Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Paranı Kontrol Ediyorsun! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Haziran 2024, Pazar

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 70%

Ufak tefek problemlerle karşı karşıya kalabilirsiniz. İlişkinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli etmeye çalışın.

Çabalarınızın karşılığını almakta çok sorun yaşanmayacak. Adım adım istediklerinize ulaşmayı başarabileceksiniz.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda pek sorun yaşanmayacak. İstediklerinize ulaşmayı başarabileceğiniz bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ek gelir elde ettiğiniz alanların ana işiniz olmasını isteyebilirsiniz. Emek vermekten çekinmiyorsunuz ama bunu geliştirmeniz gerektiğini de bilmelisiniz. Eğitim programları, alanında yetkin kişiler ve kaynaklarla ilgili araştırma yapabilirsiniz.

30 Haziran 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, Başak burcundaki insanlar için iletişim konularına odaklanmanın önemli olacağı bir gün olabilir. İletişim becerilerinizi kullanarak, çevrenizdeki insanlarla daha yakın ve anlayışlı bir iletişim kurabilirsiniz. Duygularınızı net bir şekilde ifade etmek, yanlış anlaşılmaların önüne geçerek ilişkilerinizi daha sağlam temellere oturtmanıza yardımcı olabilir. Aynı zamanda, bugün kendinize zaman ayırarak içsel denge ve huzurunuzu sağlamak da faydalı olacaktır. Kısacası, duygusal açıdan dengeli bir gün geçirebilir, iletişim becerilerinizi kullanarak olumlu etkileşimler kurabilirsiniz. Umarım bugün size güzel gelişmeler getirir!

30 Haziran 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Satürn karşıt burcunda geri gidiyor. Üniversiteden yeni mezun olmuş Başak burcuysan, yeteneklerini doğru kullanarak istediğin işe kolayca ulaşabilirsin. Bu ay fazla alışveriş yaptığın için ay sonunda maddi olarak kendini yetersiz hissedebilirsin. Harcamalarını düzenlemek isteyeceksin.

30 Haziran 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaratıcılığınızı ihmal etmiş olabilirsiniz. Keyif aldığınız aktivitelerde rahatlamaya çalışın. Bu konuyu öne çekebilir, yeni hafta öncesinde ruhunuzu dinlendirebilirsiniz. Çocuklarla veya sevdiğiniz insanlarla vakit geçirirken iletişime özen göstermelisiniz.

30 Haziran 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında bazı endişeler ya da sizi bağlayan duygusal durumlar söz konusu olabilir. Ancak öğleden sonra yeni ufuklar ve olumlu değişiklikler dikkat çekiyor.

30 Haziran 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Seyahat planlarınızı gerçekleştirmek için uygun bir zamandasınız. Tatil değil size menfaat sağlama odaklı planlarınızı gerçekleştirmeye yönelin.

30 Haziran 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sahip olduklarına şükretmek, sevdiklerinle vakit geçirmek ve kendini yormamak enerjini yenilemeni sağlayabilir. Bugün hareketlerinde dikkatli olmalı ve sana ağır gelecek şeylerden uzak durmalısın. Kendi enerjini toplamak için kendine zaman ayırman gerekecek.

30 Haziran 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün olumsuzlukları bırakıp yeni ve heyecan verici fikirleri yakalamak için iyi, sevgili Başak. İlişkiler ve profesyonel hayat güçleniyor. İnsanlar hakkında sezgisel bir anlayış, şu anda işlerinizi olumlu yönde etkiliyor. Özellikle teknik veya bilimsel nitelikte yeni beceriler öğrenmek için iyi bir zaman. Bu hayatınızın kritik alanlarını, özellikle de ilişkilerinizi, yaratıcı dünyanızı ve boş zamanınızı dengelemek için yapmanız gereken işi hatırlatıyor. Biraz geri çekilme veya yavaşlama mümkün ve ek sorumluluklar almak yerine basitleştirmek şu anda en mantıklısı. Şimdi hayatınızdaki birini veya ilişkinizin ihtiyaçlarını biraz farklı bir perspektiften görebilirsiniz. Bakış açınızı veya yaklaşımınızı gözden geçirmeniz gerekebilir.

30 Haziran 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birlikte olduğunuz kişilerle menfaat kaygılarına düşmek istemiyorsanız, içsel davranışlarınızda belirleyici etkenleri fark etmelisiniz. Düşüncelerinizde tavize yer olamadığı için, bir takım gelişmeleri sonradan görüyorsunuz.

30 Haziran 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve sosyal becerileriniz her zamankinden daha güçlü. Bunu kullanarak olayları kontrol altına almalısınız. Hem işyerinde hem dışarıda başarı sizi bekliyor olacak. Özel hayatınızda samimi ve sıcak davranışlarınız birçok avantaj sağlayacak. Çevrenizdekiler bundan büyük mutluluk duyarak size sevgi dolu davranışlarda bulunacak. Siz de onlara duyduğunuz sevgiyi gösterebilirsiniz.

30 Haziran 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün finans, sağlık ve ameliyat konuları ön plana çıkabilir ancak sosyal çevrenizle ilgili beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Gününüz harika geçsin.

30 Haziran 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Entelektüel yönlerinizin ortaya çıkacağı bir gün. Sezgisel gücünüzdeki artış, çevrenizi daha iyi tanımanıza neden olacak. Arkadaşlarınızdan alacağınız destekle daha olumlu adımlar atacaksınız. Sosyal ilişkileriniz hareketleniyor.

30 Haziran 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 31' 12" R
Ay
Koç
24° 15' 18" R
Merkür
Başak
18° 15' 20" R
Venüs
Terazi
26° 12' 11" R
Mars
Yengeç
08° 51' 39" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 30"
Satürn
Balık
15° 08' 03"
Uranüs
Boğa
27° 07' 00"
Neptün
Balık
28° 32' 36"
Plüton
Oğlak
29° 45' 20"
Chiron
Koç
22° 18' 04"
Lilith
Terazi
09° 08' 57"
True Node
Koç
06° 37' 09"
Son Güncelleme : 20/09/2024 02:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>