Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Ayrılık Haberleri Alabilirsiniz Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ağustos 2023, Cuma

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 70%

Havada aşk kokusu var ve her zamankinden daha tutkulu olmanız muhtemel. Ancak, dikkatli olun çünkü isteğinizve hevesiniz bu sefer çok fazla olabilir. Duruma gerçekçi bakamayabilirsiniz. Aynı zamanda bir kişinin sizi yönlendirmesi de mümkün olabilir bu da tam olarak doğru olmayan bir yönde düşünmenize sebep olur.

Bugün biraz dikkatiniz dağınık hissediyor olabilirsiniz. Birden fazla görevi yönetirken, bir projeden diğerine sürükleniyor olabilirsiniz. Sık sık ara vererek odaklanmaya çalışın. İşinizi iki kez kontrol edin çünkü hata yapmak kolaydır. Sosyal bazı dikkat dağıtıcı unsurların sizi konsantrasyondan uzak tutmasına izin vermeyin. Günün enerjisi daha disiplinli olmanızı gerektirecek, bu yüzden elinizden geleni yapın!

Bugün çok hevesli hissedebilirsiniz ve her şeyin yolunda gittiğine olan inancınız oldukça kuvvetli. Bu hissin nereden geldiğini merak edebilirsiniz çünkü dünden aslında farklı bir şey olmadı, fakat bunda bir neden aramaya çalışmayın. Öngörünüz ile gelecekteki trendleri belirliyorsunuz. İş ve para konuları iyi görünüyor, lişisel hayatınız da aynı şekilde. Sezgilerinize güvenin, devam edin ve içgüdülerinizin sizi yönlendirmensine izin verin.

Bugün partilemeye hazırsın! Gündelik bir arkadaş toplantısı söz konusu olabilir. Biralarınızı alın ve hep beraber şakalaşın, gülün, rahatlayın. Bazen gerçekten çok ciddi olabiliyorsun! İşte şimdi bütün o stresli düşünceleri kafandan atma zamanı. Arkadaşlarına başından geçenleri anlat. Aklından geçenleri bütünüyle dışa yansıt ki negatif enerjiden kurtul!Bugün çevrenizle ilgili sorumluluk almak için ideal bir gün. Temizlik ya da toparlanma gibi işleri bir süredir ertelediyseniz şimdi bunlarla ilgilenmek için en mükemmel zaman! Dağınıklıktan kurtulmak ve evinizde daha fazla yer açmak ihtiyacı hissedebilirsiniz. Eski gazeteleri geri dönüşüm kutularına atın. Giymediğiniz kıyafetleri bağışlayın. Artık kullanmadığınız ne varsa atın. Beklemekten toz tutmuş hiçbir şeyi gözden kaçırmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Enerji eksikliğiniz var ve egonuzun dinlenmeye ihtiyacı olacak. Kişisel önyargılarınızın anlayışınızı engellemesine izin vermeden yeni düşünce tarzı keşfedebilirsiniz.

4 Ağustos 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün iç dünyanıza dönme ve dinlenme zamanı. Ruhsal ve zihinsel olarak kendinizi iyi hissetmek için sakin bir gün geçirin. İlişkilerinizde de duygusal destek bulabilirsiniz.

4 Ağustos 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Akrabalarınızla sürekli iletişim halindesiniz. Akrabalarınızdan birinin ayrılık haberi sizi çok şaşırtacak. İşlerinizi sabahtan halledip akşama derin bir nefes almak istiyorsunuz. Yoğun tempoda çalışırken kendinizi kaybolmuş gibi hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınızla yiyeceğiniz akşam yemeği size iyi gelecek.

4 Ağustos 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş yoğunluğunu bir kenara bırakın. Burada yaşadığınız olumsuzlukları hayatınıza taşımamak sizin iradenizle ilgilidir. Hayattan keyif almanız gereken noktaları bulun ve kendini bu ortamlara taşıyın, bunu destekleyen kişilerle ortaklık kurun.

