Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Evinle İlgileniyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ocak 2024, Cuma

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, sizi zorlayabilecek her ne varsa onun üstesinden gelmeye çalışmalısınız. Kafanızın içinde yer eden olumsuz düşünceleri de bir kenara bırakmanız gerekiyor. Hata yapmamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Mesleki olarak daha inançlı olmaya çalışın. Sizi huzursuz edebilecek her ne varsa ondan da uzak durmanız gerekiyor. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz. Belirsizlikleri ortadan kaldırmaya çalışın.

Maddi anlamda daha bilinçli olmaya çalışın. Fırsatlar konusunda kendinizi daha iyi hissetmeye başlıyorsunuz. Her şeyin daha iyiye gitmesi için ne gerekiyorsa da onu yapmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Manipülasyonun farklı şekillerde hayatınızda yer aldığını görebilirsiniz. Kibarlığın her zaman iyi niyet göstergesi olmadığını bilmeli ve size bu şekilde yaklaşan herkese kendinizi açmamalısınız. Bugün kendi değerinizi belirleme ve bunu destekleyecek hamleler yapmak adına iyi bir gün olabilir.

5 Ocak 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Başak burcu için, pratik bir yaklaşım sergilemenin önemli olduğu bir gün olabilir. Detaylara odaklanmak ve görevlerinizi tamamlamak için motivasyonunuz yüksek olabilir. Diğer insanlarla işbirliği yapmak ve iletişim kurmak da başarılı olmanızı sağlayabilir. Ancak, aşırı eleştirel olmak veya detaylara fazla takılı kalmak size stres yaratabilir. Kendinize zaman ayırarak rahatlama ve denge bulma şansı da yakalayabilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

5 Ocak 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır evini ihmal ettiğini düşünüyorsun. Bugün, evinle ilgilenmek isteyebilirsin. Özel sektörde çalışan bir Başak burcuysan,yerinde yer değişimleri, işten çıkartılmalar söz konusu olabilir. Bu durum seni de harekete geçirecek. Akşam saatlerinde alacağın ani haberler karşısında şaşkınlığını gizleyemeyeceksin.

5 Ocak 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi iyi hissettiğinizde elinizin değdiği her şeyin iyileştiğini görebilirsiniz. Alım satım işleriyle ilgili beklentileriniz sonuçlanabilir ya da bu konularda yeni kararlar gündeminize gelebilir. Özgür ve mutlu hissetmenin keyfini çıkarırken bunu hayatın geneline yaymayı da öğrenin.

5 Ocak 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bütçenizle ilgili gelişmeler olabilir. Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler sizi rahatlatabilir. İş hayatınızda kişisel yeteneklerinizi ön plana çıkaracağınız işlere yönelebilirsiniz. Ticari konularda başarılı olabilirsiniz. Başkalarından yardım alabilirsiniz. Akşam saatlerinde kendinizi fazla sorumluluk almış ve yorulmuş hissedebilirsiniz.

5 Ocak 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizde karşı dürüstsünüz. Merhamet yönünüz ağır basacak. Sizinde kendinize göre bir takım arzularınız olması gayet doğal çabalamalısınız.

5 Ocak 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni ortamlara girmek ve yeni gezi planları yapmakta fayda var bugün. Bugün bazı arkadaşlarınla beraber birkaç etkinlik planlayabilirsin. Aynı yerde uzun süre kalmanın seni körelttiğini düşünüyorsan eğer farklılıklara odaklanmak sana iyi gelebilir.

5 Ocak 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün, yaratıcı arayışlarınıza, ilişkilerinize ve boş zamanlarınıza rekabetçi bir ruh katar. Hedefleriniz konusunda daha heveslisiniz ve kendinize güveniyorsunuz. İşinize ve projelerinize daha yaratıcı bir yön veriyor olabilirsiniz ancak sıkıcı işlerin yapılması çok daha zor olabilir. Ödüllendirici bir aşk hayatını, eğlenceyi veya hobileri ve genel olarak zevki aktif olarak sürdürmek için daha fazla enerji harcamak gerekebilir. Şimdi sevimli, rekabetçi, daha enerjik ve memnuniyet verici derecede iddialı bir mizacınız var. Nitekim bugün, sahip olduklarınızı takdir etmek için yavaşlamakla daha çok ilgileniyorsunuz. Yenilik ve heyecandan ziyade inşa etmek, kök salmak ve yuva kurmak önemli.

5 Ocak 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yeni oluşturacağınız planlar için kişisel desteklere ihtiyacınız olabilir. Yapmayı planladığınız işler konusunda ince detaylar çok önemli. Konuyla ilgili tecrübesi olan eski ve güçlü dostlarınızın fikrini almadan adım atmayın.

5 Ocak 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Genel bir denge ve istikrar dönemindesiniz. Zihin açıklığınız ve vücut zindeliğinizle işlerinizi rahatlıkla halledebileceksiniz. Ayrıca canlı ve hareketli bir günün de tadını çıkarabileceksiniz. Ancak her şeyin hep böyle sorunsuz devam edeceği hayaline kapılmayın. Başarılarınızı şimdiden sağlama alın ki ileride sıkıntı çekmeyesiniz.

5 Ocak 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Yurt dışı, eğitim, seyahatle ilgili ani olumlu gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

5 Ocak 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hataları kolay affetmeyen bir tavır içindesiniz, fakat sevdiğiniz kişinin size ne kadar düşkün olduğunu da unutmayın. Kalbi boş olanlar, gerçek kişiliğinizi gösterdiğinizde biri size aşık olabilir. İş ortamınızdaki bazı düzensizlikler ve insanlar arası uyumsuzluk sizi çok etkiliyor. Verimliliğiniz azalabilir. Yakın bir arkadaşınıza maddi anlamda destek olabilirsiniz. Yakın döneme kadar sizi yoran sağlık problemleri giderek azalacak. Kendinizi daha zinde hissedeceksiniz.

5 Ocak 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 35' 41" R
Ay
Koç
25° 24' 07" R
Merkür
Başak
18° 23' 50" R
Venüs
Terazi
26° 17' 46" R
Mars
Yengeç
08° 54' 14" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 48"
Satürn
Balık
15° 07' 43"
Uranüs
Boğa
27° 06' 56"
Neptün
Balık
28° 32' 28"
Plüton
Oğlak
29° 45' 17"
Chiron
Koç
22° 17' 53"
Lilith
Terazi
09° 09' 27"
True Node
Koç
06° 37' 11"
Son Güncelleme : 20/09/2024 04:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>