Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Yeni Başlangıçlara Odaklanıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Haziran 2023, Perşembe

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 60%

Aşk konusunda kafan karışıksa fikirlerine değer verdiğin arkadaşlarından destek alabilirsin. İçini sıkan mevzuları seni seven insanlarla paylaşman sana daha güzel çözümler getirebilir bugün.

Kendinizi aşmak istiyorsunuz. Sizi engelleyen tek olgu, çabalarınızın yetersiz karşılığı. Zaman, zaman güç kararların başında yalnız kalmanız sizi ürkütüyor. Bu duruma alışmanız gerekecek.

Parasal konularda kendi başına adımlar atmak bugün zor olabilir. Etrafındaki insanların fikirlerini almak isteyebilirsin. Ancak günün sonunda parasal konularda senin kararların daha önemli olacak.

Vücudunu rahatlatmak ve kendine vakit ayırmak sağlığın için iyi bir etkiye sahip olacak. Masaj ve kasları esnetme gibi konular gündeme gelebilir. Ağrılara ve tutulmalara karşı erkenden önlemler alabilirsin bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün maddi konularda kendin için yapacağın harcamalar sana gereksiz masraf olarak gelebilir. Ancak kendine öncelik vermeli ve ihtiyaçların için daha dikkatli olmalısın. Masraflar ve harcamalar konusunda kendine biraz şans tanıman gerekecek.

8 Haziran 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İçinde bulunduğunuz bir ikilemle ilgili herkes bambaşka fikirler veriyor olabilir. Siz de her taraftan çekiştirildiğiniz için bir türlü düşüncelerinizi açıklayamamış olabilirsiniz. Böyle zamanlarda size doğru gelen ne ise onu savunun. Elbet sizin savunmanızdan etkileneceklerdir.

8 Haziran 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, hedeflerine uygun kişilerle bir araya gelebilir ve projelerinle ilgili olumlu konuşmalar gerçekleştirebilirsin. Kaygılarını bir kenara bırakıp hayallerine sırt çevirmemen gerektiğini fark edeceğin olaylara tanıklık edeceksin. Yeni başlangıçlara odaklanman ve hayallerini takip etmen seni mutlu edebilir. Maddi konularda daha dikkatli olman gereken bir süreçte olabilirsin, ancak yeni fırsatlar seni bekliyor olabilir.

8 Haziran 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeteneklerinizi kullanamıyor olmak onlara sahip olmadığınız anlamına gelmez. İyi olduğunuz alanlarda ilerlemek, geliştirilmesi gereken yönlerinizi bulmanıza yardımcı olabilir. Bugün yeni kararlar alın ve kendinizi sıkıştırdığınız yerden yine kendi çabanızla çıkacağınızı hatırlayın.

8 Haziran 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi hapseden koşullar oluşabilir. Gizli kalmış durumlardan dolayı kayıplar yaşayabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde fazla kabullenir olduğunuzu düşünebilirsiniz. Karşınızdaki olgunlaşma içinde bulabilirsiniz. Kendi iç dünyanızla ilgileneceğiniz zamanlar içindesiniz.

8 Haziran 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevgili Balık burcu, bir dilek dile ve evrenden yedi gün içinde oluşacak mesajı bekle. Olağanüstü bir olay sayılar, rehber hayvanlar, renkler gibi işaretlerle karşılaşabilirsin. Aynı şeyleri yaşadığında, demek ki evren senden yana demektir. Sevgiye odaklanmayı unutma.

8 Haziran 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Karşılaştığın zorluklarla yüzleşmekten çekinmemelisin bugün. Sana kazandıracaklarını düşünüp tüm gücünle devam etmek isteyebilirsin. Bugün çıkaracağın dersler ilerisi için daha mantıklı hareket etmene vesile olabilir.

8 Haziran 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün günlük yaşamınıza daha fazla uyum ve neşe getirmeniz için sizi harika bir forma sokuyor. Şimdi rutinlerinizden, işinizden ve sağlığı iyileştirme çabalarınızdan daha fazla keyif alabilirsiniz. İşbirliği ve paylaşım, günlük yaşamınızda güçlü ve başarılı bir şekilde yer alabilir. Nitekim günün ilerleyen zamanlarında biraz gerilimi artırabilir ve en derin duygularınızı anlamakta zorlanabilirsiniz. Güvensizliklerin sizi sevdiğiniz şeye ulaşmaktan alıkoymasına izin vermeyin. Şu anda bir şey sinirinize dokunursa, kaçındığınız veya gözden kaçırdığınız ısrarcı bir konu hakkında sizi uyarabilir.

8 Haziran 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkili ilişkilerinizde güvenli bir ortam arıyor olmanız, partneriniz için de yeni bir platform oluşturuyor. Kendini size ispat etmesi konusunda, ona fırsat tanımış olacaksınız. Yeterince uyuyamadığınız zaman, sinirli oluyorsunuz.

8 Haziran 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşınıza çıkacak belirsizliklere karşı nasıl bir tavır alacağınıza karar vermelisiniz. Şu anda aleyhinize işleyen eski düşünce tarzınızdan vazgeçmekte zorlanıyorsunuz. Ancak engellerden kolayca kurtulabilmek için esnek ve açık davranmaya çalışın. Kendinizi çok zorlarsanız sağlığınız zarar görebilir.

8 Haziran 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık burcu, bir dilek dile ve evrenden yedi gün içinde oluşacak mesajı bekle. Olağanüstü bir olay sayılar, rehber hayvanlar, renkler gibi işaretlerle karşılaşabilirsin. Aynı şeyleri yaşadığında, demek ki evren senden yana demektir. Sevgiye odaklanmayı unutma.

8 Haziran 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ayın bulunduğu konum, hırslı yönlerinizi ortaya çıkarıyor. Bulunduğunuz ortamlarda bazı fikir ayrılıkları yüzünden taraf tutmanız gerekebilir. Olaylara müdahale etmeden önce düşünmeli ve tarafsız olmaya gayret etmelisiniz. Kişisel düşüncelerinizi kendinize saklamanın yararını daha sonra göreceksiniz. Bugün, özgürlük duyguları içindesiniz.

8 Haziran 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 43' 05" R
Ay
İkizler
11° 38' 29" R
Merkür
Başak
24° 19' 48" R
Venüs
Akrep
00° 11' 23" R
Mars
Yengeç
10° 41' 00" R
Jüpiter
İkizler
20° 54' 47"
Satürn
Balık
14° 53' 44"
Uranüs
Boğa
27° 03' 48"
Neptün
Balık
28° 27' 10"
Plüton
Oğlak
29° 43' 30"
Chiron
Koç
22° 10' 00"
Lilith
Terazi
09° 30' 41"
True Node
Koç
06° 39' 05"
Son Güncelleme : 23/09/2024 09:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>