Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Ağırbaşlısın! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Eylül 2024, Perşembe

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 80%

Başak burcu bugün aşk ve ilişki hayatınızda, duygusal yoğunluk içerisine gireceksiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen ortadan kaldırma imkanınız önemli bir konu. Amaçlarınıza uygun adımlar attığınız takdirde, her şey daha iyiye doğru gidebilir.

Bugünve kariyer hayatınızda, mesleki olarak kendinizi bir miktar köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Doğru olduğuna inandığınız adımları attığınız sürece sorun ya da sıkıntı yaşamayacaksınız. Olumsuzlukların tamamen geride kalması için biraz daha beklemede kalmanız gerekmekte.

Bugün, finansal konularda ufak tefek karmaşıklıklar yaşanabilir. Elinize geçen maddi gücü doğru bir şekilde değerlendirme şansınız oldukça düşük. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çocuklarınız ya da çevrenizdeki insanların çocukları sizi örnek alabilir. Davranışlarınızın bıraktığı etkiyi fark ettiğinizde, bu kişilerin geri dönüşlerini duyduğunuzda hem onlara hem de kendinize bir yol haritası belirleyebilirsiniz. Hayatı yaşama ve hayattan tat alma konusundaki seçimleriniz değişebilir.

12 Eylül 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Başak burcu olanlar için hassas ve duygusal bir gün olabilir. İçsel dünyanızla ilgili derin düşüncelere dalabilir, duygularınızı daha net şekilde ifade etmeye çalışabilirsiniz. İletişim konularında dikkatli olmanız faydalı olacaktır. Sevdiklerinizle olan ilişkilerinizde anlayışlı ve sabırlı olmaya özen göstermelisiniz. Ayrıca bugün, yeni projelere başlamak veya kendinizi geliştirmek için fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak iç huzuru bulabilirsiniz. Umuyorum ki gününüz keyifli ve verimli geçer!

12 Eylül 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Daha ağırbaşlı hissettiğin bir sabaha uyanıyorsun. Etrafındakilerle arandaki diyalogu olabildiğince güçlü tutmaya çalışman, beklediğin şeyleri gerçekleştirme yolunda hızı artıracak. Yeni bir araba almayı düşünüyorsan, ekonomik koşullarını zorlamak seni zorlayabilir.

12 Eylül 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik konularda daha kontrollü olmalısınız. Bu kez bu kontrol kısıtlamakla değil, harcamalarınız üzerindeki belirleyicinin ya da baskının nedenini bulmakla ilgilidir. Kendinizi hala birilerine hesap verecek gibi hissediyorsanız ve gerçekten böyle biri yoksa, bunu yüksek sesle kendinize hatırlatmanız gereken bir gündesiniz.

12 Eylül 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Keyif aldığınız şeylere yönelmek için uygun bir gün. Kendinizi şımartabilirsiniz. Aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir. Kendinizi rahat ifade edeceğiniz arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular sizi meşgul edebilir. Günlük işlerinizi toparlayabilirsiniz. Sanatsal uğraşlar sizi iyi hissettirebilir.

12 Eylül 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Spor ya da herhangi hareket gerektiren aktiviteyi gerçekleştirmeniz için uygun bir gün, Maddi olarak bereketiniz artacak.

12 Eylül 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir adım atmak kadar attığınız adımların iyi bir yere çıkmasına çok ihtiyacınız olabilir. Kendinizi sabırsız ya da yetersiz hissetmek yerine her şeyin bir zamanı olduğunu ve bu zamana en doğru şekilde hazırlanmak gerektiğini düşünmelisiniz. İçinizdeki istek ve merakı, görmek istediğiniz sonuçların alt yapısına aktarın.

12 Eylül 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün erken saatlerde, sınırlı kaynaklar hakkında endişelenmeye daha meyillisiniz, sevgili Başak. Bu şeylerin aklınızla oynamasına izin vermemeye çalışın ancak emin değilseniz, karar almaya daha fazla zaman ayırmanız en iyisi olabilir. Nitekim, gün çok daha fazla netlikle ilerliyor. Yakın zamanda havada kalmış bir konuyu açıklığa kavuşturacak bilgiler ortaya çıkabilir. Zihinsel ve duygusal olarak, dirençlisiniz ve toparlanmanız hızlı. Bir arkadaş edinmeyi veya mevcut bir arkadaşlığın tadını çıkarmayı nispeten kolay bulacaksınız. Birine yardım edebilir veya bir fikir üzerinde hareket edebilirsiniz ve işleri harekete geçirmenin verdiği memnuniyet dört gözle bekleyebileceğiniz bir şey.

12 Eylül 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir kutlama, düğün, mezuniyet veya doğum haberi duyabilirsin. Biraz eğlenmeye ve dinlenmeye ihtiyacın var, kendine vakit ayırmalısın. Bugün senin için güzel bir gün. Sağdık, adanmış, onurlu ve kibar bir insan olduğunu kanıtlıyorsun. Kemerlerini bağla ve bir an önce uçmaya başla. Yapılması gerekenleri yap, verdiğin sözleri onurlandırır. Senin koruyucu bir meleğin var ve bugün seni koruyor.

12 Eylül 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok kişi size yeni fikirler verecek. Gelen bu yardımları kabul edin ve önünüzde açılacak yeni kapılardan yararlanın. Bu sayede beklenmedik ilerlemeler kaydedebilecek ve uzun süredir hayal ettiğiniz bir şeye çok yaklaşacaksınız. Ama riskleri iyi dengelemeye bakın, yoksa şimdiye dek elde ettiğiniz her şeyi birden kaybedebilirsiniz.

12 Eylül 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Siz derin, yoğun bir çalışma kapasitesine sahipsiniz. Özgüveniniz kariyerinize fayda getirir ve kendinizi tanımanızı geliştirir. Otoritelerle ilişkiler durumunuzda iyileştirme sağlayacak. Hataları derinlemesine inceleyin ve onları düzeltin.

12 Eylül 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınız inanılmaz güzellikte geçiyor. Sevgilinizle aranız şimdiye kadar hiç olmadığı kadar güzel olacak. Zaman zaman sizi kıskanması ufak çaplı tartışmalara yol açacak ama önemli bir sorun arz etmeyecek bu tartışmalar. Günlerdir yoğun bir tempo içinde çalışmanız, arkadaşlarınızla aranızdaki ilişkileri soğutsa da bu günden itibaren eski neşenize kavuşup sosyal faaliyetlerinizi hızlandıracaksınız. Gelirinizin artması için biraz daha girişken olmanız gerekiyor.

12 Eylül 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 22' 38" R
Ay
Yengeç
18° 08' 37" R
Merkür
Akrep
14° 45' 28" R
Venüs
Yay
06° 38' 09" R
Mars
Yengeç
25° 27' 39" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 35" R
Satürn
Balık
13° 09' 31"
Uranüs
Boğa
26° 13' 48"
Neptün
Balık
27° 40' 51"
Plüton
Oğlak
29° 40' 21"
Chiron
Koç
20° 49' 18"
Lilith
Terazi
12° 50' 18"
True Node
Koç
06° 23' 40"
Son Güncelleme : 23/10/2024 10:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>