Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Mayıs 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sorunlarınızda kendi dışınızda sırdaşlar edinmeyi ve onlardan etkilenmeyi sakıncalı görüyorsunuz. Fakat bu bakışın tek taraflı olması, sorunların çözümünde bir işe yaramıyor.

Çok hazırlandığınız bir toplantının içinde olacak, ama amaçladığınız kazanımların azını elde edebileceksiniz. Bugün can alıcı bir sorunu halledeceksiniz. Çok umutlu olmadığınız bir sorunda şans size çok yardım edecek.

Bugünlerde, akraba içindeki büyük bir satış işinin haberiyle umutlarınız yeşerebilir. Korktuğunuz ödemelerin günü yaklaşırken, önümüzdeki günler içinde de yeni masraflar görünüyor.

Dayanağı olmayan bazı bilgilerle yetinip bir sorununuzdan kurtulmak istiyorsunuz. Oysa bu sorun aceleci davranmanızı gerektirecek kadar yakınınızda değil.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kişisel sorunlarınızı yaygınlaştırma yanlısı değilsiniz. Bu, sizi dönemsel yalnızlıklara sokabiliyor. Sırdaş yoksunluğu çektiğiniz şeklindeki düşüncelerinizi yeniden gözden geçirmeniz gerekiyor. Arkadaşlık ilişkilerinizde tıkandığınız konularda alacağınız destekler, beklenenin üzerinde olacak. Ev ortamınızda yenilenme girişimlerinizde maddi engellere takılabilirsiniz.

7 Mayıs 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 01:58  Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde, bugünümüz ve yarınlarımızda yanımızda olacak bir insan arıyoruz. Bu açıdan hayata baktığımızda güvenecek birini  bulmanın zor olduğunu düşünebiliriz. Saat 05:11-19:35  arasında Ay-boşlukta ilerleyecek. Etrafımızda olan bitene ve içinde bulunduğumuz duruma bir bakalım. İnatçı davranmayalım. Güvencemizi önemseyelim. Bir şeyleri kafamıza takıp,  altında bir şey aramayalım. Ancak bastığımız yeri de bilelim. Saat 10:17 Ay-Chiron arasındaki huzur ve güven verici olumlu görünüm, duygu dünyanızla alakalı konularda ise, inişli çıkışlı olan hislerinizi belirli bir noktaya odaklayarak mantıklı kararlar vermeniz mümkündür. İletişim anlamında en iyi kontak kuracağınız alan, yakın çevre ilişkileridir. Hiç kimsenin huzuru kaçırması mümkün olmaz. Saat 16:03 Güneş-Pluto arasındaki olumlu görünüm sizi  dirençli kılıyor ve ne yönde ilerlemesi gerektiğini bilmesini sağlıyor. Şu aralar çevre, eğitim,girişimleri, yakın akrabalarınız ve parasal konularda güven içinde yaşama arzunuz bir hayli önemliyse, bu görünüm güçlendiricidir. Değerli bulduğunuz, size huzur veren her şeyi özlersiniz. Özellikle eski günleri, aileniz, düzeninizi yeniden kuvvetlendirme arzunuz yükselir. Bu enerji size destektir. Hayatın zorluklarına dayanabilme ve ayakta kalabilme gücü verir. Saat 19:35 itibariyle Ay-İkizler burcu geçişinde, düşüncelerimizi ev içinde, ailemizle ilgili konularda dile getirebiliriz. Konuşmak, haberleşmek akşam saatlerinde bir hayli etkili olabilir. İşlerimizi olumlu şekilde halledebilmemiz dileğimle,

7 Mayıs 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güzel ve olumlu duyguların kişisi olduğunuz için, kaybettiğiniz fırsatları bir kez daha düşünebilirsiniz. Bugün bulunacağınız ortamlarda duygusal yönleriniz ortaya çıkabilir ve huzursuzluk duyabilirsiniz. Çevrenizde sizi seven arkadaşlarının olumlu destekleri sayesinde, bugün bir çok problemlerinizin üstesinden kolay bir şekilde gelebileceksiniz

7 Mayıs 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, iletişim, pazarlama, halkla ilişkiler, kısa seyahatler, ziyaretler, bilişim alanlarında olumlu günler. Destek toplamanız veya istediğiniz alanlarda ilerlemeniz zor olmayacaktır. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bugün Boğa burcunda meydana gelecek Yeni Ay(+/- 15 gün), kısıtlandığımız veya köşeye sıkıştığımız konuların üstesinden gelmemizi sağlayacak olanakları önümüze taşıyabilir veya görmemizi sağlayabilir. Bu sayede maddi, manevi, kişisel veya ruhsal anlamda ilerlememiz kolaylaşabilir. Yeni Ay'ın Boğa'da olması, parasal konular, masraflar, alacak verecek meseleleri, toprağa, istikrara, güvenliğe veya gayrimenkul başlıklı konulara yönelik yeniliklerin ön plana çıkacağı bir süreci akla getiriyor. Kişisel zevkler, sahip olduğumuz değerler, sanat, doğa, toprakla ilgili konular veya sevdiklerimizle ilgili başlıklarda somut ve kalıcı adımlar atmak isteyebiliriz, ama bu kadar çok gezegenin geri harekette olduğunu düşünürsek yeni başlangıçlar yapmak için Haziran sonunu beklemek daha doğru olacaktır. Mayıs doğumlu Boğa'lar başta olmak üzere, Ocak doğumlu Oğlak ve Eylül doğumlu Başak burçları için fırsatlara ve çeşitli olanaklara açık, olumlu ve keyifli günler. Ancak, her burç olumlu gelişmelerden nasibini alıyor olacak merak etmeyin. İyi değerlendirmemiz gereken bir süreçteyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

