Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Heyecanlısın! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Haziran 2023, Çarşamba

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk konularında güzel bir enerjin olacak. Eğer bir ilişkin varsa, aranızda keyifli ve anlamlı sohbetler olabilir. Eğer bir ilişkin yoksa, yeni bir insan ile çok güzel konuşmalar yapabilirsin. Bu güzel enerjiyi iyi değerlendirmelisin bugün.

Sizden süratli bir tempo bekleniyor. Bu enerjiyi kendinizde bulacaksınız.. Özel yaşamınız nedeniyle işlerinizi ihmal etmek durumunda kalmanızı, çevrenizdekiler anlayışla karşılayacaklar.

Bugün parasal konularda ortak fikirler üretmek ve ortak kararlar almak sana daha güzel kazançlar sağlayabilir. Eğer bir masrafa girilecekse bu sorumluluğu bölüşmek hem sana hem de ortak karar aldığın kişilere iyi bir sonuç verebilir.

Güzel bir egzersiz programı oluşturmak vücuduna daha iyi etkiler sunabilir. Kendini çok fazla yormak ile düzgün bir egzersiz programı arasındaki farkı gözlerinle görmen gerekecek. Bu konularda yeniliklere gidebilirsin bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendini geliştirebileceğin konulara odaklanabileceksin. Kendine zaman ayırmak ve yeni şeyler öğrenmek hem kariyerin için hem de genel olarak hayatın için sana daha güzel bir bakış açısı sunabilir bugün.

7 Haziran 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, rhavada uçuşan tüm bilgiler ve kalbinizde çalkalanan tüm duygular varken yere basmak zor olabilir. İşleri fazla ciddiye almamaya çalışın. Bugün durumları daha yüzeysel bir şekilde değerlendirmek rahatlamanıza yardımcı olur.

7 Haziran 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aynı bölümde çalıştığınarkadaşından işle ilgili yeni bir teklif alabilir ve bu duruma fazlasıyla heyecanlanabilirsin. Yeteneklerini ortaya koyma fırsatı bulabileceğin buteklifiyle kendine yeni bir yol haritası çizebilirsin. Kendi iç dünyanı keşfetmek, yalnız kalmak ve kendinle baş başa kalmak seni dengeleyebilir. Sanatsal veya spiritüel aktivitelere yönelmek, psikolojik olarak da rahatlama sağlayabilir.

7 Haziran 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hislerinizi paylaşmak, yardım istemek ve hayatınızda bu durumları olağan hale getirmek için bir adım atmalısınız. Yaşantınızı kurmak istediğiniz temelleri doğru oluşturduğunuzda hiçbir yalnızlık sizi olumsuz yönde etkilemeyecektir. Haklılığınızın anlaşılması enerjinizi yükseltebilir.

7 Haziran 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sosyal gruplar içinde olacağınız bir gündesiniz. Gelecek ümitlerinizi gerçekleştirmek için rahatça aksiyon alacağınız zamanlar var. İlgilendiğiniz işlerle ilgili riske girebilirsiniz. Gün içinde olası tartışmalara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Akşam saatlerinde sevdiğinizle birlikte zevk aldığınız programlar yapabilirsiniz.

7 Haziran 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sabit kalmak yerine hayatın bir miktar sizi savurmasına izin verin böylelikle ilhamınız ve mutluluğunuz artacaktır. Maddi konularda bereketleneceksiniz.

7 Haziran 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün içindeki çocuğu dinlemek isteyebilirsin. Hayatından daha çok zevk almak için hayata içindeki çocuğun gözüyle bakman daha doğru olacak bugün. Eski beklentilerine dönebilir, geleceğini nasıl yönlendirmek istediğini daha taze bir bakış açısıyla değerlendirebilirsin.

7 Haziran 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün sizde farklı fikirlerinizi kabul eden veya benzer düşünen insanlarla birlikte olma arzusu uyandırıyor. Olumlu hedeflere, hayallere ve dileklere odaklanmak memnuniyetle karşılanabilir. Çılgın bir fikri veya kişisel ilgi alanlarını takip etmekten muhtemelen keyif alacaksınız. Kişisel çıkarlar ve amaçlar etrafında dönen sohbetler odak noktası olabilir. Zihinsel olarak odaklanmakta zorlanmıyorsunuz ve mevcut görevlerinize hoş bir şekilde bağlı hissedebilirsiniz. Ayrıca, insanlar sizi ciddiye alıyor, tavsiye ve cevaplar için sizi arıyor. Yeni bir proje için taahhütte bulunulabilir veya bir akrabanıza veya tanıdığınıza yardım edebilirsiniz. Planları takip etmek kolaydır ve kendinizi düzenli hissedersiniz.

7 Haziran 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlık ilişkilerinizde dengeli olmak zorundasınız. Aşk ve dostluk kavramlarını karıştırmamalısınız. Seçimlerinizde her zamankinden daha dikkatli davranmalısınız. Engellerin sizi etkilemesine asla izin vermemelisiniz.

7 Haziran 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sabrınızı zorlayacak durumlarla karşılaşacaksınız. Kendi kapasitenizden şüphe etmemeniz önem taşıyor. Koşullarınızı değiştirmek için gereken güce sahipsiniz. İşyerinde güçlüklerle karşılaşırsanız, kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın ve sorunları çözmenin en iyi yolunu arayın. Engeller, ders alabilmemiz için karşımıza çıkarlar. Bu zamanı olumlu bir şekilde kullanın ve gereken becerilerinizi iyileştirin.

7 Haziran 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün duygusal olarak yalnız hissedebilirsiniz. Ruhsal çalışmalar yapmak, arkadaşlarınızla zaman geçirmek ruhunuzu besleyecektir. Gündelik hayat akışınızda aksilikler gerçekleşebilir. Sağlığınıza dikkat etmenizi tavsiye ediyorum. Gününüz harika geçsin.

7 Haziran 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, her türlü sosyal ilişkilere açıksınız. Kalabalık ortamları tercih ediyorsunuz. Paylaşım ve işbirliği önem kazanacaktır. Dışa dönük yönleriniz tatmin ederken, duygusal ilişkilerinizi ihmal edebilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişiye karşı sorumluluklarınızı yerine getirme konusunda dikkatli davranmalı ve onu üzmemelisiniz.

7 Haziran 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 43' 29" R
Ay
İkizler
11° 44' 15" R
Merkür
Başak
24° 20' 34" R
Venüs
Akrep
00° 11' 53" R
Mars
Yengeç
10° 41' 14" R
Jüpiter
İkizler
20° 54' 48"
Satürn
Balık
14° 53' 42"
Uranüs
Boğa
27° 03' 48"
Neptün
Balık
28° 27' 09"
Plüton
Oğlak
29° 43' 30"
Chiron
Koç
22° 09' 59"
Lilith
Terazi
09° 30' 44"
True Node
Koç
06° 39' 05"
Son Güncelleme : 23/09/2024 09:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>