Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Şaşkınlığınızı Gizleyemiyorsunuz Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Aralık 2023, Çarşamba

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, daha sabırlı ve kontrollü olmaya çalışın. Birlikteliğinize zarar verebilecek her ne varsa ondan da uzak durmanız gerekiyor. Her şeyin daha da iyiye gidebileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

Beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Enerjinizi doğru kullanmanız gereken bir süreçtesiniz. Zihinsel ve fiziksel olarak kendinizi her türlü şarta hazırlamaya çalışın. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece sorun yaşanmayacak.

Maddiyatla ilgili konularda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Fırsatlar ulaşma noktasında pek sorun yaşamayacaksınız. Harcamalar konusunda abartıdan kaçınmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendiniz için neler istediğinizi, çevresel faktörlerin ya da hayatınızdaki insanların bunu ne kadar desteklediğini düşünebilirsiniz. Size asıl zararı verenin, bu beklentinizin olduğunu fark edeceksiniz. Bugün bireysel alanlarınızı ve insanlarla olan ilişkilerinizin yerlerini yeniden tanımlamanız gerekebilir.

6 Aralık 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal bir dengesizlik hissedebilirsiniz. İçsel dünyanızda yaşadığınız karmaşa ve belirsizlik sizi huzursuz edebilir. Ancak bu dönemde önemli olan kendinize zaman ayırarak inner-self'inizi derinlemesine keşfetmek ve duygusal dengeyi sağlamaktır. İçsel huzurunuzu bulduğunuzda, dış dünyada da daha sakin bir şekilde hareket etmeyi başarabilirsiniz. Dengenizi korumak için meditasyon veya yoga gibi rahatlama yöntemlerini deneyebilirsiniz. Bu sayede, duygusal dalgalanmalarınızı daha iyi kontrol edebilir ve daha pozitif bir şekilde ilerleyebilirsiniz.

6 Aralık 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Henüz işe yeni başlamış bir Balık burcuysanız, ortamınıza uyum sağlama konusunda zorlanmayacaksınız. Evli ve çocuklu bir Balık burcuysanız kış tatili planınızı eşinizle paylaşmaya karar vereceksiniz. Arkadaş çevrenizden duyacağınız dedikodular hayrete düşüren cinsten olacak. Su tüketiminizi arttırmanızda fayda var.

6 Aralık 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişin bazı izlerini hala taşıyor olabilirsiniz. Kendinize gereksiz bir ağırlık oluşturmaktan vazgeçmelisiniz. Hayatınızı, ilişkilerinizi, çocuklarınızı düşünerek hareket ettiğinizde mutlu olacağınız seçimlere yönelmek daha kolay olacaktır.

6 Aralık 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konularda biraz daha öngörülü olmanızda fayda var. Gün içinde sevdiklerinizle birlikte yolculuklar planlayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları toparlayıp, yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Sizi uğraştıran durumlarla ilgilenmeniz gerekebilir. Akşam saatlerinde yalnız kalmak sizi daha huzurlu kılabilir.

6 Aralık 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiğiniz şeyleri yapmak, sevdiklerinizle beraber olmak için oldukça uygun bir gündesiniz. Öğrendiğiniz her şey hayatınızın geri kalanında işinize yarayabilir.

6 Aralık 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kafanı toplaman zor olabilir, bu gayet normal. Neden sürekli başkasının hızına yetişmeye çalışıyorsun? Biraz kendi zihnini ve bünyeni rahat bırakmanın zamanı gelmedi mi? Daha rahat bir güne odaklanmalısın.

6 Aralık 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Olumlu, üretken görevlere odaklanmak günün enerjisinden yararlanmanıza yardımcı olur sevgili Balık. İşbirliği için mükemmel bir durumdasınız ve aynı zamanda bağımsız olarak da çalışmalarınızda çok iyi durumdasınız. Arkadaşlıklar daha fazla sabır ve anlayıştan yararlanır. Başkalarından bir şeyler öğrenmek için iyi bir zaman olduğunu ve bir şeyler öğrenmek için tavsiyeleri uygulamak zorunda olmadığınızı unutmayın. Aslında bir görüşe katılmamak bile bazı büyüleyici iç görülere yol açabilir. Bugün, kendinizi kanıtlamak için fazla çaba harcamadan değerinizi göstermek için iyi bir gün.

6 Aralık 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün olaylara mantıklı bir yorum getirerek, çevrenize örnek olacaksınız. Karşıt fikirli kişilerle ilişkinizde temkinli davranmayı tercih ediyorsunuz. İyimserlik çabalarınızı elden bırakmayın. Gözler üstünüzde.

6 Aralık 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedefiniz, değişen koşullar nedeniyle bir kez daha ellerinizden kayıp gidiyor. Bunun moralinizi bozmasına izin vermeyin ve oturup durumunuzu enine boyuna düşünün. Belki de her şey ilk bakışta göründüğü gibi değildir ve bazı tedbirler alarak hasarı azaltmanız mümkün olacaktır. Olmasa bile şöyle düşünün: varılacak yerden ziyade yolculuktur önemli olan.

6 Aralık 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yaşamsal konularda var olan sorumluluk anlayışınızın büyük ölçüde değişiklik gösterme ihtimali var. Koşulların değişim gösterebileceği bir sürece giriyorsunuz. İstediklerinize ulaşmak için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmayın. Amaçlarınızın dışına çıkmamalı ve hata yapmamaya özen göstermelisiniz.

6 Aralık 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı hatalı davrandığınızı anladınız ama geri dönüp bir şeyleri onarma şansınız da kalmadı. Onu bırakıp ayrılırken kırıcı davranmış olmanın bedelini ağır bir şekilde ödüyorsunuz! Üstlerinize üstün performansınızı gösterebileceğiniz ve takdir edileceğiniz bir gündesiniz. Bu alandaki hiçbir fırsatı kaçırmamalısınız. Çok gerekli olan harcamalar için kendinizi sınırlandırmayın. Beslenme alışkanlığınızı gözden geçirin. Karbonhidrat ve et ağırlıklı beslenmeniz size kilo aldırıyor

6 Aralık 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 07' 02" R
Ay
Boğa
03° 23' 26" R
Merkür
Başak
19° 23' 23" R
Venüs
Terazi
26° 56' 53" R
Mars
Yengeç
09° 12' 14" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 46"
Satürn
Balık
15° 05' 21"
Uranüs
Boğa
27° 06' 27"
Neptün
Balık
28° 31' 35"
Plüton
Oğlak
29° 44' 58"
Chiron
Koç
22° 16' 34"
Lilith
Terazi
09° 13' 00"
True Node
Koç
06° 37' 29"
Son Güncelleme : 20/09/2024 17:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>