Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Yapıcısın! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Haziran 2024, Perşembe

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 60%

Bugün, birlikte olduğunuz kişi üzerinizde hakimiyet kurmak isteyecek. Bu durum sizi fazlasıyla rahatsız edebilir. Tartışmaların gündemde olabileceği bir sürece giriyorsunuz.

Mesleki olarak daha sabırlı olmalısınız. İstediklerinize hemen sahip olmak istiyorsunuz ancak bunun sandığınız kadar kolay olmayacağını da bilmelisiniz.

Maddiyatla ilgili bazı sorunlar yaşanabilir. Gelir ve gider arasındaki sorunları tamamen sonlandırmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlişkilerinizde dengeyi bulmaya çalışmanız gerekebilir. Ortaklarınızla açık ve dürüst iletişim kurun. Düşünceleriniz ve yaşadıklarınız arasındaki farkı ortadan kaldırmak, herkesin her şeyi fark etmesini sağlamak için bugün yapacağınız görüşmeler önemli olacaktır. İş birliği ve ortaklıklar yoluyla hedeflerinize ulaşabilirsiniz.

27 Haziran 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Başak burcundaki kişiler için detaycılıklarınızı ve pratik zekanızı kullanarak önemli kararlar alabileceğiniz bir gün olabilir. İş hayatınızda organizasyon becerileriniz sayesinde başarılı adımlar atabilirsiniz. Ancak, detaylara çok fazla takılma ihtimaliniz de bulunmakta, bu nedenle esnek olmaya dikkat etmenizde fayda var. Ayrıca, sağlığınıza özen göstermekte de fayda var. Uyumlu renkler giymek ve doğal besinler tüketmek size enerji verebilir. Bugün, innerSITE gibi faydalı meditasyon uygulamalarını deneyebilirsiniz.

27 Haziran 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evli bir Başak burcuysan, eşinle birtakım problemler yaşayabilirsin. Bu sefer eşinle arandaki problemlere daha yapıcı bir şekilde yaklaşıyorsun. Olayları hemen çözmek isteyen tavrın sayesinde sorunları hızlıca çözüyorsun. Akşamüzeri arkadaşının davetiyle dışarıya çıkabilirsin. Dış görünüşün sayesinde gireceğin ortamda dikkat çekiyorsun.

27 Haziran 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geleceğinize hizmet etmek için sorumluluk alın, motivasyonunuzu korumalısınız. Geçmiş deneyimlerinizle bugününüzü şekillendirin, mutlu seçimler yapın. Kendinizi kısıtlamadığınızda sosyal ortamlarda parlayabilirsiniz, bugünü değerlendirin. 

27 Haziran 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ay tutulması gerçekleşirken eşinizle ilgili mevzularda sakin kalmaya özen göstermelisiniz. Uğraştıran durumlar sizi strese sokabilir. Sorumlu olduğunuz konuları sonuçlandırmak isteyebilirsiniz. Gençlerle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Ticari görüşmelerde hızlı kararlar alabilirsiniz. Sorumluluklarınızda artış olabilir. Beklediğiniz konular olgunlaşabilir.

27 Haziran 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevgide başarının hakim olduğu bir gündesiniz. Aşk hayatınızdaki problemleri çözme odaklı bir gün geçirebilirsiniz.

27 Haziran 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki insanların sana nasıl baktığını anlamak isteyebilirsin bugün. Seni nasıl gördükleri, ilk bakışta nasıl birisini algıladıklarını anlamak ve bu konuda özenli davranmak isteyebilirsin. Daha güzel kıyafetler seçebilirsin bugün.

27 Haziran 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün duygusal sorunları veya kalıpları çözmek için harika bir ruh halindesiniz. Meraklı hissederken ve zihinsel uyarıma ihtiyaç duyarken, aynı zamanda günün ilk yarısında riskten uzak durma eğilimindesiniz. Gün ilerledikçe, biraz huzur bulmak ve kendinizi ifade edebileceğiniz bir şekilde eğlenmek için mükemmel bir konumdasınız. Kendinizi bir arkadaşınızı veyaarkadaşınızı destekleyecek, koruyacak veya savunacak bir konumda bulabilirsiniz veya yalnızca birisinin arkadaşlığından ve katkılarından keyif alabilirsiniz. Gün, düşüncelerinizi sabitlemenize yardımcı olur ve organize düşünmeyi teşvik eder. Bununla birlikte, orijinal fikirleri pratik yollarla bir araya getirebilir veya güveninizi artıran güçlendirici, destekleyici bir ittifakın veya sohbetin keyfini çıkarabilirsiniz.

27 Haziran 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Değişimden hoşlandığınız bir gün içindesiniz. Uzun süredir planladığınız seyahatlerinizi yapabilirsiniz. Çekiciliğinizi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Karşı cins üzerinde elektriğiniz çok yüksek. Şansınızın oldukça açık.

27 Haziran 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem ruh hem vücut sağlığınız açısından zirvedesiniz. Başkaları da sizin bu ışıl ışıl parlayan, güven verici ve olumlu enerjinizin farkında. Yaydığınız enerji yakın çevrenizdekileri etkisi altına alarak, daha kısa bir süre öncesine kadar hayal bile edemediğiniz noktalara ulaşmanızı sağlayacak. Bu enerjiden yararlanın ve bu olumlu döneminizi ziyan etmeyin.

27 Haziran 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün partner veya yakın arkadaşınızla seyahat, eğitim gibi konularda karar verebilirsiniz. Gününüz harika geçsin.

27 Haziran 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkileriniz güçleniyor. İş potansiyelinizin yükselmesi ile birlikte kabınıza sığamayacaksınız. Güçlü kişilerden alacağınız destek iletişim sorunlarınızı çözüyor. Etkili konuşmalarınız nedeniyle karşı cinsin dikkatini çekeceksiniz.

27 Haziran 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 35' 41" R
Ay
Koç
25° 24' 07" R
Merkür
Başak
18° 23' 50" R
Venüs
Terazi
26° 17' 46" R
Mars
Yengeç
08° 54' 14" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 48"
Satürn
Balık
15° 07' 43"
Uranüs
Boğa
27° 06' 56"
Neptün
Balık
28° 32' 28"
Plüton
Oğlak
29° 45' 17"
Chiron
Koç
22° 17' 53"
Lilith
Terazi
09° 09' 27"
True Node
Koç
06° 37' 11"
Son Güncelleme : 20/09/2024 04:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>