Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Çevrene Danışıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ocak 2024, Cumartesi

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak biraz daha sabırlı olmalısınız. Kişisel önceliklerinizi belirleme konusunda çok fazla sıkıntı yaşamayacak olmanız da önemli. Her türlü gelişmeyi yakından takip etmeye çalışın.

Mesleki olarak daha dengeli olmalısınız. Fırsatlar üzerinde etkinlik gösterebildiğiniz sürece herhangi bir sorun yaşamayacaksınız. Hata yapmamaya çalışın.

Finansal durumunuzla ilgili bazı gelişmeler gündeme gelebilir. Maddi olarak kendinizi toparlamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Gereğinden fazla harcama yapmaktan da kaçınmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Belirsizlikten hoşlanmadığınız için her şeyin nereye varacağına dair yoğun düşünceleriniz olabilir. Bugün bunların dışına çıkarak sevdiğiniz, fikrine güvendiğiniz kişilerle görüşebilir, kitap okuyabilir ya da sosyal mecralardaki eğitimlere göz atabilirsiniz. Zihninizi bu kontrol mekanizmasının dışındaki konulara yormanız hayatı yakalamak için size kapı açabilir.

6 Ocak 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, kendinizi geliştirmek ve yeni beceriler edinmek için harika bir gün olabilir. Kendinizi hırslı ve enerjik hissedebilirsiniz ve bu enerjiyi kullanarakprojelerine odaklanabilirsiniz. Aynı zamanda, sağlığınıza da özen göstermekte fayda var. Düzenli egzersiz yapmak veya rahatlama tekniklerini uygulamak, enerjinizi dengelemenize yardımcı olacaktır. Ayrıca, bugün çevrenizdeki insanlarla ilişkilerinizi güçlendirebilir ve destekleyici bir ortamda bulunabilirsiniz.

6 Ocak 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Platonik olarak hoşlandığın biri varsa duygularını açıklayıp açıklamama konusunda kararsız kalacaksın. Yakın bir arkadaşınla bu konuyu konuşarak tavsiye almak isteyebilirsin. İşe yeni başlayan bir Başak burcuysan, çalışma ortamına adapte olma konusunda birtakım sıkıntılar yaşayabilirsin. Bazı şeyleri zamana bırakmanda fayda var.

6 Ocak 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gereksiz yere içselleştirdiğiniz, kendinize sorumluluk yüklediğiniz konulardan uzaklaşmalısınız. İnsanların yaşattığı olumsuz hisleri, bunları düşünmeye devam ederek kalıcı hale getirdiğinizi fark edin. Bugün, ilgileneceğiniz başka alanların araştırmasını yapın ve kendinize yeni yollar çizin.

6 Ocak 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün görüşmeler ve yeni şeyler öğrenmek çabası öne çıkmakta. Araştırmacı yönünüzü ortaya koyabilirsiniz.

6 Ocak 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sürpriz dolu bir gün sizi bekliyor. Özgüvenli davranış tarzı ideallerinize bir adım daha yaklaştırır. Çok daha fazla olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz.

6 Ocak 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatını derinden etkileyecek kararları almadan önce iyice düşünmelisin bugünlerde. Çünkü ani ve duygusal tepkilerle hareket etmek sıkıntı yaratabilir. O yüzden bugün olabildiğince makul kalmaya çalışmak senin için doğru olanı bulmaya yardımcı olacak.

6 Ocak 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün ilginç insanlara ve durumlara ilgi duyuyorsunuz. Ayrıca başkalarının sorunlarını çözmeye yardımcı olma eğilimindesiniz. Tutku enerji verici olabilir, hatta muhtemelen sizi kendinizi daha iyi hale getirmeye veya elinizden gelenin en iyisini yapmaya motive edebilir. Bu, keyifli bir şekilde meşgul olabileceğiniz bir gün. Sözler ve eylemler aracılığıyla başkalarına ulaşmak ve sevginizi ifade etmek için iyi bir zaman. Belirsiz etkileşimlerle veya biraz tıkalı hissettiren bir enerjiyle uğraşıyor olabilirsiniz. Son zamanlardaki bir çabayı veya planı sorgulayabilirsiniz. Planlarınız konusunda emin değilseniz, başkalarının desteğini kolayca çekemezsiniz; bu nedenle, bir fikri ortaya koymak için daha iyi bir zamana kadar beklemek isteyebilirsiniz.

6 Ocak 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşinizle ilgili değişimlere hazırsınız. Çevresel koşullarınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Birçok sorunun üst üste gelmesinden dolayı canınız çok sıkılacaktır. Oysa yaşamınızla ilgili yeni yapılanmalar sizi bekliyor...

6 Ocak 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eğer hayatınızda belirsizlikler varsa, bunları netleştirmek ve yaşamınızı daha istikrarlı bir çerçeveye oturtmak için doğru zamandasınız. Hiçbir yeni engelle karşılaşmayacağınız gibi, insanlar sözünüzü dinleyecek ve size saygı gösterecek. Şimdi düzene sokacağınız konular, ileride yıldızların bu denli elverişli olmayacağı zamanlarda da rahat etmenizi sağlayacak. Kendinizden son derece emin olma eğilimindesiniz, ama bu konuda biraz ölçülü davranmalısınız.

6 Ocak 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün yakın çevre, kardeşler, eğitim veya seyahatlerle ilgilenebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

6 Ocak 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendi doğrularınızı empoze etmeniz ilişkinizi çıkmaza sokuyor. Yakıcı bir sevgi veriyorsunuz ama ateşin dozu biraz yüksek. Ona gösterdiğiniz fazla ilgi bunaltıyor. Dargın olduğunuz birinden haber var. Karmaşık duygulardan uzaklaşmaya başlıyorsunuz. İşteki hırsınızın meyvesini yakında toplayacaksınız. Büyük bir şans adeta kucağınıza gelecek. Yeni birteklifi de alabilirsiniz. Paraya ihtiyacı olan bir yakınınıza yardım edin. Enerjinizi açık havaya çıkarak ve yürüyüşler yaparak dengelemeye çalışın.

6 Ocak 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 34' 55" R
Ay
Koç
25° 12' 14" R
Merkür
Başak
18° 22' 22" R
Venüs
Terazi
26° 16' 48" R
Mars
Yengeç
08° 53' 47" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 45"
Satürn
Balık
15° 07' 46"
Uranüs
Boğa
27° 06' 57"
Neptün
Balık
28° 32' 29"
Plüton
Oğlak
29° 45' 18"
Chiron
Koç
22° 17' 54"
Lilith
Terazi
09° 09' 22"
True Node
Koç
06° 37' 11"
Son Güncelleme : 20/09/2024 04:21

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>