4 Ağustos 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Burcunuzda bulunan Ay size yeterince hareket ve dikkat çekici olma şansı veriyor. Kişisel atılımlarınızı daha net biçimde ortaya koyabileceksiniz. Yaratıcı yanların öne çıkacağı çalışmalarda ise başarı söz konusu. Bu günlerdehayatına verdiğiniz önem size daha fazla sorumluluk getirebilir. Her açıdan planlı ilerlemek ve organize olmakta yarar var.

4 Ağustos 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan partnerinizi anlamaya çaba gösterseniz de bugünlerde beklediğinizi anlamayabilirsin. İş yerindeki çekişmelerden kendinizi uzak tutun.

4 Ağustos 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün çok hassaslaştığını fark edebilirsin. Kendini fazla üzmemek için biraz geri çekilebilirsin bugün. Olaylara olan kendi yaklaşımını gözden geçirmen ve daha sakin davranman gerekebilir.

4 Ağustos 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, şimdi duygularınızla daha çok temas halindesiniz ve onlara öncelik veriyorsunuz. Nitekim başkaları sizi yanlış anlayabilir veya sizden çok şey bekliyor gibi görünebilir. Başkalarının istek ve arzularına uyum sağlama beceriniz ile bugün hangi duygu ve ihtiyaçların gerçekten size ait olduğunu anlamak zor olabilir. Bilincinize akın eden duyguları anladığınızda, muhtemelen daha önce kaçındığınız veya fark edemeyecek kadar meşgul olduğunuz bazı ihtiyaç ve istekleri keşfedeceksiniz. Bu arada, yanıltıcı olabileceğinden, o andaki duygulara dayalı önemli kararlar vermekten kaçının. Ayrıca, eksik veya ihtiyaç duyabileceğiniz şeylerle temasa geçmeye çalışın ve bu duygulara dürüstçe yaklaşın. Kendinizde keşfetmeniz gereken bir şeyi onlarda gördüğünüz için bir kişiye, şeye veya duruma çekilebileceğinizin farkında olun.

4 Ağustos 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda sezgisel yeteneğinizin çok güçlü olması, bazı ideallerinizi ortaya çıkarırken, sizi de farklı kılıyor. Parasal konularda yaşadığınız iniş ve çıkışlar yaşamanızı zorlaştırabilir. Bugün bazı hatalara açıksınız.

4 Ağustos 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her zamanki davranış şekliniz bu sefer işe yaramadığı gibi, sizi de epey tatsız bir duruma soktu. Alışık olduğunuz sorun çözme yöntemleriniz ne kadar uğraşırsanız uğraşın işe yaramıyor. Bu seferlik bildiğiniz yoldan çıkıp yeni yollar denemeye çalışın. Tam da bunun gibi çetrefilli meselelerde, aradığınız farklı çıkış yolunu bu sayede bulabilirsiniz.

4 Ağustos 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bir konudaki fikirleriniz, yeni şeyler öğrendikçe değişebilir. Yine de bunu hemen dile getirmemek, biraz beklemek iyi olabilir. Özellikler de bu fikirler, bir kişiye karşı duygularınızı içeriyorsa biraz beklemelisiniz.

4 Ağustos 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Değişik alanlarda yaptığınız çalışmaların ilgi görmesi, motivasyon gücünüzü arttırırken, düşünce sınırlarınızı genişletiyor. Bugün, çok hareketlisiniz. Çevrenizde birçok işin üstesinden gelebilecek çalışmalar içindesiniz. Kendinize güveniyor ve gereğinden çok yoruluyorsunuz

4 Ağustos 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 56' 36" R
Ay
İkizler
00° 33' 04" R
Merkür
Başak
22° 51' 38" R
Venüs
Terazi
29° 13' 30" R
Mars
Yengeç
10° 14' 43" R
Jüpiter
İkizler
20° 52' 14"
Satürn
Balık
14° 57' 10"
Uranüs
Boğa
27° 04' 37"
Neptün
Balık
28° 28' 29"
Plüton
Oğlak
29° 43' 55"
Chiron
Koç
22° 11' 59"
Lilith
Terazi
09° 25' 25"
True Node
Koç
06° 38' 43"
Son Güncelleme : 22/09/2024 14:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>