Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Kendini Düşünüyorsun! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Haziran 2024, Salı

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 60%

Yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Duygularınızı doğru ifade etmeyi başardığınız sürece ilişkiniz açısından sorun da yaşamayacaksınız. Güzel gelişmelerle karşılaşabileceğiniz bir gün.

Mesleki olarak kendinize çok fazla yüklenmekten kaçınmalısınız. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başardığınız sürece genel olarak sorun yaşamayacaksınız. Daha sabırlı olmanız gerekmekte.

Finansal durumunuzla ilgili bazı sorunlar yaşanabilir. Elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Rutin oluşturmakla takılı kalmanın farklı olduğunu unutmayın. Alacağınız haberler, yaşayacağınız gelişmeler, fiziksel ya da ruhsal değişimler size bu farkı her zaman gösterir. Önceden hazırlığınızın olması hayatınızı kolaylaştıracağı gibi ego ve savunma gibi sorunların da önüne geçecektir.

11 Haziran 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Başak burcunun insanları için, içsel huzurunuz ve denge noktanızı bulma şansına sahip olabileceğiniz bir gün olabilir. Detayları gereksiz yere büyütmek yerine genel bakış açısını korumaya çalışın. İş ve ilişki konularında detaylara takılmak yerine büyük resme odaklanarak daha sağlıklı kararlar alabilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak ruhsal denge ve içsel huzurunuzu sağlayabilirsiniz. Sağlık konularında da dengeli beslenmeye ve düzenli egzersiz yapmaya özen göstermek faydalı olacaktır. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

11 Haziran 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan Başak burcuysan, partnerinin yaşadığı değişik ruhsal durum yüzünden karamsarlığa düşebilirsin. Sevgilini yalnız bırakmak istemeyeceksin ama kendini de yıpratmak istemiyorsun. Bu konuda yakın bir arkadaşından fikir almak isteyebilirsin. Geç saatte tükettiğin sağlıksız besinleri azaltmaya başlıyorsun.

11 Haziran 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kafanızdan geçen her şeyi detaylandırmak, kullanmak isteyebilirsiniz. Nitelik açısından iyi sonuçlar almanız için yeterli zaman ayırmalı, gerektiği gibi hareket etmelisiniz. Ancak bu durum bir süre sonra günlük akışınızı ve diğer sorumluluklarınızı sekteye uğratacaktır. Sadeleşmeye ihtiyacınız olabilir.

11 Haziran 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bilemediğiniz konular gündeminizi meşgul edebilir. Gizli kalan olaylar sizi strese sokabilir. İşlerinize yön kazandırmak için daha fazla mücadele verebilirsiniz. Emin olmadığınız işlere başlamayın. Ticari konularda daha esnek olmak durumunda kalabilirsiniz. Hızlı kararlar almayın. Eğitsel konulara yönelebilirsiniz.

11 Haziran 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi daha iyi bir düzeye taşımak için göstereceğiniz bilinçli çaba sayesinde yeni kişilerle tanışma ve görüşme durumlarınız olabilir.

11 Haziran 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün etrafında bazı gerginlikler yaşanabilir. Dramadan uzak durmak ve insanların kavgalarına karışmamak daha iyi olacak. Bugün kendine vakit ayırmak hem sağlığın için hem de huzurun için önemli olabilir.

11 Haziran 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün biriyle hoş bir bağ kurmuş veya bir ilişkiye odaklanmış hissedebilirsiniz. Şimdi bazı noktalarda huzursuz olabilirsiniz ve hemen sonuca varmamak akıllıca olsa da gün yaşamın iyileştirici ve şefkatli tarafına öncelik vermenize yardımcı olabilir. Fikirleriniz ve tavsiyeleriniz için olumlu eleştiriler ve muhtemelen takdir alabilirsiniz. İşinizden daha çok keyif alabilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için işe yarar stratejiler geliştirebilirsiniz. Gün, size sorunlu alanlardan ders almayı hatırlatır.

11 Haziran 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizle işbirliği içinde çalıştığınız zamanveriminizde artışlar gözleniyor. İşinizle ilgili bilgilerinizi pekiştirme konusunda seyahatleriniz olacaktır. Başarıyı kolaylaştırmak için her türlü donanıma sahipsiniz.

11 Haziran 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her zamanki davranış şekliniz bu sefer işe yaramadığı gibi, sizi de epey tatsız bir duruma soktu. Alışık olduğunuz sorun çözme yöntemleriniz ne kadar uğraşırsanız uğraşın işe yaramıyor. Bu seferlik bildiğiniz yoldan çıkıp yeni yollar denemeye çalışın. Tam da bunun gibi çetrefilli meselelerde, aradığınız farklı çıkış yolunu bu sayede bulabilirsiniz.

11 Haziran 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün duygusal olarak içe çekilebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. İş, kariyer hayatınızda fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

11 Haziran 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hukuksal sorunları olanlar için olumlu gelişmeler gündemde. Beklediğiniz sonuçlar istediğiniz yönde ilerlerken, iyimserlik duygularınızdan vazgeçmeyin. Yakın dostlarınızdan alacağınız güzel haberler sizi bir hayli sevindirecek.

11 Haziran 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 51' 20" R
Ay
Akrep
09° 23' 41" R
Merkür
Aslan
28° 17' 01" R
Venüs
Terazi
11° 34' 28" R
Mars
Yengeç
01° 54' 58" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 06"
Satürn
Balık
16° 02' 28"
Uranüs
Boğa
27° 14' 22"
Neptün
Balık
28° 52' 14"
Plüton
Oğlak
29° 54' 18"
Chiron
Koç
22° 44' 59"
Lilith
Terazi
07° 49' 21"
True Node
Koç
06° 41' 50"
Son Güncelleme : 08/09/2024 03:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>