Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Çevrene Danışıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Haziran 2023, Perşembe

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 70%

Bir süredir tanıdığın bir insana karşı bazı hislerinin olduğunu fark edebilirsin bugün. Bu kişi ile iletişim kurmak ve onu daha iyi tanımaya çalışmak sana daha iyi gelecek. Kendi hislerini anlamak için kendine biraz zaman tanıyabilirsin.

İş hayatınızda ilişki sorunlarınız var. Bu ilişkilere daha fazla katlanmak istemiyor gibisiniz. Yaptığınız başvurulardan yanıt gelmemesi umudunuzu kırmamalı. Yakında yüzünüz gülebilir.

Maddi konularda etrafındaki insanlarla fikir ayrılıklarına düşebilirsin. Ancak bu durum eline para geçmeyeceği anlamına gelmiyor. Herkesten farklı bir yol izlemek seni güzel bir başarıya götürebilir bugün.

Gün içerisinde enerjini yüksek tutmak ve istediğin şeylere daha rahat odaklanabilmek için hareket kabiliyetini artırman gerekiyor olabilir. Daha fazla egzersiz yapmak ve kaslarını çalıştırmak sağlığın için iyi bir adım olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün halletmen gereken meseleler için çok fazla zaman ve çaba sarf edebilirsin. Halledilmesi gereken sorumluluklar için koşuşturman yorulmana sebep olacak. Bazı işleri günün erken saatlerinde halletmen sana daha iyi gelebilir.

1 Haziran 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, son birkaç gündeki fiziksel ve duygusal stres nedeniyle bugün kendinizi biraz gergin hissedebilirsiniz. Mümkünse bugün sakin olmaya çalışın. Çok meşgul olmanın veya yeni projelere başlamanın günü değil. İletişimsizlik üzüntüye neden olabili. Bu yüzden soğukkanlılığınızı korumaya çalışın. Sorunlarınızı kendi kafanızda büyütmeyin. Başa çıkamayacak hiçbir şey ortaya çıkmayacak.

1 Haziran 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gökyüzünde karışık gündem sürerken etrafında olan bitene karşı duyarlılığın devam ediyor. Canını sıkan olaylarda dahi savunma geliştirmekte zorlanıyor olabilirsin. İçindeki enerjiyi paylaşmak, yardımcı olmak ve sevdiklerine destek vermek seni mutlu edebilir. Aynı zamanda, kendi problemlerini çözmek için başkalarından yardım almanın da önemli olduğunu fark edebilirsin.

1 Haziran 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yürüyüş ve tempolu sporlarla, nefes egzersizleriyle yaşam kalitenizi arttırabilir. Bu noktada engellendiğinizi düşünüyorsanız bu engeli kaldırmak için adım atmalısınız. Sağlığınızın hem yaşam koşullarınıza hem de işinize gölge düşürmemesi için önlem almalısınız.

1 Haziran 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde farklı konulara ilginiz kayabilir. Kendinizi geliştirmek için planlar yapabilirsiniz. Kişisel konularda mücadelenizi ortaya koyabileceksiniz. Yabancılarla ilgili konular sizi meşgul edebilir. Gün içindeki karışıklıklar nedeniyle zorlanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda dikkatinizi toplamalısınız.

1 Haziran 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sabırlı olmak zor olsa da sabrınızın sonunda getirdiği büyük karı görebileceksiniz. Mesleki konularda kendinizi geliştirmenizi içeren konular gündeme gelebilir.

1 Haziran 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendini duygusal olarak daha da rahatlamış hissedeceksin. Sevdiklerinin de yardımıyla işlerine daha rahat odaklanabileceksin genel olarak. Seni tutan sıkıntılar olmayınca ne kadar özgür olduğunu fark edebilir ve günün keyfini daha rahat çıkarabilirsin.

1 Haziran 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün etkileşimlerinizden, projelerinizden ve deneyimlerinizden daha derin bir tatmin aramaya meyillisiniz. Biraz araştırma, inceleme veya analiz yapmak için güçlü bir çekim duyabilirsiniz. Detaylara inmekten ve meseleler hakkında daha fazla düşünmekten mutlusunuz. Motivesiniz, meşgulsünüz ve her şey için hazırsınız. Üretme ve düzenleme arzunuzla temas halindesiniz ancak bir kişi veya ilişki hakkında daha fazla bilgi edinme arzusu da bugün aktif olabilir. Kendinizi daha derin bir düzeyde anlamak için yer açmak önemlidir ve şimdi bunu yapmak için fırsatlar ortaya çıkıyor. Bu, özellikle ileride almak zorunda kalacağınız kararlar için oldukça önemli bir adım olabilir.

1 Haziran 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşinizle ilgili gecikmeler yüzünden eleştirilebilirsiniz. Buna neden olan etkenin de size hiçbir yararı olmadığını görüyorsunuz. Yoğunyaşamınızı, seyahat düşlerinizle dengelemeye çalışıyorsunuz. Kendinize zaman ayırın.

1 Haziran 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerekgerekse özel hayatınızda, sosyal çevrenizle son derece uyumlu bir ilişki içerisindesiniz. Bu rahat ve elverişli dönemi insanlarla sosyal bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Böylece, gelecekte bu kadar keyifli olmayabilecek dönemler için de hazırlık yapmış olursunuz.

1 Haziran 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat konularıyla ilgilenebilirsiniz. Sağlık sorunlarınız nüksedebilir. Gününüz şahane geçsin.

1 Haziran 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevresel çatışmalardan uzak yaşamak isteyebilirsiniz. Fakat, isteklerinizden ve fikirlerinizden ödün vermediğiniz için, karmaşalar; her zaman gelip sizi buluyor. Bugün, yakın ilişkilerinizde faklı istekler peşindesiniz. Kendi düşüncelerinize, onlardan destek bekliyorsunuz. Sizi zorlayacak olaylar yaşayabilirsiniz..

1 Haziran 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 47' 34" R
Ay
İkizler
12° 41' 51" R
Merkür
Başak
24° 28' 18" R
Venüs
Akrep
00° 16' 58" R
Mars
Yengeç
10° 43' 32" R
Jüpiter
İkizler
20° 55' 01"
Satürn
Balık
14° 53' 24"
Uranüs
Boğa
27° 03' 43"
Neptün
Balık
28° 27' 02"
Plüton
Oğlak
29° 43' 27"
Chiron
Koç
22° 09' 49"
Lilith
Terazi
09° 31' 11"
True Node
Koç
06° 39' 07"
Son Güncelleme : 23/09/2024 11:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>