Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Nisan 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kıskançlık sorununda, kıskançlık duyan tarafın tek sorumlu görülemeyeceğini kabul etmeniz gerekiyor. İlişkinizde daha sağduyulu davranışlara yönelmelisiniz

Düzensiz çalışma sizi bunaltıyor. İş hayatınızda bu konuda problem olan kişilerle yeniden konuşma niyetiniz bu kez sonuçlar verebilir. Sert görünme çabanızla, içinizdeki yumuşaklığı saklayamıyorsunuz.

Pay sahibi olduğunuz bir satış işinde yeni gelişmeler söz konusu olabilir. Bugünlerde bütçeniz destek görmeden denkleşemeyecek gibi. Para konularında vefalı dostluklar içindesiniz.

Özellikle bazı tartışmaların inatçı, agresif unsuru olarak tanınıyorsunuz. Bazı duygusal, sert çıkışlarınıza artık kanıksanmış gibi tepki verilmesi, sizi bu konuda daha ciddi önlemler almaya yöneltmeli.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özel isteklerinizin mutlaka hayata geçmesi için çok fazla ısrarcı olmamalısınız. Bu şekilde, inatçı ve sabit görüşlü bir görüntü vermekten kurtulabilir ve kendinize yaptığınız haksızlığı görebilirsiniz. Duygusal, incinmeye açık olacağınız bir gün. Maddi konularda ani gelişmelerle karşılaşıp, hızlı kararlar vermek zorunda kalabilirsiniz.

5 Nisan 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 22:04 olana dek etkili Ay-Boşluk süresince, ister maddi ister manevi bağımız olan kişilerle alakalı konular üzerinde iç gözlemde bulunacağız. Bu gayet yararlıdır. Gerekli olanla gereksiz meseleleri birbirinden ayırmamızı sağlar. Böylece kafamızın içinde bir çok şeyin oturması mümkün olur. Saat 08:36  Merkür-Kuzey düğüm karşıtlığının anlamı,  maddi konularda dengeyi bozmamak, alışverişlerimize dikkat etmek, anlık kararlar vererek pişman olmamaktır. Şartlarımız gereği zorlanıyor olabiliriz. Ancak borcu borçla kapamak da yanlış olur. Birkaç gün boyunca,  hesabımızı bilmemizde yarar var. Saat 18:08 Güneş-Pluto arasındaki zorlu  görünüm,  parasal konularda sabırsız davranmaya yol açabilir.  Oysaki attığımız adımların kısa değil uzun soluklu olması için, bilinçli düşünmek durumundasınız.  İşbirliğine açık olmak ve ilişkileri düzgün tutmak lazım. Bunlar size para kazanmanızda yardımcı olur.  Benim önerim, şu aradaki sıkışık dönemde elden geldiğince harcamalarınızı belli bir sınırda tutmanızdır. Sorumluluklarınıza da sahip çıkmayı bilmenizdir. Piyasa koşullarını göz ardı edemeyiz. Saat 22:04 Ay-Akrep burcu geçişi, genel olarak başarılı olma arzusu verir. Etrafınızdaki dünyaya şöyle bir baktığınızda, hırslı olanların, kendi isteklerini elde etmek için her türlü mücadeleden kaçınmayanların haksız yere yükseldiklerini düşünürsünüz. Size göre böyle bir yükseliş pek hoş olmasa da, geldikleri noktaya baktığınızda şaşırırsınız. Bu saat sonrası gayet tutkulu davranır ve sevdiğiniz her şeye sahip çıkarsınız. Huzurlu, keyifli, kendimizle barışık bir Pazar günü geçirmemiz dileğimle,

5 Nisan 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, kendinizi enerjik fakat bir o kadar huzursuz hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınızla ortak fikirler üretecek ve kendinizi olumlu motive edecek çalışmalar yapacaksınız. Güçlü sezgilerinizin size destek verdiği ve çevrenizin düşüncelerini önceden kavramanıza yardımcı olmaktadır Bugün Ay ilişki konularında size özgürlük veriyor.

