Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Hobilerinize Zaman Ayırıyorsunuz Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ağustos 2023, Salı

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 100%

Sevdiğin kişi ile aranızda güzel bir uyum olsa da ara ara gereksiz yere yanlış anlaşılmalar yaşıyor olabilirsiniz. İletişiminizi kuvvetli tutmanız gerekecek bugün. Birbirinizin niyetinden emin olmalısınız.

İş yaşamınızda ideallerinizin ön plana çıkabileceği bir gündesiniz. Yaşamınıza ilişkin bazı küçük değişiklikler yapma kararı alabilirsiniz. Yeni fikirler ve yeni gelişmeler sizin için sürpriz olmasın. Kendinizi sabırsız hissedeceksiniz ve bir an önce olumlu sonuçlara ulaşmak isteyeceksiniz. Karşınızdaki insanları istediğiniz gibi ikna etmeniz bugün sizin için zor olmayacaktır. Özellikleanlamında düşüncelerinizi karşınızdaki kişilere olumlu olarak aktarabileceksiniz.

Maddi konularda aynı yollardan giderek farklı bir sonuç beklememelisin. Gidişatı değiştirmeli ve farklı konulara odaklanmalısın. Daha farklı yollar ile paraya odaklanman sana iyi bir yol açabilir.

Bugün enerjin yüksek olacak. Bu enerjiyi güzel bir aktivite ile kullanabilirsin. Açık hava yürüyüşü ve daha iyi bir egzersiz programı kendini çok daha iyi hissetmeni sağlayabilir. Bugün hareket etmelisin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni bir şey öğrenmek isteyebilirsin bugün. Bu öğrenmek istediğin şeylere vakit ayırmak ve araştırmalar yapmak daha fazla heveslenmene vesile olabilir. Hayatın için daha güzel kararlar alabileceğin bir gündesin.

1 Ağustos 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün kariyer ve hedeflerle ilgili konulara odaklanabilirsiniz. İş yerinde daha fazla sorumluluk almak, yeni projelere başlamak veya kariyerinizde ilerlemek isteyebilirsiniz. Ancak,hayatıyla özel hayat arasında dengeyi sağlamaya özen gösterin ve kendinizi fazla zorlamayın.

1 Ağustos 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır görüşmediğiniz arkadaşlarınızla iletişime geçmek isteyebilirsiniz. Onları telefonla arayıp hasret gideriyorsunuz. İşlerinizin yoğun olduğu bir gündesiniz. Hayatınız boyunca sorumluklarınızın bilincinde hareket ettiniz. Biraz sorumluklarınız kenara bırakıp hobilerinize vakit ayırmak isteyebilirsiniz.

1 Ağustos 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi doğru bir şekilde savunmalısınız. Haklılığınızı göstermenin yolu her konuyu kendinize ya da yeteneklerinize bağlamak olmamalıdır. Bugün düşüncelerinizi gerçeklerle birleştirerek değiştirebileceğiniz fırsatlar doğabilir, bunları kullanın. 

1 Ağustos 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi hapseden koşullar oluşabilir. Gizli kalmış durumlardan dolayı kayıplar yaşayabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde fazla kabullenir olduğunuzu düşünebilirsiniz. Karşınızdaki kişi sizi çatışmaya sürükleyebilir. Kendinizi tamamlanma ve olgunlaşma içinde bulabilirsiniz. Kendi iç dünyanızla ilgileneceğiniz zamanlar içindesiniz.

1 Ağustos 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkisi olmayan Balık burcu üyeleri kendi istekleri ile bir süre daha yalnız kalmayı tercih edebilirler. Bugünlerde evrene direnmemeye çalışın.

1 Ağustos 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşların senin için daha değerli olabilir bugün. Ailenle yaşadığın sorunların canını sürekli sıkmasına izin vermemek adına seni seven ve sana destek olan insanlarla iletişim kurman gerekebilir. Sorunlarını güvendiğin arkadaşlarınla paylaşıp onların yardımını isteyebilirsin hatta.

1 Ağustos 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balıklar, bugün hayatınızı kontrol edemediğiniz için bazı hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz, bu da durumunuzu iyileştirmek ve daha yüksek bir refah düzeyi aramak için güçlü bir istek uyandırabilir. Bugün satır aralarını okumaya ve dedektifi oynamaya meyillisiniz. Daha çok çalışmak veya sağlığınızı iyileştirmek için motivasyonunuz şimdi güçlü olabilir. İşleri halletmenin yeni yollarını keşfedebilir ve işinizde başarılı olabilirsiniz. Öyle olsa bile, muhtemelen hayatınızda, özellikle sosyal olarak daha az baskı arzuluyorsunuz ve bugün insanların sizi olduğunuz gibi kabul etmesiyle özellikle mutlu olursunuz. Elinizdekilerle özel bir şey yaratmak için çok iyi bir zaman olabilir.

1 Ağustos 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Önemli kişilerle bir araya gelme planları içindesiniz. Kendinizi şimdiden güçlü ve sorumluluklarınızın bilincinde hissetmeniz, değişik kulvarlarda da önemli adımlar atmanızı sağlayacak. Sadece işlere odaklanmalısınız.

1 Ağustos 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üstesinden gelinemeyecek sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Umutsuzluğa kapılmayın! Bakış açınızı değiştirin, çözüm hızla kendini belli edecektir. Başkalarından tavsiye istemekten çekinmeyin! Özel hayatınız şu sıralar dengesiz sayılır. Beklenmedik değişiklikleri sakince ele almalısınız. Daha fazla dinlenmeniz, sorumluluklarınızdan biraz uzaklaşarak kendinize zaman ayırmanız gerekiyor. Güzel bir kitap okuyarak veya küvette uzun bir banyo keyfi yaparak rahatlayın.

1 Ağustos 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün hastane, sağlık konuları veya psikolojik durumlar içinde kalabilirsiniz. Eğitim, seyahat konularında bazı aksilikler gerçekleşebilir. Çalışma arkadaşlarınızla iletişimde sorunlar gerçekleşebilir. Yakın çevrenizin desteği sizinle olacak.

1 Ağustos 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İstediğiniz bolluğa kavuşmak için, başlattığınız çalışmalara yeni bir yön vermek isteyeceksiniz. İstediğiniz her türlü başarıyı, kişisel çabanızla elde temek istiyorsunuz. Bugün iddiacı ve istekli konuşmalarınızla bazı kişileri kendi sathınıza çekiyorsunuz . Çevrenizdeki olumsuz olaylardan etkilenmemelisiniz.

1 Ağustos 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 59' 27" R
Ay
İkizler
01° 14' 23" R
Merkür
Başak
22° 57' 03" R
Venüs
Terazi
29° 17' 03" R
Mars
Yengeç
10° 16' 20" R
Jüpiter
İkizler
20° 52' 23"
Satürn
Balık
14° 56' 57"
Uranüs
Boğa
27° 04' 34"
Neptün
Balık
28° 28' 24"
Plüton
Oğlak
29° 43' 53"
Chiron
Koç
22° 11' 51"
Lilith
Terazi
09° 25' 45"
True Node
Koç
06° 38' 44"
Son Güncelleme : 22/09/2024 15:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>