zorlayan egzersizlere odaklanabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Karşına çıkan sıkıntılara güzel çözümler bulabileceksin. Kendini dinlemek ve farklı fikirler üretmek sana iyi gelebilir. Olaylara farklı bakış açısıyla yaklaşmak sana daha önceden görmediğin şeyleri gösterecek.

28 Temmuz 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün iletişim becerilerinizi kullanarak etkileyici konuşmalar yapabilirsiniz. Fikirlerinizi rahatlıkla ifade edebilir ve insanları etkileyebilirsiniz.

28 Temmuz 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal anlamda bir geçiş süreci içindesin. Verdiğin kararlarda aceleci davranabilirsin. Başkaları ile ilgili ön yargılarını azaltman gerekebilir. Evliliğin ile ilgili sorunlar yaşayan bir Balık burcuysan sana sürekli bu konuda akıl verilmesinden duyduğun rahatsızlığı dile getirebilirsin. Problemlerine başkalarının yorum getirmesini istemiyorsun.

28 Temmuz 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı insanların iyi niyetli olmadığını hissettiğinizde onlara gardınızı almamalısınız. Ortak bir dil oluşturmak, bu olumsuzluğun nedenlerini ortaya çıkarmak daha iyi olabilir. Böylece hem olası sorunların önüne geçebilir hem de karşı karşıya olduğunuz insanların da desteğini alabilirsiniz.

28 Temmuz 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işle ilgili konularda en önde yer alabilirsiniz. Elinize başarılı olmak için harika fırsatlar geçecek. Zor işlerin üstesinden rahat ve keyifli şekilde gelerek başkalarını şaşırtabilirsiniz. Üstlerinizin takdirini kazanmak mümkün. Daha göz önünde olacağınız yeni bir görev teklifi alabilirsiniz. Tanınma ve statü konularında yükselme gözüküyor.

28 Temmuz 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mali konularda hesabınızı iyi yapmalı ve sizi zora sokacak harcamalara girmeden ihtiyaçlarınızı karşılamalısınız. Orta seviyede egzersizi ihmal etmemeye çalışın.

28 Temmuz 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yaptıklarınla, söylediklerinle ön planda olman mümkün olabilir. İnsanların ilgisini üstünde bulabilirsin. Bu süreçte hata yapmamak önemli olabilir. Şımararak hareket etmemek ve alçak gönüllü olmak çok daha iyi sonuçlanabilir.

28 Temmuz 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün sizi hırslarınızı beslemeye yöneltiyor. Artık etkinizin ve itibarınızın özellikle farkındasınız. Düşüncelerinizi ve kararlarınızı harekete geçirmeye yardımcı olacak insanları arar veya çekersiniz. Yeni bilgilerveya eleştiriler, düşüncenizi hızlı bir şekilde başlatır veya hızlandırır. Sohbetler büyüleyici olabilir ve bu değiş tokuşlar yoluyla üretilen fikirler faydalı olabilir. Hayatınızda bir miktar dengeyi yeniden sağlamaya yardımcı olmak için iyi bir zaman. Bugünün ilerleyen saatlerinde, kendinizi, işinizi veya günlük işlerinizi etkili bir şekilde halletme becerinizi sorgulayabilirsiniz. Genel olarak motivasyon veya enerji seviyeleri azalabilir ve zamanlama yanlış olabilir.

28 Temmuz 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşamı doğal akışı içinde değerlendirmeyi öğrenmelisiniz. Duygusal yönünüz ve alışkanlıklarınıza bağlı olmanız; çevrenizi algılama konusunda zorluklar yaşamanıza neden oluyor. Bugün muhalif tavırlar içine girmemelisiniz.

28 Temmuz 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşılaştığınız günlük sorunlar pek azalacak gibi görünmüyor. Dayanıklı olun ve önemli noktayı gösteren doğru bakış açısını yeniden kazanmaya bakın, aksi takdirde sürekli bir başarısızlık hissi duyabilirsiniz. Dikkatle ölçüp biçin, gerçekten hangi hedeflere ulaşmak istediğinizi ve hangilerini göz ardı etmeniz gerektiğini düşünün. Bunu başarabilirseniz, çözümlerin çok daha kolay geleceğini göreceksiniz.

28 Temmuz 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukukla ilgili olumlu gelişmeler gerçekleşebilir. Çalışma hayatınızda fikirsel çatışmalar gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

28 Temmuz 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün dengeli davranmaya yönelmeli ve kazançlarınızı arttırma konusunda istediğiniz başarıyı elde etmelisiniz. Güvenli bir yaşam isteği içindesiniz. Sistemli düşünerek, kazançlarınıza yeni bir şekil verebilirsiniz. Gerekli kişilere ulaşmayı denemelisiniz.

28 Temmuz 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 01' 05" R
Ay
İkizler
01° 37' 58" R
Merkür
Başak
23° 00' 09" R
Venüs
Terazi
29° 19' 05" R
Mars
Yengeç
10° 17' 16" R
Jüpiter
İkizler
20° 52' 29"
Satürn
Balık
14° 56' 50"
Uranüs
Boğa
27° 04' 33"
Neptün
Balık
28° 28' 21"
Plüton
Oğlak
29° 43' 53"
Chiron
Koç
22° 11' 47"
Lilith
Terazi
09° 25' 56"
True Node
Koç
06° 38' 45"
Son Güncelleme : 22/09/2024 16:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>