4 Nisan 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, yakın ilişkileriniz başta olmak üzere, önceki aylarda verdiğiniz kararları sorgulayabilir, hatta değiştirebilirsiniz. Bazı ilişkilerde ya dabirliklerinde bağlayıcı sözler verilmesi veya ilişkinin sonlandırılması gereği doğabilir. Kopuşlar söz konusu olursa, ani hareket etmek yerine olayları detaylandırmayı tercih edebilirsiniz. Hukuki konularda ise, olumlu sonuçlar alınabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bugü meydana gelecek ay tutulması önümüzdeki 1,5 ay içinde,birlikleri, ikili ilişkiler, ortaklıklar,birlikleri, adalet, hukuk, güvenlik başlıklı veya otorite konumundaki kişilerle ilgili konularda ani gelişmeleri gündeme taşıyabilir. Sayılan başlıklarda bitişler, kopuşlar veya başlangıçlar söz konusu olabilir. Değişiminin şart olduğunu düşünmemize neden olacak olaylar yaşayabiliriz. Ani olaylar, haberler, yangınlar, saldırgan kişiler, gruplar, ülkeler, patlamalar, gaz sıkışmaları, toplu eylemler, havayla veya elektrik ya da elektronik sistemlerle ilgili sıkıntılar, çöküşler, kazalar, dünya genelinde doğal afetler v.b türünde gelişmeler gündeme gelebilir. Ne olursa olsun ani kararlar almamalı ve sakinliğimizi korumalıyız. Olaylar yatıştıktan sonra adım atmak daha kolay olacaktır. Aslında 6, 10, 15 ve 21 Mart tarihli yazılarımda asıl önemli olasılıkları detaylı şekilde ele almıştım (geçen hafta yaşadığımız olaylar da malum) o nedenle tekrar etmek istemiyorum. Bu tutulma esnasında Terazi, Oğlak, Koç ve Yengeç burcunun ikinci ondalığında doğanlar veya yükselen burçları bu burçlarda olan okuyucularımız daha stresli olabilirler veya gergin ortamlara girebilirler. Ne olursa olsun sakinliklerini korumalarında fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

4 Nisan 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Terazi burcunda ilerleyen Güneş bu dönemde ortaklaşa yatırımlara ve sizi duygusal açıdan bağlayıcı koşullara işaret etmekte. Tek başına hareket etmeniz pek de kolay değil. Neyse ki Yengeç burcuna ilerleyen Mars duygularınızı daha etkileyici biçimde ortaya koyabileceğinizi ve hayata daha pozitif bakabileceğinizi anlatmakta. Bu dönemde ikili ilişkiler, ortaklıklar üzerinizde daha fazla baskı getiriyor olabilir. Özellikle geçmişten kaynaklanan hatalar yüzünden kendinizi daha fazla eleştirebilirsiniz.

5 Nisan 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İNSANLARA kolay kanıyorsunuz. Her yüzünüze güleni dost bilme huyunuzdan vazgeçin. Tatlı dille yaklaşan insanlara karşı uyanık olun.

5 Nisan 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde hüzün, melankoli ve ilişkilerinizde iletişim problemleri ile karşılaşabilirsiniz. Oysa bu geçici etkinin ardından akşamüstünden itibaren arkadaşlarınız, çevreniz ve değer verdiğiniz insanlarla ev ortamında keyifli etkinlikler düzenleyebilir, huzuru evde bulabilirsiniz. Akşam saatleri görüşmeleriniz ve aile içi iletişim açısından çok daha sağlıklı etkiler sunmakta.

5 Nisan 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek.

5 Nisan 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 36' 45" R
Ay
Boğa
10° 53' 11" R
Merkür
Başak
20° 19' 53" R
Venüs
Terazi
27° 33' 58" R
Mars
Yengeç
09° 29' 15" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 35"
Satürn
Balık
15° 03' 07"
Uranüs
Boğa
27° 05' 58"
Neptün
Balık
28° 30' 44"
Plüton
Oğlak
29° 44' 41"
Chiron
Koç
22° 15' 20"
Lilith
Terazi
09° 16' 23"
True Node
Koç
06° 37' 49"
Son Güncelleme : 21/09/2024 05:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>