Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Sivri Dillisin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Mayıs 2023, Çarşamba

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 70%

Bugün bazı şeyleri oluruna bırakmak senin için daha iyi olabilir. Eğer sevdiğin kişi ile aranda bir mesele varsa bunu hemen çözmek için acele etmemelisin. Bazı konularda iki tarafın da zamana ihtiyacı olabilir.

Mali sıkıntılarınızdan kurtulmanız, çalışma hayatınıza veriminizin artmasıyla yansıyacak. Bundan bir ders çıkarıp, ileride böyle sorunları kafanıza takmamanız gerektiğini öğrenebilirsiniz.

Parasal konularda duygularınla hareket edebilirsin bugün. Maddi konularda karşına çıkabilecek sıkıntıları bilmene rağmen kalbin başka bir şey söylüyor olabilir. Kendine bir bütçe ayırıp onun dışına çıkmamak iyi olabilir senin için.

Stresin vücuduna etkisi biraz artabilir bugün. Ağrılara ve kasılmalara dikkat etmen gerekecek. Bol bol su tüketmek ve sakin bir ortamda bulunmak sana daha iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün etrafındaki insanların seni tam olarak anlamadığını düşünebilirsin. Karşı tarafın seni anlamasını beklemek yerine kendini ifade edebilmek için bir fırsat yaratmak ve yapıcı olmak sana çok daha iyi enerjiler verecek.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, şimdiye kadar yol gösteriniz olan kişilere dair bir sorgulama yapmadığınızı fark edeceksiniz. Bu durumda bir kabullenmişlik halinin devreye girdiğini göreceksiniz. Bu aydınlanmayla birlikte belki de ilk kez hayatınıza dair kararları kendi başınıza alacağınız bir döneme girdiğinizi anlayacaksınız.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan ya da evli bir Balık burcuysan, değer verdiğin kişiyle romantik bir akşam geçirebilirsin. Her ne kadar son günlerde karşılaştığın olaylar seni birilerine bağlı kılmış olsa da, kendi kararlarına bağlı kalmak isteyeceksin. Özellikle kalabalık bir ekiple çalışıyorsan ya da söz verdiğin arkadaşların varsa hiç ihmal etme, onları mutlaka ara. Bugün ince bir çizgide yürümen gerekebilir. Sosyal ortamında konuşmaların ile dikkat çekiyorsun ancak dilin biraz sivri olabilir. Haksızlıklara gelemediğini net bir şekilde belli ederken yakın bir dostunun kalbini kırabilirsin.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşler yolunda gitmiyorsa ya yolu ya da işleri güncellemeniz gerekebilir. Zamanınızı ve emeğinizi harcadığınız bir alandan vazgeçmek yerine burada gelişmeyi tercih etmelisiniz. Sorumluluklarınızın artması organizasyon vebitiricilik konusundaki yeteneklerinizi göstermek için iyi bir fırsat olabilir.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi endişelendiren konular daha fazla gündeminizi meşgul edebilir. Borç ve alacaklarınızla ilgili konularda finansal destek alabilirsiniz. Banka işlerinizi bitirmek için uygun bir gün olmayabilir. Sorumlu olduğunuz konularda sıkışıklıklar meydana gelebilir. Yaşadığınız olayların sağlığınızı bozmasına izin vermemelisiniz.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularda dikkatli davranabilirseniz gelirinizi katlama imkanı bulabilirsiniz. Var olan projelerinizi güçlendirmeli ya da yarım kalan işlerinizi bitirmek faydalı olacaktır.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnsanlara yardımcı olmak isteyeceğin bir gün olabilir bugün. En ufak hareketinle bile yardımcı olmak sana iyi gelebilir o yüzden. Bu durumu sevdiklerinin yanında olup onlara destek olmak için kullanabilirsin, çevrendeki insanlara yarar sağlayabilirsin.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni başlangıçlar, umutla ışıldayan gözler ve bir sürü yetenek. Bugün burcunuzun tüm özelliklerini ortaya koyuyorsunuz. Önünüze çıkan sürprizlerden ve ani gelişmelerden en iyi şekilde yararlanmak için, bu rüya gibi halinize takılıp enerjinizin tükenmediğinden emin olun, bunun yerine fikirlerinizi kâğıda veya eyleme geçirin ve test edin. Aklınızı ve kalbinizi dengeleyin ve buna göre hareket edin. Bunu yaparken imkânsıza inanmaktan vazgeçmenize gerek yok. Yalnızca kendinizi madden ve manen çok kolay kırılabilir bir noktaya getirmemeniz gerekiyor. Hayalleriniz yoksa nereye koşacaksınız?

31 Mayıs 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlarınız arasında gözünüze farklı gelen kişilerle duygusal bağlarınızı güçlendirme adına, başarılı çalışmalar içine gireceksiniz. Orijinal fikirlere her zaman açıksınız. Bugün, hareketli ve neşeli bir gün sizi bekliyor.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde sanki her şey üzerinize geliyor. İş arkadaşlarınızdan gelen yardım tekliflerini kabul edin, önünüzde duran dağ gibi birikmiş işlerin daha makul parçalara bölünmesini sağlayacaklar. Özel hayatınızda bazı sorunlar yaşıyorsunuz. Bugün tatsız durumlarla karşılaşsanız bile moralinizi bozmayın. Biraz bekleyin, bazen çözüm tamamen sizin kendi içinizden gelir. Sağlığınızla ilgili hiçbir fiziksel belirtiyi hafife almayın. Sorunların köküne inin!

31 Mayıs 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayatınızın belli alanlarında bazı aksaklıklar yaşanıyor olabilir. Bu aksaklık ne olursa olsun, anahtar kelime "sabır" olacak bugün. Bir şey için yirmi dakika sırada beklemeniz gerekiyorsa, bekleyin. Bu vakti, düşüncelerinizi düzene sokarak, yarını planlayarak ya da bir e-posta yazarak değerlendirebilirsiniz. İşlerin planladığınız gibi gitmemesi bugünden azami verim alamayacağınız anlamına gelmez.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ailenizin sizinle ilgili düşüncelerine karşı gelmeden önce biraz daha mantıklı olmayı ve onlarında duygularına hak vermeyi öğrenmelisiniz. Bugün, kardeşlerinizle birlikte ideallerinizi ortaya çıkaran konular üzerinde yoğunlaşabileceksiniz. Fakat, siz her zaman, kendi bireyselliğiniz korumakta direniyorsunuz.

31 Mayıs 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 50' 01" R
Ay
İkizler
13° 16' 21" R
Merkür
Başak
24° 32' 56" R
Venüs
Akrep
00° 20' 00" R
Mars
Yengeç
10° 44' 55" R
Jüpiter
İkizler
20° 55' 09"
Satürn
Balık
14° 53' 13"
Uranüs
Boğa
27° 03' 41"
Neptün
Balık
28° 26' 58"
Plüton
Oğlak
29° 43' 26"
Chiron
Koç
22° 09' 42"
Lilith
Terazi
09° 31' 28"
True Node
Koç
06° 39' 08"
Son Güncelleme : 23/09/2024 12:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>