6 Mayıs 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizle ilgilenmek, ziyaretler yapmak açısından güzel olanaklar var. Başkalarından yeni şeyler öğrenebilirsiniz.

7 Mayıs 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Alacağınız ani bir para sizi çok mutlu edecek. Uzun zamandır mali sıkıntılarla savaş halindeydiniz. Aileniz mutlu olmanız için her şeye evet diyor ama onları da düşünmelisiniz.

7 Mayıs 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca topluluklar içerisinde ve kariyerinizle ilgili konularda kendinizi en iyi şekilde ifade ederken, güçlü, motive ve istediğini elde eden bir enerji sergileyerek insanların dikkatini çekeceksiniz. Akşam saatlerinde duygusal incinmelere açık, geçici motivasyon kayıplarına uğrayabileceğiniz, dinlenmeye zaman ayırmanız gereken bir zaman dilimi sözkonusu olacak.

7 Mayıs 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Etkili arkadaşlarınızhayatında sizinle güç birliği içine girebilirler. Onlardan aradığınız gücü alabilirsiniz. Aynı zamanda beraber etkin bir şekilde işlerin üzerine düşebilirsiniz.

7 Mayıs 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Boğa burcunda gerçekleşen Yeni Ay sayesinde sosyal ilişkiler, satış, pazarlama ve medya işleri, haberleşme ve eğitim konularında yapmış olduğunuz başlangıçları sabitleme açısından önemli fırsatlara sahipsiniz. İnsanların güvenini kazanmak ve onları uzun süre hayatınızda tutmak ve takdirlerini toplamak için olumlu enerjilere sahipsiniz.Genel olarak ise; Boğa burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ile birlikte, Koç burcunda başlattığımız ne varsa o konu üzerinde somut, gerçekçi ve maddi konuları da işin içine katarak geleceğimizi planlayacağımız bir sürece giriyoruz. Koç burcunun o atılgan, yerinde duramaz, direkt ve saldırgan enerjisi, biraz olsun yumuşamaya başlayacak. Daha sakin olacak ve adımlarımızı daha dikkatli ve temkinli atmaya çalışacağız.Bu Yeni Ay maddi planlarımızın, bütçemizin, projelerimizin dayanacağı maddi koşulları gözden geçirmemiz için güzel bir fırsat olacak. Temel anlamda; güvenlik arayışı içinde olacağız ve kendimizi bazen karmaşa içinden çıkma ve rahat ettiğimiz alanlara kaçma eğilimini içinde hissedeceğiz. Kısacası Boğa burcunun tembelliğe yatkın ve rahatına düşkün doğası biraz durup, yorgunluk atmak isteyeceğimiz bir ruh hali yaratabilir. Bu Ay dengeli ve tutarlı davranmamız gerektiğini hissedeceğiz. Bunu başarabilmek için gerekli olan enerjiler de gökyüzünde mevcut.Güneş ve Ay'ın Boğa burcunda bir araya geldiği bu Yeni Ay döneminde, maddi ve manevi anlamda değer verdiklerimizin neler olduğunu tekrar gözden geçirip sahip olduklarımızın varlığından mutlu olmayı denemeliyiz. Bir sonraki Akrep burcunda gerçekleşecek Dolunay'a kadar maddi hırslara kapılmadan, katı bir tutum takınmadan, benliğimizi bencillikten arındırıp, tutkularımızın kontrolden çıkmasına engel olmalıyız. Bunu başarırsak Dolunay döneminde maddi kaynaklardan, maddi paylaşımlarımızdan ve duygusal bağlarımızdan kaynaklanan negatif deneyimler yaşamaktan kaçınır ve bilincimizde açılacak farkındalık kapısını olumlu bir ruh hali ile açabiliriz.

7 Mayıs 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

7 Mayıs 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 41' 38" R
Ay
Boğa
12° 06' 37" R
Merkür
Başak
20° 29' 10" R
Venüs
Terazi
27° 40' 03" R
Mars
Yengeç
09° 32' 03" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 52"
Satürn
Balık
15° 02' 45"
Uranüs
Boğa
27° 05' 53"
Neptün
Balık
28° 30' 36"
Plüton
Oğlak
29° 44' 38"
Chiron
Koç
22° 15' 08"
Lilith
Terazi
09° 16' 56"
True Node
Koç
06° 37' 53"
Son Güncelleme : 21/09/2024 07:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>