Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Planların Değişiyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Haziran 2023, Salı

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 100%

Yeni bir insan ile tanışman ve bu kişiden hoşlanman olası. Eğer sevdiğin bir kişi varsa, aranızda çok güzel bir muhabbetin yaşanması da… Aşk konusunda güzel gelişmeler ve mutluluklar seninle olacak bugün.

Uzun zamandır yaşanan durgunluk giderek yerini hareketliliğe bırakıyor. Bu da sizin motivasyonunuzu arttıracak. Önümüzdeki günlerde yoğun ama zevkli biryaşamınız olacak.

Geleceğini düşünmek sana zor gelebilir bugün. Maddi konularda ileride nasıl bir konumda olacağını hayal etmek seni zorlayabilir. Ufak adımlar atmak ve kısa süreli planlar yapmak sana daha iyi gelebilir.

Enerjini yükseltmek için keyif alacağın aktivitelere katılmak daha iyi olabilir. Dans ve grup dersleri hem hareket kabiliyetini artıracak hem de daha fazla eğlenmeni sağlayacak cinsten egzersizler olabilir. Bu konulara daha fazla özen göstermelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendine bir hediye almak için güzel bir gündesin. Kendini mutlu etmek ve sevdiğin şeylere odaklanmak sana daha iyi bir etki sağlayacak. Eğer son zamanlarda kendini yorgun hissediyorsan bu konuda bir şeyler yapmalı ve kendi enerjini yükseltmelisin.

6 Haziran 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün özellikle iletişim kanallarındaki artışlar hem yakın arkadaşlarınızla hem de akrabalarınızla ciddi konuşmalar yapmanızı gerektirecek. Hayatınıza fark yaratan yeni bir kişiyle tanışabilirsiniz. Güçlü hissettiğiniz konular ortaya çıkabilir ve muhtemelen fikirlerinizi ifade etmekten çekinmezsiniz.

6 Haziran 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Rutin işlerinin yoğunluğu gün içinde planlarını değiştirmene sebep olabilir. İlişkisi olmayan bir Balık burcuysan, gün içerisinde katılacağın seminer ya da toplantıda seni hiç olmadığın kadar etkileyecek biriyle tanışabilirsin. Evliliğinde sorunları olan bir Balık burcuysan, değer verdiğin kişiyle uzlaşmakta zorluk yaşayabilirsin. İçsel dünyanda derin duyguları keşfetmek ve ruhsal olarak beslenmek isteyebilirsin.

6 Haziran 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatı nasıl yaşamak istediğinize karar verdiğinizde buna engel ve destek olan durumları da kolayca anlayabilirsiniz. Kendi kendinize zorluklar çıkarmak yerine yönünüzü değiştirmelisiniz. Ailenizden/eşinizden doğacak bazı haklar edinebilirsiniz.  

6 Haziran 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili planları gerçekleştirmek için adım atabilirsiniz. Gün içinde rutin işlerinizi toparlayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla programlar yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda mücadele etmeniz gerekebilir. Aşkta kısıtlanmalar olabilir. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Bazı kırgınlıkları telafi etmek zor olabilir.

6 Haziran 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda sürdürülebilir bir ilişki için mantıklı olmanız gerekmekte. Bu sebepten sürdürülemez olan her ilişkinizle bağınızı koparmaya cesaretli olun.

6 Haziran 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün etrafındaki insanlar senin önderliğine daha fazla ihtiyaç duyabilir. Etrafındaki insanları idare etmek ve harekete geçirmek zorunda kalsan da bu duruma uyum sağlayabilirsin. İnsanlarla olan iyi ilişkini korumak seni ileri götürecek.

6 Haziran 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün dikkatinizi dünyevi hedeflerinize veya itibarınıza yönlendirir. Hayat şimdi ilgi odağı dışında kalmak veya belirli sorumluluklardan kaçınmak için uydurduğunuz bahanelerinize meydan okuyor. Liderlik, tanınma veya bir yükümlülüğe katılma ihtiyacı için bir çağrı olabilir. Bir ödül, mükâfat veya bir plan sizi kabuğunuzdan çıkaran bir şey olabilir. Şu anda ev ve aile hayatınıza odaklanmanız gerekiyor ancak aşırıya kaçarsanız bu durumdan faydadan çok zarar görebilirsiniz. En iyi sonuçlar için hayatın her alanında dengeyi arayın. Kendinizi tamamen kapatma tehlikesine karşı bir mücadele etmeniz gerekiyor.

6 Haziran 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızın derinliği karşısında endişeye kapılabilirsiniz. Sizi üzecek olaylardan uzak kalmaaı çalışın. Özellikle yaşadığınız ve karşılaştığınız her şeyin ince hesaplarını yapıyor olmanız, size yarardan çok zarar veriyor.

6 Haziran 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Sadece tutumunuzu değiştirerek üstesinden gelebileceğiniz bazı durumlarla karşılaşacaksınız. Her zamanki bakış açınızı bir yana bırakıp yeni bir yaklaşım geliştirin. Başkalarını suçlama konusunda temkinli davranın – siz de pekâlâ bazı yanlışlar yapmış olabilirsiniz. Çevrenizde yeni şeylere açık olursanız, kendiniz hakkında da yeni şeyler öğrenebileceksiniz.

6 Haziran 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün biraz keyifsiz olabilirsiniz ve yüksek ihtimalle evden çıkmak istemeyeceksiniz. Televizyonun karşısına yığılmak, dışarı çıkıp sosyalleşmeye çalışmaktan çok daha cazip gelebilir. Fakat arkadaşlarınız, sizi partiye gitmeye ikna etmeye çalışabilirler. Katılmak istemediğiniz hiçbir planı tartışmayın. Bu gece en iyi şekilde dinlenmek istediğinizi ve onlarla başka bir zaman eğlenceye çıkabileceğinizi arkadaşlarınıza iyice anlatın.

6 Haziran 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konularda yeni başlangıçlar yapmanın tam sırası. İçsel güvensizliğinizi yenmeli, kazançlarınız konusunda atılımcı davranmalısınız. Enerjinizin oldukça yüksek olduğu bir gün. Karşı cinsle aranızda, elinizde olmayan bir çekim gücü oluşacaktır. Olaylara olumsuz değil daha pozitif bakmalısınız. Çevrenizden çok çabuk etkileniyorsunuz.

6 Haziran 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 45' 56" R
Ay
İkizler
12° 18' 50" R
Merkür
Başak
24° 25' 12" R
Venüs
Akrep
00° 14' 56" R
Mars
Yengeç
10° 42' 37" R
Jüpiter
İkizler
20° 54' 56"
Satürn
Balık
14° 53' 31"
Uranüs
Boğa
27° 03' 45"
Neptün
Balık
28° 27' 05"
Plüton
Oğlak
29° 43' 28"
Chiron
Koç
22° 09' 53"
Lilith
Terazi
09° 31' 00"
True Node
Koç
06° 39' 06"
Son Güncelleme : 23/09/2024 10:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>