Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Hareket Alanın Büyüyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Mayıs 2023, Cumartesi

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 90%

Hoşlandığın kişi ile aranın açılmasına müsaade etmemen gerekecek bugün. Bu kişi ile aranda gereksiz yere yanlış anlaşılmaların olabileceğini göz önünde bulundurmalı ve iletişiminizi temiz tutmalısın.

Daha ciddi işler, diye tanımladığınız hedefleriniz biraz risk taşıyor. İş hayatınızdaki dostlukları çok önemsiyorsunuz. Arkadaşlarınızla yaşadığınız dayanışma işlerin daha kolay yapılmasını sağlıyor.

Maddi konularda dürüstlük ve açık olmak senin için önemli bir konu. Ancak bugün etrafındaki kişiler bu dürüstlüğü kendilerine hakaret olarak algılayabilirler. O yüzden parasal konularda kendi fikirlerini kendine saklamalısın bugün.

Egzersiz rutini, iyi bir öz disiplin ister. İyi bir öz disiplin de egzersiz rutinine sadık kalarak desteklenir. İkisi de birbirinin vazgeçilmez bir parçasıdır yani. Bugün rutinine sadık kalmak ve hareketlerine dikkat etmek kendini çok daha iyi hissetmeni sağlayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün isteklerini elde etmek için daha iyi bir enerjiye sahip olacaksın. Bazı konularda hakkını savunmak ve istediğin gibi bir sonuç elde etmek için gereken özeni gösterebileceksin. O yüzden senin için önem taşıyan konulara odaklanmalısın bugün.

6 Mayıs 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugünve kariyer anlamında bazı eksikler yaşayabilirsiniz. Bu durum ruh halinizin doğrudan bozulmasına neden olabilir. Kendinizi ifade etme konusunda zorlandığınız bir gün içindesiniz. Bu süreci kendiniz açısından daha az hasarla atlatmak için durumları kapsamlı bir şekilde değerlendirmeyi deneyebilirsiniz.

6 Mayıs 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişisel kazançlarını arttırmak adına toplantılar yapabilir, gruplar içerisine girerek dostlarından destek almak isteyebilirsin. Yapmak istediklerini hayata geçirirken ön yargılarını bırakacaksın. Kimsenin bilmediği bir konuyu duymak seni huzursuz edebilir. Akşam saatlerinde ilginç bir telefon alabilirsin.

6 Mayıs 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İnsanların sizi nasıl gördüğünü önemsemek kendi gerçekliğinizden uzaklaşmanıza neden olabilir. Bunun doğru sınırını bulmalısınız. Yapabileceklerinizin farkında olup yapamayacaklarınız, yapmak istemedikleriniz konusunda bir uzlaşmaya gitmenizde fayda var.

6 Mayıs 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel yaratıcılığınızı ve merakınızı olumlu yönde ortaya koyabilirsiniz. Yeni ya da yabancı kişilerden gelen fikirler de olabilir.

6 Mayıs 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk konusunda kendinize şans vermek isteyebilirsiniz. Kendinizi karşınızdakine dürüst bir şekilde ifade etmek, adeta içinizi dökmek isteyeceksiniz.

6 Mayıs 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendini bir şekilde yetersiz hissedebilirsin. Sürekli bir arada kalmışlık, sürekli bir gerginlik hissetmen olası. Bu negatif ruh halinden çıkabilmek günün önceliği olabilir. Dikkatli olmalısın.

6 Mayıs 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayal kırıklıklarınızı kendinize saklamak bugün en iyisi gibi görünebilir ancak çevrenizdeki insanlar muhtemelen üzgün olduğunuzu fark edebilirler. Aşamalı bir şekilde açılmak gerginliğinizin bir kısmını azaltabilir. Bazı sırları açığa çıkarttıktan sonra ne olacağını kontrol edemezsiniz ancak muhtemelen beklediğiniz kadar korkutucu olmayacak. Her ne olursa olsun, altından kalkmak için gereken her şeye sahipsiniz. Kendinizi daha güvende hissetmek için güvendiğiniz insanlarla başlayın ve onlardan da fikir alın. Şaşırtıcı derecede ise yarar çözüm önerileriyle karşılaşabilirsiniz. Her şeyin yoluna gireceğinden emin olun.

6 Mayıs 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Önemli olan isteklerinizi doğru bir şekilde ayarlamanızdır. Bulunduğunuz alanlarda kendinizi ifade edebilecek konuşmalar yapacak ve birçok dostluk kuracaksınız. Bugün konuştuğunuz kişileri kolayca etkileyebiliyorsunuz.

6 Mayıs 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ruh ve beden sağlığınız bundan daha iyi olamazdı. Bu anı ziyan etmeyin; fikirlerinizi ele alın ve hayata geçirmeye başlayın. Aynı hedefleri paylaşan ve takım olarak ilerleyebilecek olan destekçiler kazanacaksınız. Bu sayede bugün özellikle verimli çalışabilecek ve hedeflerinize nihayet yaklaşmanızı sağlayacak büyük adımlar atabileceksiniz.

6 Mayıs 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çevrenizdeki bir kişinin, sizin sözünüze güvenmemesi nedeniyle kırgın olabilirsiniz. Ancak bazı insanlar sözlere değil, kanıta bakar. Bunu kişisel bir mesele olarak görmemelisiniz. Eğer karşınızdaki kişiye sunabileceğiniz bir kanıt varsa, bunu paylaşmaktan çekinmeyin.

6 Mayıs 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaratıcılığınızı mükemmel kullanacağınız bir gün. Planladığınız çalışmalar için gerekli desteği alacak ve enerjinizi sizinle aynı paralellikte düşünen kişilerle paylaşacaksınız.Yarım kalan işlerinizi tamamlamak için gerekli zamanı yaratmalısınız. Periyodik tembelliklerinizin dışında her şeyi yaşama dökebiliyorsunuz. Baş bölgenizin hassas olduğu bir gün.

6 Mayıs 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
01° 09' 60" R
Ay
İkizler
17° 56' 28" R
Merkür
Başak
25° 10' 46" R
Venüs
Akrep
00° 44' 53" R
Mars
Yengeç
10° 56' 10" R
Jüpiter
İkizler
20° 56' 12"
Satürn
Balık
14° 51' 45"
Uranüs
Boğa
27° 03' 19"
Neptün
Balık
28° 26' 24"
Plüton
Oğlak
29° 43' 16"
Chiron
Koç
22° 08' 51"
Lilith
Terazi
09° 33' 44"
True Node
Koç
06° 39' 14"
Son Güncelleme : 23/09/2024 20:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>