Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Yeni Kararlar Alıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ocak 2024, Çarşamba

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, düşündüklerinizi uygulama konusunda pek sorun yaşamayacaksınız. Amaçlarınıza uygun hareket etmenin her açıdan daha iyi olabileceğini de bilmelisiniz. Olumsuzlukların tamamen son bulması için elinizden geleni yapın.

Mesleki olarak biraz daha sabırlı olmalısınız. Beklentilerinizin karşılık bulması için zamana ihtiyacınız var ancak bu konuda daha temkinli olmanız gerektiğini de unutmayın. Aceleci davranmamanız gereken bir gün.

Finansal durumunuzu yakından ilgilendiren bir haber alabilirsiniz. Aldığınız haber neticesinde rahat nefes alacaksınız. Sorumluluklarınızın bilincinde olun ve ona göre adımlar atın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi neyin mutlu ettiğini düşünerek eksik hissettiğiniz durumları tespit edebilirsiniz. Bu da izlemeniz gereken yolu bulmanızı sağlayacaktır. Kendinizi hayattan, insanlardan soyutlayarak bir yere varamadığınızı, varamayacağınızı kabullenmelisiniz.

10 Ocak 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Başak burcu için bugün, pratik ve analitik zekanızı kullanarak çevrenizdeki sorunları çözebileceğiniz bir gün olabilir. Detaylara dikkat ederek planlarınızı yapabilir ve hedeflerinize odaklanabilirsiniz. Ayrıca, sağlık konularında da biraz daha dikkatli olmanız gerekebilir. Kendinizi dinlemeli ve ihtiyaçlarınızı ihmal etmemelisiniz. İş yaşamında ise detaylara önem vererek projelere odaklanabilir ve başarı elde edebilirsiniz. Uğraştığınız işlerde titiz ve disiplinli bir şekilde çalışarak hedeflerinize ulaşabilirsiniz. Sevdiklerinizle paylaşacağınız anlamlı ve keyifli vakitler de sizi mutlu edebilir.

10 Ocak 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal medyada gereğinden fazla vakit geçirmen seni rahatsız edebilir. Sosyal medyaya biraz ara vermenin sana iyi gelebileceğini düşünüyorsun. Aktif hesabını dondurma kararı alabilirsin. Çocuğu olan bir Başak burcuysan, çocuğunla daha fazla vakit geçirmen gerektiğini fark ediyorsun. Bu durum aranızdaki iletişimi kuvvetlendirecektir.

10 Ocak 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik koşullarınızı nasıl iyileştireceğinizi düşünebilirsiniz. İş bulma, mevcut işi geliştirme, destek alma ya da ortaklıkları bozma noktasında önemli bir gün olabilir. Hayatınızı kazanmak uğruna kendinizi, emeğinizi göz göre göre kaybedeceğiniz ortamlardan ve uğraşlardan uzak durmaya dikkat edin.

10 Ocak 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz uğraşlara yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda ani değişiklikler olabilir. Gün içinde keyif aldığınız uğraşlara yönelebilirsiniz. Sevdiklerinizle zaman geçirmek için organizasyon yapmak isteyebilirsiniz. İlerleyen saatlerde duygusal karmaşa hissedebilirsiniz. Kararlarınızla değişiklikler olabilir.

10 Ocak 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddiyatınız hususunda bereketinizin arttığı bir gündesiniz. İş konusunda sürpriz gelişmelere ayak uydurmakta ve adapte olmakta problem çekmeyebilirsiniz.

10 Ocak 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bir sürü farklı konuda yeni başlangıçlar yapmak için iyi bir gün. İnsanlarla ilişkilerinde daha aktif olacağın ve kendini çok iyi ifade edeceğin bir zamandasın. Bu zamanın kıymetini bilerek daha iyi arkadaşlıklar elde edebilirsin.

10 Ocak 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün enerjilerin istikrara kavuşması ve dengelenmesiyle, daha fazla öngörülebilirlik arzuluyorsunuz. Artık sizi rahatlatan bir anlaşma olabilir. Bu bazen yoğun bir dönem olsa da bugünün enerjileri odaklanmanıza yardımcı oluyor. Fikirleriniz doğrultusunda hareket etmeye çok isteklisiniz ve özel biri sizi motive etmede önemli olabilir veya işleri birlikte daha verimli bir şekilde halletmeye karar verebilirsiniz. İhtiyaçtan dolayı veya bir strateji olarak işleri biraz yavaşlatıyor olabilirsiniz. Yakınınızdaki birinin artık sizin için önemli tavsiyeleri ve sözleri olabilir. Gün esas olarak jest ve eylemleri tercih etse de iletişim de değerli ve ilgi çekicidir.

10 Ocak 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevresel ilişkilerinizde derin ve anlamlı dostluklara önem vermeniz, bugün yakın dostlarınızla yapacağınızbirliklerini gündeme getirecek. Kendinizi ispat etme konusunda işlek zekanızın pozitif yönlerinden faydalanmalısınız.

10 Ocak 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamı doğal akışına bırakmış durumdasınız; esnek ve değişimlere açıksınız. Her şey kendiliğinden yolunda gidiyor, sizin en ufak bir çaba harcamanız gerekmiyor. Bu rahat dönemi, hep içinizde kalmış o hayallerinizi ve emellerinizi gerçekleştirmek için kullanın. Ama bir anda çok işe kalkışmamaya da dikkat edin, ileride yıldızların bu kadar elverişli olmadığı dönemlerde tüm projelerinizi birden yürütmekte zorlanabilirsiniz.

10 Ocak 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yaşamsal konularda karşınıza çıkabilecek tüm sorumluluklarla yakından ilgilenmeye çalışmalısınız. Elinizden gelenin en iyisini yaptığınız sürece hiçbir şeyin sizi yıldırmayacağını da bilmelisiniz. Ortak kararlar alabildiğiniz takdirde her şey istediğiniz gibi olmaya başlayacaktır. Sınırları da çok fazla zorlamamanız gereken bir gün.

10 Ocak 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Eğer hayatınızda hiç kimse yoksa veya yanlış bir seçim yaptıysanız, yıldızlar bugün sizden yana. Önünüze çıkacak fırsatları iyi değerlendirmeye bakın. Seçiminizin yanlış olduğunu düşünüyorsanız, bunu düzeltmek kendi elinizde. Başkalarından yardım beklemeniz umutsuzluğa düşmenize yol açabilir. Borç almayı düşünüyorsanız, ekonomik geleceğinizi bir daha düşünmenizde fayda var. Bahar yorgunluğu salgını sizi de etkisi altına alabilir. Spor yaparak ve yürüyerek bundan kurtulabilirsiniz

10 Ocak 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 35' 41" R
Ay
Koç
25° 24' 07" R
Merkür
Başak
18° 23' 50" R
Venüs
Terazi
26° 17' 46" R
Mars
Yengeç
08° 54' 14" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 48"
Satürn
Balık
15° 07' 43"
Uranüs
Boğa
27° 06' 56"
Neptün
Balık
28° 32' 28"
Plüton
Oğlak
29° 45' 17"
Chiron
Koç
22° 17' 53"
Lilith
Terazi
09° 09' 27"
True Node
Koç
06° 37' 11"
Son Güncelleme : 20/09/2024 04:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>