Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Detaycısın Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Temmuz 2024, Pazartesi

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 80%

Ufak tefek problemlerle karşı karşıya kalacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Şartlara uygun hareket etmenin her açıdan daha önemli olabileceğini unutmayın.

Mesleki olarak kendinizi ön planda tutma şansınız var. Etrafınızdaki insanlara hiçbir şeyin bir şans olmadığını kanıtlama ihtiyacına giriyorsunuz.

Maddiyatla ilgili konularda kendinizi daha iyi hissetmeye başlıyorsunuz. Sınırları lehinize çevirmeyi başarabileceğiniz bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ara verdiğiniz ya da eskisi gibi ilgilenemediğiniz konulara daha fazla zaman açmalısınız. Eğitim aldığınız, bilgi edinmeye çalıştığınız konulardan beklentileriniz odak noktanızı dağıtmış olabilir. Yola neden çıktığınızı hatırlarken, yolda karşılaşacaklarınızın da sizi bunu sağlam bir şekilde yapmaya ittiğini de hatırlamalısınız.

1 Temmuz 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Elbette, tabii ki. Bugün Başak burcunu duygusal açıdan etkileyen konulara daha fazla odaklanabilirsiniz. İlişkilerinizde daha hassas olabilir, partnerinizle derin ve anlamlı konuşmalar yapabilirsiniz. Kendinize zaman ayırmak ve içsel dinginliği sağlamak için uygun bir gün olabilir. Bugün, hedeflerinizi ve planlarınızı gözden geçirmek, organize olmak ve detaylara dikkat etmek için fırsatlar bulabilirsiniz. Kendinizi ifade etme ve duygularınızı paylaşma konusunda cesaretli olabilirsiniz. Geleceğe dair kararlar almak için uygun bir gün olabilir. Bu süreçte içgörülerinizden faydalanarak hareket etmeniz sizin için daha olumlu sonuçlar doğurabilir. Ayrıca, bugün sağlığınıza özen göstermek ve beslenme düzeninize dikkat etmek de önemli olacaktır. Umarım bugün sizin için keyifli ve verimli geçer.

1 Temmuz 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içerisinde eski bir arkadaşınla karşılaşabilirsin. Arkadaşının hayatıyla ilgili yaşadığı gelişmeler dikkatini çekebilir. Uzun zamandır aklında olan eğitime katılabilirsin. Aile bireylerinden yaşça küçük kişilerle konuşmak her zamankinden daha zor gelebilir. İlişkisi olan bir Başak burcuysan, partnerinin sosyal medya paylaşımları seni kızdırabilir.

1 Temmuz 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlük rutinlerinizde çevre dostu alışkanlıklar edinerek hayatınızda farklı bir başlangıç yapabilirsiniz. Atıkları azaltmak, geri dönüşüme önem vermek ve sağlıklı, organik beslenme alışkanlıkları geliştirmek önemli olabilir. Aynı ortamı paylaştığınız kişilerle bu konuda uyumlu olmak, onları teşvik etmek gerekebilir.  

1 Temmuz 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işlerinizi iyi hale getirmek için çaba gösterebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konularda sorumluluk alabilirsiniz. Programlarınızı güncellemek zorunda kalabilirsiniz. Geleceğiniz için alternatif planlar üretebilirsiniz. İlişkileriniz daha keyifli hal alabilir. İlgilendiğiniz konularla ilgili eğitim alabilirsiniz. Yolculuklar gündeme gelebilir.

1 Temmuz 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınızda samimi ve güven verici olmalı, daha verimli bir hayat için etrafınızdaki insanları sezgileriniz ile değerlendirmekte ısrarcı olmalısınız.

1 Temmuz 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün başkalarına destek olmak için söz verirken dikkatli olmalısın. Günü kendine ayırman ve farklı şeylere odaklanman olası. Tutamayacağın sözler vermek yerine kendi mevzularına odaklanmak daha iyi olabilir.

1 Temmuz 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, kendinizi ifade etmek şu anda özellikle kolay. Ortak hedefleri veya ilgi alanlarını paylaşan insanlarla bağlantı kurabilirsiniz ve bugün zorlukları üstlenmek ve sorunları güvenle ele almak sizin için doğaldır. Sizi gerginleştiren türden değil, elinizden gelenin en iyisini yapmaya ve gelişmeye teşvik eden türden, biraz rekabet olabilir. Sizi meşgul ve hareket halinde tutan aktiviteler, bugün özellikle çekici ve tatmin edici olabilir. Günün ilerleyen saatlerinde, iyi görünen ancak daha sonra can sıkıcı veya yük haline gelen vaatlerde bulunmaktan kaçınmaya çalışın.

1 Temmuz 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevresel ilişkilerinizde yaşadığınız sorunları özel yaşantınıza yansıtmamalısınız. Kendinize yakın hissettiğiniz kişilerin etkisinde kalabilirsiniz. Yakın dostlarınızın sizin düşüncelerinize ilgi göstermeleri oldukça kuvvetli.

1 Temmuz 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizin hedeflerinizle çevrenizdekilerin hedefleri örtüştüğünden, bu dönemde yapacağınız her türlü işbirliği verimli olacak. Fiziksel enerjinizi ve zekânızı özellikle takım çalışmalarına yönlendirin. İkili ilişkileriniz de bu dönemde uyumlu ve verimli bir şekilde ilerleyecek.

1 Temmuz 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat ve hukuksal konularda destekleneceksiniz. Gününüz harika geçsin.

1 Temmuz 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Uzaktaki sevdiklerinizden mutlu olacağınız haberler alacaksınız. Zevkli yolculukların planlarını yapabilirsiniz. Bencil davranışlarınız nedeniyle, partnerinize baskı yapacaksınız. Fevri tavırlarınız yüzünden ilişkinizi zorlayabilirsiniz.

1 Temmuz 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 32' 01" R
Ay
Koç
24° 27' 49" R
Merkür
Başak
18° 16' 53" R
Venüs
Terazi
26° 13' 11" R
Mars
Yengeç
08° 52' 07" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 34"
Satürn
Balık
15° 07' 59"
Uranüs
Boğa
27° 06' 59"
Neptün
Balık
28° 32' 34"
Plüton
Oğlak
29° 45' 20"
Chiron
Koç
22° 18' 02"
Lilith
Terazi
09° 09' 02"
True Node
Koç
06° 37' 09"
Son Güncelleme : 20/09/2024 03:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>